sevgiliniz/eşiniz size ÇİRKİNSİN derse ne yaparsınız ?

Cirkin demek sole dursun , guzel/yakisikli oldugunu soylemeyen es bencildir . Kizlarin belki iliskilerde en cok yaptigi hatalarindan biri . Sevgililerine degerli hissettirmemek . Yani adami kiskanmasanda kiskaniyormus gibi , fiziksel olarak begenmesende begeniyormus gibi yapmamak . Yapin sunu :) gariplerde sevinsin , inanmazsiniz ama duygulari var .

Ayısın derdim herhalde ,bu konuyu yeni yaşayan bir arkadaşımla sohbet etmiştik tesadüf,erkek arkadaşı arkadaşıma çirkinsin,huy güzelliğin için yanındayım demiş ne dedin dedim ,kendince doğruyu söyledi bişey demedim dedi ,ben şokkkk,(yani arkadaşım pek göze gelmeyen sıradan ,sevimli bir kız ,zaten bana göre çirkin insan olamaz ,insan kibar olur biraz ),sevgiler.

Ciddi manada beni cirkin buluyorsa git guzelini bul o zaman derim ne diyim
Cok mu aradin beni derim
Cikmaya baslarken gormedin mi suratimi derim
Hee bi de cocuk gibi "asil cirkin sensin" derim

eee herkes layığını bulur sende tipsizsin ne var bunda tencere kapak olduk işte derim..
ava giderken avlarım..pis terbiyesiz sinir oldum daha şimdiden..bide dese saç baş dalarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…