Hiç sürpriz görmedim şimdiye kadar zannetmiyorum. Tepkimi de gösteremedim. Normalde tepkimi hemen belli ederim ama bu hediye konularında değilçekingenim hediye konusunda sanki bi beklentim varmış gibi hisseder diye düşünüyorumBence size hediye alacak, sonuçta bütün ailesine alıyor. Siz de 3 Yıldır hayatındasınız.
Öyle sizi sinirlendirmek istediği için söylemiştir bence
Bence alacaktı zaten
Bir kere doğum günümde de almamıştı ama ben yine ses etmedim bu defa tepkimi koymalıyım ama nasıl bilmiyorum konu kapandı.Allah aşkına nerde buldun bu öküzü birde 3 yılını mı verdin? sadece doğum gününde hediye alan sevgili mi olur ? evlenince zırnık göremezsin sinyali bu yani, ay kocam bana her gün çicek alır gelir diyenlere imrenerek bakarsın, daha böyle çok konu açarsın yani.
Bitek ben mi farkli dusunuyorum diyodum. Burdan deger yargisina bile baglamislar. Ben de hic takilmazdim.Çok takilmazdim ya
Aşkım dur şifremi giriyim atmdeyim dedi öyle kapandı gittiBide siz gerek yok deyince ne cevap verdi?
Ben ilk maasimi alsam paranın gideceği yerler vardırBitek ben mi farkli dusunuyorum diyodum. Burdan deger yargisina bile baglamislar. Ben de hic takilmazdim.
Sinir bozucu bi durum. Yorumlarin birinde tepkimi belli etmek istiyorum demisin. Eger oyle ise sor annenler begendiler mi hediyelerini diye o sekilde konuyu acmis olursun..Aşkım dur şifremi giriyim atmdeyim dedi öyle kapandı gitti
Ama soylede dusunmek gerek 3 yil az bi zaman dilimi degil. Oncelik aile olabilir ama sevgilisinide es gecmemesi gerek. Pahali bisey degil bence konu sahibinin istedigi, kucucuk bisey dahi olsa dusunulmek. Benim 2 yillik iliskim oldu ve inanin ailesinden cok benle gecirdi o yillari. Onun sıkıntılari oldugu zaman ailesi uyurken, ben yanindaydim destek olarak. Uzun iliskilerin çoğunluğu bu sekildedir bence.Ben ilk maasimi alsam paranın gideceği yerler vardır
Hepsi bana kalmaz
Kalan parayla da hediye alacaksam önceliği aileme veririm.
Annemle kız kardeşime güzel bir hediye almak zaten o paranın çoğunun gitmesi demek .
Sevgilim kız kardeşine her hafta parfüm , altın bileklik vs alır ama gerçekten her hafta
Sorunlu bir aile yapıları var kızın gönlünü o şekilde almaya çalışıyor mutlu olsun diye
Yakinda evlenmeyi planliyoruz bana bi kaç kere sıradan şeyler aldı
Hiç aklıma gelmedi bozulmadim da
Anne kardes varken bi zahmet ben biraz bekleyim her özel durumda aradan cikmayim
Ticaret yapıyor is makineleri var Karayolları onun makinesini kullansın diye ihale gibi bi şeye girdi çok istiyordu onu
Kaç aydır ona çalışıyordu
Kazandi
Ailesiyle hemen yemeğe çıktılar annesi kardeşi
Ben sonradan hayatına dahil oldum
Ne kadar olsa yabancı sayılır annesi ve kardeşi için
Çok samimi ortam olacakken ben niye ortama biraz resmiyet kazandirayim
Kendim olsam ne hissederdim diye düşünüp hareket ediyorum
Çok takilmazdim kesinlikle
Insanogluyuz aklımızdan bi kaç saniye geçebilir ama sadece o kadar
Herşeyi söylüyorum fakat konu hediyeyse ucu maddiyata dayanıyorsa malesef susuyorum3 yıllık sevgilimse ve ailesine hediye alıcagını söylerse bana yok mu?
derdim
Zaten ağzından kaçırdığına pişman olmuş gibiydi hemen sana da almayı düşünüyordum dedi ben teşekkür ettim anlamadı bpzulduğumudüşünüodum da nedir yahu bence hiç soylememeli ve sizede almalıydı hatta güzelce bir yemeğede götürmeli tepkini koy...
Keşke pat diye cevap verebilseydim ama konu hediye olunca diyemedim bişey anlamdı da bozulduğumu ama içime dert oldu çok takıyorum böyle şeyleriSenin kadar dertlenneyeceğim kesin, ben neciyim len köftehor derdim sanırım konuşma anında
Aynen ufakta olsa bişey alsa beni unutmasa mutlu olucam ama beni saymadı bile kendisi fark etti ayıp ettiğini sana da almayı düşünüyordum aslında dedi hemen ben teşekkür ederim gerek yok aşkım dedim konu kapandı çok canım sıkkın bunu ona belli etmek istiyorum ama nasılÇok ayıp etmiş. Annesine kardeşine alacağı hediyeyi niye sana söylüyor o zaman.Hiç bişey demesin. Kaldı ki küçükte olsan sana bir hediye alabilir. Hediye ile değer ölçülmez derler ama zaten burada alacağı hediyenin maddiyatı da önemli değil. 20 liraya bir şal alsa o bile seni mutlu eder. Seni gerçekten önemsemiyor.
Acayip bozuldum ama sesim çıkmadı bişey diyemedim kendimi değersiz hissettim. Benim bir kerede doğum günümde hediye almamıştı demek ki ailede görmemiş dedim seslenmek ama öyle değilmiş ilk maaşla hediye almayı düşünebiliyormuş demek ki..Bozulurdum ama bir şey demezdim. Çünkü bozulduğumu anlarsa zaten gidip mecburiyetten alacak,ne değeri kaldı ki.
Daha sonra zamanı gelince yüzüne vururdum
Benim bu iliskim değil ama eski ilişkim 6 seneye yaklasmistiAma soylede dusunmek gerek 3 yil az bi zaman dilimi degil. Oncelik aile olabilir ama sevgilisinide es gecmemesi gerek. Pahali bisey degil bence konu sahibinin istedigi, kucucuk bisey dahi olsa dusunulmek. Benim 2 yillik iliskim oldu ve inanin ailesinden cok benle gecirdi o yillari. Onun sıkıntılari oldugu zaman ailesi uyurken, ben yanindaydim destek olarak. Uzun iliskilerin çoğunluğu bu sekildedir bence.
Ben konu sahibini hakli buldum bu yuzden.
Odun olan anasına babasına da almaz bu resmen sevgili önemsememe ama.........Odun odundur. Değişecek diye hiç bekleme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?