Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

Ben sanirim "Aaa öylemi ne güzel iyi düsünmüssün bana ne aliyorsun?" falan derdim ama icimden derdim galiba

Bence size hediye alacak, sonuçta bütün ailesine alıyor. Siz de 3 Yıldır hayatındasınız.
Öyle sizi sinirlendirmek istediği için söylemiştir bence
Bence alacaktı zaten
Hiç sürpriz görmedim şimdiye kadar zannetmiyorum. Tepkimi de gösteremedim. Normalde tepkimi hemen belli ederim ama bu hediye konularında değilçekingenim hediye konusunda sanki bi beklentim varmış gibi hisseder diye düşünüyorum
Bir kere doğum günümde de almamıştı ama ben yine ses etmedim bu defa tepkimi koymalıyım ama nasıl bilmiyorum konu kapandı.

İlk maaşı ile alır alır sevgilisi üzülme :)
Bak tüm aileye alıveriyor kesin geçer aklından sende ilk maaşın tadından nasiplenirsin :)

Bitek ben mi farkli dusunuyorum diyodum. Burdan deger yargisina bile baglamislar. Ben de hic takilmazdim.
Ben ilk maasimi alsam paranın gideceği yerler vardır
Hepsi bana kalmaz
Kalan parayla da hediye alacaksam önceliği aileme veririm.
Annemle kız kardeşime güzel bir hediye almak zaten o paranın çoğunun gitmesi demek .

Sevgilim kız kardeşine her hafta parfüm , altın bileklik vs alır ama gerçekten her hafta
Sorunlu bir aile yapıları var kızın gönlünü o şekilde almaya çalışıyor mutlu olsun diye

Yakinda evlenmeyi planliyoruz bana bi kaç kere sıradan şeyler aldı
Hiç aklıma gelmedi bozulmadim da

Anne kardes varken bi zahmet ben biraz bekleyim her özel durumda aradan cikmayim

Ticaret yapıyor is makineleri var Karayolları onun makinesini kullansın diye ihale gibi bi şeye girdi çok istiyordu onu
Kaç aydır ona çalışıyordu
Kazandi
Ailesiyle hemen yemeğe çıktılar annesi kardeşi
Ben sonradan hayatına dahil oldum
Ne kadar olsa yabancı sayılır annesi ve kardeşi için
Çok samimi ortam olacakken ben niye ortama biraz resmiyet kazandirayim

Kendim olsam ne hissederdim diye düşünüp hareket ediyorum
Çok takilmazdim kesinlikle
Insanogluyuz aklımızdan bi kaç saniye geçebilir ama sadece o kadar

Aşkım dur şifremi giriyim atmdeyim dedi öyle kapandı gitti
Sinir bozucu bi durum. Yorumlarin birinde tepkimi belli etmek istiyorum demisin. Eger oyle ise sor annenler begendiler mi hediyelerini diye o sekilde konuyu acmis olursun..

Sevgiliniz yol yordam bilmiyor belli ki. Alınan, alınacak hediyenin lafı edilmez öyle.
Aynı şeyi ben de 2 ay önce yaşadım. Bana, annesine ve benim anneme hediye aldı sessiz sedasız. Hepsini kendi halletmiş, yemek organizasyonu da yapmıştı.
Bence doğrusu budur ama sevgilinizle başka problemleriniz yoksa da biraz bekleyin. O telafi etmeye çalışacaktır mutlaka.

Ama soylede dusunmek gerek 3 yil az bi zaman dilimi degil. Oncelik aile olabilir ama sevgilisinide es gecmemesi gerek. Pahali bisey degil bence konu sahibinin istedigi, kucucuk bisey dahi olsa dusunulmek. Benim 2 yillik iliskim oldu ve inanin ailesinden cok benle gecirdi o yillari. Onun sıkıntılari oldugu zaman ailesi uyurken, ben yanindaydim destek olarak. Uzun iliskilerin çoğunluğu bu sekildedir bence.
Ben konu sahibini hakli buldum bu yuzden.

3 yıllık sevgilimse ve ailesine hediye alıcagını söylerse bana yok mu?
derdim
Herşeyi söylüyorum fakat konu hediyeyse ucu maddiyata dayanıyorsa malesef susuyorum
düşünüodum da nedir yahu bence hiç soylememeli ve sizede almalıydı hatta güzelce bir yemeğede götürmeli tepkini koy...
Zaten ağzından kaçırdığına pişman olmuş gibiydi hemen sana da almayı düşünüyordum dedi ben teşekkür ettim anlamadı bpzulduğumu
Senin kadar dertlenneyeceğim kesin, ben neciyim len köftehor derdim sanırım konuşma anında
Keşke pat diye cevap verebilseydim ama konu hediye olunca diyemedim bişey anlamdı da bozulduğumu ama içime dert oldu çok takıyorum böyle şeyleri
Aynen ufakta olsa bişey alsa beni unutmasa mutlu olucam ama beni saymadı bile kendisi fark etti ayıp ettiğini sana da almayı düşünüyordum aslında dedi hemen ben teşekkür ederim gerek yok aşkım dedim konu kapandı çok canım sıkkın bunu ona belli etmek istiyorum ama nasıl

Bozulurdum ama bir şey demezdim. Çünkü bozulduğumu anlarsa zaten gidip mecburiyetten alacak,ne değeri kaldı ki.
Daha sonra zamanı gelince yüzüne vururdum
Acayip bozuldum ama sesim çıkmadı bişey diyemedim kendimi değersiz hissettim. Benim bir kerede doğum günümde hediye almamıştı demek ki ailede görmemiş dedim seslenmek ama öyle değilmiş ilk maaşla hediye almayı düşünebiliyormuş demek ki..
Beklediğim büyük bişey değil sıradan bi hediye bile olabilir insan beni de unutmaz lafa gelince bu hayatta en sevdiği benmişim ama icraat yok bi şekilde belli etmek istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum

Benim bu iliskim değil ama eski ilişkim 6 seneye yaklasmisti
Ben yine böyle düşünüyordum

sevgilinde biraz odunluk gördüm ben olsam 3 yıllık da bir ilişkimiz olsa, ben neyim bostan korkuluğu mu derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…