canım ya msj atsa ztn anlıycam daha bana toplasan 4 msj atmadı tanıştığımızdan beri(3 ay) sevmiyomuş msjlaşmayı onun yerine ararmış sesimi duyarmış fln fln
benimkide aramazdı.çok şikayetçiydim.yani az arardı diyeyim.bi kaç defa ama günlük konuşmalarımız bazen 10 dakikayı geçmezdi.ayrıca mesajlaşmazdıkta.4-5 kez söyledim az arıyosun diye,bunaldım.en sonunda kesin tavrımı koydum ben böyle yapamam diye.şimdi mesajlaşıyoruz gün içinde ara ara.günde 1-2 defada konuşuyoruz.buna şükür.bizde ayrı şehirlerdeyiz.
bu duruma şükretme bence canım.. aynı şeyi yaşadım inan bu mantıklı bişey değil. böyle ilişki olurmu senin zorunla arıyorsa msj atıyorsa bunun anlamı var mı sence? aynen bizde konuşurudk hatta bazen 3-4 kere arardı ama uzun sürmezdi konuşmalarımız.. bu normnal değil ki... bende şikayet ettim hep kendini haklı çıkardı. hak verdim bi süre ama hep bir eksiklik hissettim.
yeni tanıştıgım bi ark.vardı iş arkadaşımdı sabahtan akşama kadar birlikteydik.. sevgilim var demiştim. inanmadı şimdi sen erkek arkadaşım varmı diyosun dedi neden aramıyor peki seni dedi. o an kafama dank etti sanki. evet bu ilişkide bişeyler eksikti ve ben hak ettiğim değeri göremiyorudum ben ben gibi davranmıyordum ilgiyi seven,hoşuma gitmeyen bişe oldugunda onu elde etmek için uğraşan,yeri gelince şikayetde eden tartışan biriydim ki ben bunları yapmadım alttan aldım farkjlı diye düşündüm bu kişiyi. ama değilmiş.
sen tabi daha iyisini bilirsin canım yalnızca cümleelrin içimi acıttı kendimi gördüm bi an..
o yüzden yazdım bunları tatlım,dikkat et benim durumuma düşme görmezden gelme bunları güzelim.. :1hug:
çok haklısın canım.bende aynı şeyleri düşündüm zaten.konuştum onunla böyle giderse ayrılacağımı belirttim.çok yalvardı,düşünemediğini söyledi.ben ayrılmak istedim seninde düşündüğünü düşünerek.bakalım nasıl devam edecek bilmiyorumkismile
umarım herşey yoluna girer tatlım... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?