sevgiliniz/eşiniz size ÇİRKİNSİN derse ne yaparsınız ?

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
Size çok çirkin oldugunuzu söyleseler nasıl tepki verirdiniz? Döver miydiniz , Söver miydiniz? Yada başka bir şekilde ne tepki verirdiniz?? akannehir kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

Ben pek bu tip şeyleri kaale almam ama yine de merak ettim.... :)

konu açıldıysa söyleyın kapatayım :kedi:

"Kıskanmayalım şekerim" derim..bayanssulusmile
İnsan çirkin bulduğu kızla neden sevgili olur ki?kaydirigubbakcemile3

yemin et sonra da kuyurk salla inanırım belki derim hahasempatiksalakcinnişaka bi tarafa bozulur insan da ne bilim akannehir

eşim de çirkinim diye sever beni...

ama çok güzelsin diye de iltifat eder.

güzel bakan güzel görür... etkilenmezdim

ciddi söylese buara saldım sanırsam kendimi adam yüzüme vurdu bayagı bayagı derim bakım yaparım kendime yoksa güzel oldugumu bilirim bakımsız kalmışımdır çok anca derki demedide hiç

hmm kıskanma çalış seninde olur derima.sgören göz kılavuz istemez sonuçta

Sayet saka yapiyorsa,bunun bedelini cok agir (!) sekilde odetirim..:kedi: fakat gercekten ciddiyse, onu aynen baska kapiya yollarim.. benden guzelini bulsun bakalim .....bayanssulusmile

Ben bu laflara çok maruz kaldım. Kendime olan güvenim gitsin, sokakta felan birilerine bakmayım diye çook duydum bunu. Sonradan itiraf etti tabi. Aman oyuna gelmeyin kaydirigubbakcemile3

ne saçma şey ya öz güvenim gitsin başkalarına bakmıyım die bana çirkin dicek ha gerçekten çooook saçma bu erkek beyninide anlamam yani zaten bana güvenmio demek bu yani ben dünya güzeli bile olsam onu sevdikten sonra güvendikten sonra böyle bişi yapmasına gerek yok ki yani

hıc denmedı ama dense esım olursa bırgun ve derse ne yapmamı ıstıyorsun derdın ne daha guzelını mı buldun bulmak mı ıstıyorsun derım cırkın bırsey eger cıddı dendıyse

Normal bi adam niye desinki yahu cirkinsin diye.Kavgadada söylemez cünkü hep susar:)

benım sevgılım de bana demıstı, hatta eskı tum sevgılılerı benden guzelmıs saydı tek tek.
en cırkını benmişim,
ıyı de nıye cıktı o zaman

Benim esimde beni cirkinim diye sever onun icin cirkin kelimesi bana hep positif gelir.
Saclarimi parca pincik yapar, öyle seviyormus, bende anlamadim...

Senin durumunda yani bekarken gencken erkek arkadasim bana ciddi bir sekilde cirkinsin dese, yine alinmazdim cünkü özgüvenim ne yazikki cok var, bende onda bir hata bulurdum kesin.
Cirkin veya güzel her insanda kisisel bir olay yani ben bazen cirkin oldugu halde cok karizmatik buldugum insanlar var...
Önemli olan saglikli ve mutlu olayim herkesde beni cirkin bulsun umrumda olmaz.
Yeterki tatli olayim, sempatik olayim...Herkesde manken gibi olacak diye bir kosul yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…