• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşiniz size ÇİRKİNSİN derse ne yaparsınız ?

burnundan getiridim heralde öyle bişey dedğine pişman ederdim
sanki kendi kusursuz mu heh bana çirkin diyen önce kendine baksında konuşsun.
ayrıca madem çirkin buluyodu niye evlendi daha güzelini bulsaydı.
hasbam benden daha güzeli de ona kaldı hehben onun yanında 10 yaş genç duruyourm
doğum yaptığım halde.bunun bence öz güvenle alakası yok
hangi kadın kendine şaka yada ciddi anlamda çirkin denilmesini hoş karşılar ki.:sm_confused:yasakkelimeaklinialirimsmile

bana aşkım hep çok güzelsin fln der arada yamulduğum zaman çalışmaktan fln saç baş bi yana oyy çirkinim fln yapar ben de ayy evet çok çirkinim bu araaa :( derim o da aşkım benim sen dünyanın en güzel kızısın der :))
ciddi ciddi çirkin diceğine ölsem de inanmam

bende derimkii.. baskalari öyle demiyo ama.. cok begenenler var (hani kiskandirmak icin.. ondan baskalarida var bu dünyada.beni güzel görene gidecegimi düsündürmek icin... benim gibi bi cirkinle cikmak zorunda kalmasin diye)

tek söyleyecegim şey şu olur,
tencere dibin kara senin ki benden kara...

ben guzele guzel demem guzel benim olmadikca sozunu hatirlatirim..

Her insan etkilenir fakat insanı kendine güven kadar güçlü kılan birşey yok.O kişi ciddiyse ve bilerek hakaret amacıyla söylediyse mesafemi koyarım.

biz birbirimizi cirkin ördek yavrusu diye severiz:)) yüzümü sıkar kız cikinlikten ölcen bi gün der..mezarına da ölüm nedeni çok çikindi yazarz der güleriz:)) hiç gzl olmus demz o gzlse çirkin der sımartmamak için anlarım:)) ALLAH a şükür ikimizde güzeliz.ama ciddi söylemez ama söylerse de gözlerim yeter derim susar:P

Sen çok mu yakışıklısın derdimmm, önce git bi aynaya bak faln filaan bir sürü şey sayardımm en hassas noktamdann vurdu beni çünküü =)) tabi sölemiş olsaydıı gebertirdimm valla, ayrılırdımdaa :oklava: ama sonra giderr bi aynadaan bakardımm, bunalıma bile girebilirrmm =))))

ayy erkekler genelde bilinçli yapıyo bunu heralde,
bana da daha önce erkek arkadaşım söylemişti bunu ama ben ciddi olduğunu düşündüm haliyle ve kıırılmıştım o da beni ilk görüşte beğenen birisiydi ki sanırım kıskançlıktan yapıyorlar bunu.kendimizi ne kadar sevdiğimizi ve kendimize ne kadar güvendiğimizi belli edersek bu lafları yemeyiz işte

sanırım hiç bi erkek ciddi ciddi sen çirkinsin diyemez KORKARaklinialirimsmile

çok şükür benimki demedi demezde diyemezde :olmaz:

ama deseydi zorlamı yanımda duruyorsun yolun açık olsun derdim beni beğenmiyorsa beğendiğine gitsin sempatiksalakcinni

Back
X