sevgiliniz günde kaç kez arar??

gizzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
30
0
86
39
Balıkesir
kızlar çok merak ediyorum sizin erkek arkadaşlarınız ( özellikle farklı şehirlerde yaşayanlar) günde kaç kez arıyor sizi.sorun bendemi acaba ? bugün sadece bikere aradı o da sabah daha da aramadı sürekli çalışıyor sürekli meşgul normal mi şimdi bu :sm_confused:

Son düzenleme:
Sürekli mesajlaşıyosanız aramaya gerek görmüyodur belki. Hiç mesaj atma, bak nasıl arar.

canım ya msj atsa ztn anlıycam daha bana toplasan 4 msj atmadı tanıştığımızdan beri(3 ay) sevmiyomuş msjlaşmayı onun yerine ararmış sesimi duyarmış fln fln

benm aşkım şuan asker burdayken günde 5-6kere konuşrduk kesin.ama şimdi uzakta bitanem günde sadece 1kere konuşuyoruz oda çok kısa sürüyo ama yetiyo.iyi olduğunu bilmek duymak rahatlatıyor insanı.ama inan ister bir kere konuş ister 10kere konuş sevgisinden eminsen böyle şeyler sorun olmamalı.herkes aynı değildir bazısına yeter bazısına yetmez.

Valla canım sevgilim bnm de haftanın belli günleri iş gereği şehir dışında bazen hiç arayamadığı oluyor...olabilir yani fazla üstüne gitme...iş ortamı malum...zor oluyor...ama bi güvensizliğin varsa arkasını araştır derimmm

canım biz de farklı şehirlerdeyiz yıllardır.erkek arkadasım günde ortalama 10 kere arar.ikimizin de müsait olduğu günlerde daha çok arar.tek görüşme yolumuz bu uzak şehirlerdeyiz herzaman gelemıyo arıyo sürekli yavrucak :asigim:
buarada canım bence bu konuyu sevgılınle konus fazla sıkmadan konusarak çözülemeyecek sorun yoktur halledersınız merak etme :teselli:

Anlıyorum seni. Ben de ilgi delisi olduğum için. Gün içinde senin sürekli evde olduğunu biliyosa belki içi rahattır. O yüzden aramıyo olabilir. Sabah aradığında ne yapıyosun diyince "Bugün dışarı çıkıcam. Hazırlanıyorum. " falan de. Aklı sende kalsın.

zaman zaman gunde bi kere konustugmuz oluyo ama biz de telefonda konusmayi hic sevmeyiz gerek benm ailemin yaninda olmam dolayisi gerek de her zaman musait olunmadigindan.. surekli mesajlasiriz o da telefonda konusmayi sevmiyormus. ama bana kalirsa nasil baslarsa oyle devam eder canim biraz alistirmaya calis sabak kalkinca aksam yatinca mesaj atmasini.. gun ortasinda yemegini yerken hic olmazsa arayabilir.. ona firsatlari oldugunu goster ve firsat yaratmasini da rica et.. zamanla duzeliyo erkekler bu konuda...

canım ya msj atsa ztn anlıycam daha bana toplasan 4 msj atmadı tanıştığımızdan beri(3 ay) sevmiyomuş msjlaşmayı onun yerine ararmış sesimi duyarmış fln fln

cnm bence bunuda sorun yapma benm sevgilimde hiç sevmezdi msjlaşmayı.ben güzel msjlar yazardım o arardı msj yazmak çok zoruna giderdi diyorumya.bende en başlarda sorun yapmıştım bunu üzerine gitmiştim ama gittikçe daha kötü olyo biliyomusun,iki taraf yıpranoyo sonuçsa aynı değişmiyolar.bence alışmalısın bu duruma

bence msjın yeri ayrı konuşmanın yeri ayrı
sevgilim şu an askerde oldugu için her gün konuşma imkanımız olmayabiliyo.önceden öle diildi tabii
her gün konuşmasak da msj olayı mutttlaka olurdu.iyi geceler ve günaydın msjları olmadan gün geçmezdi

