Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

bence ne hissettiklerini söyle.
bence beni umursamiyorsun de.
ben sahsen böyle düsünürdum.

Hiç bozuntuya vermezdim
1 ay kadar sonra abime hediye alcam sende erkeksin iyi bilirsin yardım et deyip mağaza mağaza gezdirirdim

ben alınırdım yahuu

Ben bise soylesem hemen kiskandin derdi gidip annesine soylerdi.kiskanc derlerdi.

Sana artık hediye alsa bile alacağı hediyenin senin için bir kıymeti olacak mı . Sanki mecburiyetten alınmış gibi .

söylediğiniz gibi ağzında kaçırmış sonra sizi de ekleyivermiş mecburiyetten
belli bir müddet soğuk davranın ya da konuşmalarınızda anlayacağı şekilde laf sokun ne diyelim artık
ya da para biriktirdim ablama babama sürpriz hediye alıcam diyiverin karşılığında istediğiniz cevabı verirse yapıştırırsınız o zaman içinizdekileri.

belli edersen çok maddiyatçı görünürsün..
birde mecburen sana da alır.. bi değeri kalmaz..
ben niye banada hediye almadın imasında bulunan sevgilimden soğurdum açıkçası

Bozulmamak elde değil..

Bozulduğunu anlasa gidip sana da zoraki bi hediye alacak..

O hediyenin ne değeri olacak..

Valla bilemedim..ben ilişkiyi bile bir kez daha gözden geçirebilirim bu durumda..

Cunku önemli olan gelen hedıye değil..seni yok sayması.

Of linda hiç değişmemişsin bozulman hadi neyse de bu kadar canını sıkması nedir yaa

oyy canım sen daha çok toysun dur bakalım daha o anne o abla o kardeş senin yanında bir kıymetlenir bir kıymetlenir aklın şaşar.baksan onlar suratına bakmazlar seninkinin.. ama onlar seninkinin gözünde hep mazlum hep iyi niyetlidir bir pırlanta kadar da degerlidirler .sen sıranı bekle bakalım.erkek milleti bu güzelim önce aile sonra belkiii sen evlenincede böyle olucak alışşşşş yada tercihini ona göre yap...

gerçekten de seni unutmuş, ayıp etmiş
insanın aklına önce sevdiceği gelir be...!

İlk maaşında aklına ilk etapta ailesi gelmesi çok normal hem sanada almayı akıl etmiş söylemiş o esnada söylerdim benide say artık hayatım bundan sonra derdim ama alınmazdım bu kadar yani

"aslında sana da almayı düşünüyordum" derken?? Ee alsın o zaman, niye vazgeçmiş düşüncesinden?
Söylemesi hata.....

Ben olsam bozulurdum çoook.
Sevgilimsr bişey demez ama kocamsa ohooo sayar söverdim.
Ama sevgilime karşı bi soğuma da yaşardım yani, ayıp yahu ne biçim muhabbet. İnsan gibi sürpriz filan yapsana be adam!

Bu adamlar saf ya valla saff..
Evlenmeden belli ediyorlarda biz anlamak istemiyoruz işte..
Sonlar saflar değişiyor saftirik olup çıkıyoruz.

Sevgilin patavatsız ya da anlık bir gaf yapmış ama ben olsam dert etmezdim sanırım. Çocuk değilim sonuçta dert edeyim, bir de bunu zaten grip oldum diye destekleyeyim. Bu kadar nazlı olmamak lazım ama sevgilinin böyle patavatsızca konuşmaları varsa başka konularda da, veya gaf yapmaya meyilli biriyse ilişkinin gözden geçir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…