sevgiliniz günde kaç kez arar??

müsait olunca o arar, ben ararım değişir.
ama her fırsatta mesaj atar.
gsm operatörümüz sağolsun kaydirigubbakcemile3 harca harca bitmiyor smsler.

valla çok kez.
o kadar ki sayısını bilmiyorum
sabah zaten birimiz diğerini kaldırır sonra öğle arası ararız mutlaka araya yemek fln girdiyse öğlen 2. kez hatta 3. kez arar konuşmamıza devam ederiz
sonra eve gelirken konuşuruz
ayrıca spontan bi günümüz değilse bişeylerle uğraşıyorsak mesela şimdiki gibi en az 2-3 arama daha koy sen sabah ve öğleden sonrası için.
akşam da msnde konuşuyoruz şuan webcamden. tabi çalışırken ara verdiğinde fln konuşuruz tekrar bi de yatarken mutlaka
hatta gittiği ilk gün msn açık yattık çok güzel ve değişikti gece uyanmış benim uyuyuşumu fln izlemiş :)

benimkide aramazdı.çok şikayetçiydim.yani az arardı diyeyim.bi kaç defa ama günlük konuşmalarımız bazen 10 dakikayı geçmezdi.ayrıca mesajlaşmazdıkta.4-5 kez söyledim az arıyosun diye,bunaldım.en sonunda kesin tavrımı koydum ben böyle yapamam diye.şimdi mesajlaşıyoruz gün içinde ara ara.günde 1-2 defada konuşuyoruz.buna şükür.bizde ayrı şehirlerdeyiz.

canım ya msj atsa ztn anlıycam daha bana toplasan 4 msj atmadı tanıştığımızdan beri(3 ay) sevmiyomuş msjlaşmayı onun yerine ararmış sesimi duyarmış fln fln

direk olumsuz bir cvp yazmak istemiyorum ama bu dediğin benim ilişkimdede olmuştu. 2 hafta oldu biteli belki o yüzden biraz daha olumsuz konuşacağım..
msjlaşmayı sevmiyordu oda yok işim var yok çalışıyorum yok kuzenlerdeyim arkdaşlarlayım derken günde 1-2 kere zor arıyordu çogu aramalrıda benim çağrı atmamla oluyordu.
bi ara denedim aramamayı merak ettim nezaman arıcak diye..
akşama kadar aramadı msj atmadı.. saat 8 oldu nerdeyse..
yine tabi aynı bahaneler tabi ben eyvallah diyorum. yok üstüne gitmeyim özlesin işi vardır haklıdır vs.. bunlara kılıf uydurmaya gerek yok. aramak isteyen adam arar..
gece yarılarına kadar hiç ara vermeden çalışmıyor ya bu. işten çıkışta eve otobüsle gidiyordur yada yürüyordur ne bilim o anda zaman bulabilir. şunu düşün onun yerinde olsan böyle davranırmıydın onun bahanelerini
düşün inandırıcı mı? benim ilişkimde
bunlar ayrılık sinyalleriymiş eksikmiş bişeyler anlayamadım ya da anladım ama yüzleşmek istemedim.arkadaşlarım normal oldugunu söyledi abarttığımı söyledi ama değilmiş..
hep iyi düşünmeye çalıştım ne faydası oldu kiii yasakkelime
ama yinede insnalar farklı farklı sen daha iyi bilirsin anlarsın bunu
güzelim eminim sonuç olumsuz olacak demiyorum sadece aklında bi yerde bu olsun kapatma üstünü bişeylerin... ben çok defa şikayet ettim güzelce ama işe
yaramadı hep üste çıktı haklı çıkardı kendisini çünkü biliyordu ben haklıydım sadece vicdanını susturmak istedi bukadar. bunada dikkat et tatlım umarım yanılıyorumdur... yerimseniben

Üç defa..
Uyandırır, öğle yemeğinden sonra, eve gelirken..
İlaç gibi yahu :))

bu duruma şükretme bence canım.. aynı şeyi yaşadım inan bu mantıklı bişey değil. böyle ilişki olurmu senin zorunla arıyorsa msj atıyorsa bunun anlamı var mı sence? aynen bizde konuşurudk hatta bazen 3-4 kere arardı ama uzun sürmezdi konuşmalarımız.. bu normnal değil ki... bende şikayet ettim hep kendini haklı çıkardı. hak verdim bi süre ama hep bir eksiklik hissettim.
yeni tanıştıgım bi ark.vardı iş arkadaşımdı sabahtan akşama kadar birlikteydik.. sevgilim var demiştim. inanmadı şimdi sen erkek arkadaşım varmı diyosun dedi neden aramıyor peki seni dedi. o an kafama dank etti sanki. evet bu ilişkide bişeyler eksikti ve ben hak ettiğim değeri göremiyorudum ben ben gibi davranmıyordum ilgiyi seven,hoşuma gitmeyen bişe oldugunda onu elde etmek için uğraşan,yeri gelince şikayetde eden tartışan biriydim ki ben bunları yapmadım alttan aldım farkjlı diye düşündüm bu kişiyi. ama değilmiş.
sen tabi daha iyisini bilirsin canım yalnızca cümleelrin içimi acıttı kendimi gördüm bi an..
o yüzden yazdım bunları tatlım,dikkat et benim durumuma düşme görmezden gelme bunları güzelim.. :1hug:

çok haklısın canım.bende aynı şeyleri düşündüm zaten.konuştum onunla böyle giderse ayrılacağımı belirttim.çok yalvardı,düşünemediğini söyledi.ben ayrılmak istedim seninde düşündüğünü düşünerek.bakalım nasıl devam edecek bilmiyorumkismile

umarım herşey yoluna girer tatlım... opuyorumnanaktan

yurtdışında olduğu için bazen konuşamayabiliyoruz. Ama kavga etmek istediğinde mutlaka arıyor! Bir de habire mesajlaşıyoruz barışık durabilirsek ben de artık mesajdan bıktım yahu 6 sene....konuşup kapatabilsek ya da günde 1-2 kere konuşup hatırımızı sorsak sohbet etsek..Bunu deyince sevmiyo oluyorum :mymeka:

günde en az 5 defa arıyor.. gündüz 5 dk fln konuşuyorz akşam +2 saat konuşp biraz msjlaşıp uyuyorz :)

Beni arıyacak biri bile yok maalesefsenağlama arada sırada operatörden mesaj geliyor.:1rolleyes:klava:

ona kalsa bütün gün elimde telefonla dolaşıyo olurdumm...:roflol:

Eşimle flört ederken sabah onun telefonu ile uyanırdım, gece onun sesiyle uykuya dalardım. Akşamları şaşmaz en az 1 saat konuşurduk tabii bu sürenin 3 saati bulduğunu bilirim kaydirigubbakcemile3 7-8 kez gün içinde araşırdık. Duruma göre değişiyordu. Güzel günlerdi be :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…