Sevgiliniz/ Esinizle boyunuz:)

Sevgiliniz/ Esinizle boy farki

• Ankete Katılan
    833
benim boyum 1.56, nişanlımın 1.70 civarı..:1rolleyes::asigim:

ay ben o konuda çok dertliyim maalesef 162 benim boyum eşimse 183 neyseki düğünü atlattık çok şükür yüksek topuk falan idare etmeye çalışıyorum

erkekler bizlere göre daha uzun olması gerekiyor ama aynı olmalarıda pek sorun teşkil etmez üzülmeyin kızlaaaaarrrrhihoyyyt

ben 1.68
o da 1, 75 e yakın hemen hemen aynıyız topuklu giyince

ben 160 aşkıımm ise 170 (o 173 olduğunu idda etsedesengözlerimebaksanab) tam 10 cm. ama sanki aşkım daha kısa duruyor hatta ölçtük boyunu galiba bira geniş omuzlu ondan daha kısa görünüyoo

ben 1.65im,o 1.96
son sevgilimle boy farkımız 31cmdi :roflol: boy farkımız bile ilişkinin yanlışlığını gösterir gibi

ben 1.68 eşim 1.68 :teytey: aynı boydayız ama erkekler herzamanki gibi kısa görünüyo.herkes onu benden çoook kısa zannediyo.başta ailem akrabalarım arkadaşlarım boy yüzünden onunla evlenmemi istememişlerdi ama ben evlendim.iyiki evlenmişim şimdi bana göre bütün erkeklerin en uzunu en yakışıklısı oo.daha ne olsun hihoyyyt

ben 1.72 sevgilim 1.83...çok şükür topuklu giyecek kadar fark varkaydirigubbakcemile3:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…