çok saolun kızlar haklısınız ama insan birazda olsa ilgi bekliyor işte özelliklede ilişkinin başı denebilcek bi dönemdee.
bu arada sevdiği askerde olanlara allah kavuştursun hayırlı tezkereleri olsun
saolunn iyiki varsınızzz:a015:

aşkım şu anda asker günde 1 en fazla 2 kere ama askerde olmasına rağmen çok şükür uzun konuşuyoruz günde yarım saat muhakkak konuşuyoruz.ama ondan önce her yarım yada en fazla 45 dakika bir.tüm hatların en iyi kampanyalarını değerlendirmişizdir.zaten kamyanyalar olmasaydı batardık kesin:))biz çıkarkende nişanlıykende evlendikten sonrada aşırı telde konuşan kişileriz.ama şimdi inş. günde 1 sefer konuşmak alışkanlık yapmaz

Son düzenleme:
şimdi askerde olduğu için eskisi kadar sık arayamıyo. yine günde 2-3 buluyo. sabah uyanıyoz bidaha yatana kadar mesajlaşıyoz. bilmiyorum radyasyondan ilerde bişey olmaz inşallah bize.

bazı insandada telefon fobisi vardır yani. sadece haberleşmek için kullanırlar. çok var öyle arkadaşım. senin erkek akadaşında öyle olabilir. sevmiyodur tel muhabbetini belki yanında olunca derdini daha iyi anlatıyodur. yada seninde dediğin gibi çalışıyorsa yoğunsa biraz anlayışlı olmak lazım.

benim aşkımcım msj atar çünkü ben evde konuşamıom onla... ama msj atmayı ihmal etmez. başlarda sevmiyordu msj atmayı ama ben onunla konuştum... bana msj atmanı istiyorum aklına geldikce dedim oda sağolsun atıo artık... hatta ben bazen cevap atmayı unutuyorum:) o zaman da kızıo:) ama gızzz'ciim ilişkinin başında olduğnzdan konuşun bunları bence eğer atmak istemiosa da fazla üstüne gitme derim ben her insanın yapısı farklı... sen atmasını istediğini söyle zamanla da olsa alışır bence... benim bi arkadaşımın sevgilisi msj fln atmazdı aramazdı üstelik telefonu da kapalı olurdu belli bi saatten sonra zaman geçtikçe arkadaşım "bana msj atmanı istiyorum. en azından nası olduunu naptıını öğreniim. seni düşünürken içim rahat olsun lütfen başına bişi gelmiş olabilir diye bile çok korkuyorum" diye diye yavaş yavaş kanına girdi çocuun :) artık o konuda iiler maşallah. ayy çenem düştüsanırım gece gece:)) biraz emek göster bence öptmm çok

günde en az 2 kez uzuuun uzun konuşuruz geriye kalan zamanlarda da 5-10 dk lık hal hatır sormaları oluyorŞeniz

Önceleri daha cok arıyodu. Çok mesajlaşırdıksenağlama
Monotonlugamı sürükleniozki acep-tatlicadiarzu-

Oda iş güç sahibi bende. Bazen 2 gün benim onu onun beni aramadığı olur. Kafama takıyomuyum asla şakkıdı
Bu aradı aramadı mesaj cekti cekmedi işlerini aşdık zannumca:mymeka:

Takma kafanı canım yavas yavas kanına gir dediği gibi seni merak ediyorum özlüyorum falan dayanamazlar ozaman:)bende benimkine öle yaptım onceden msjlasma servıslerını kullanıyoduk ama kesmedi bizi::)şimdi şirketinin üzerine hatlarımız var grup içi bedava konusuyoruz ve cok az bir rakam geliyo tabi.sabah kalkar kalkmaz arar gün içinde bir saatte en fazla 1 bucuk saatte bir konusuruz.konusamıyosak işimiz yogunsa msjlasırız geceleri iyi geceler demeden hayatta uyunmaz bizde:)Sende yavas yavas işle sevgilini dayanamaz oda alışır hem daha çok yenisiniz çok ürkütmeden davranman lazım canım:)en azından bir gunaydın iyi geceler demesi lazım yani oda biraz abartmıs.Sen onun ilgisini üzerine çekmenin yolunu bul.Bazı arkadaslar demiş ya dısarı cıkıcam falan dayanamazlar o iyi bi taktikdir:):)Hele çalışıyosan ilgisini çekmen dahada kolay canımmm:)

Biz günde 1 kere uzun uzadıya bi konuşuruz onun dışında da durumlarımıza bağlı...Okul,iş derken birde akşam ailelerin yanındayız sonuçta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…