Sevgiliniz sizden para isterse...

Acilen ve bir miktar diyorsunuz, bunun için düşünmeye gerek yok ki, tabii ki verilir.
Keyfi bir konuda yüksek bir mebla olsaydı başka yorum yapardım ama bunda yadırgancak bir şey göremedim.

valla ben kendmden emin olduğum kadar sevgilimden de eminimdir.
zaten ona güüvendiğimden o benim sevgilimdir.
beni gerçekten sevdiğini gerçekten bilirim.
beni sömürmeyeceğini de.
okul zamanı gerekti verdim.
o da sonra bana geri verdi.
şimdi o çalışıyor ben çalışmıyorum gerektiğinde o destek çıkıyor bana.
nişanlıyım evet bunun da etkisi büyük belki ama Allah var hiç parasını benden esirgemedi.
lfını dahi etmedi.
zaten sevgili iken insanalr nasılsa ilerde de öle olur.
benim gözümde küçülmedi de büyümedide para verdim diye.
zaten istemesine bırakmadan vermek gerek.
o sıkıntı çekerken ben rahat olamam ki.

bu durum biraz ilişkilerin diyologuna baglı ...
ama neden erkege para verilmesin guveniosam inanıosam hiç düşümeden veririm...
erkeklerdede olmadıgı zaman oluyodur bu durumlarda bize paylaşımcı olmalıyız..
herşey ortak olmalı...tek taraflı degil....

uzun bir birlikteliğim var ve benden 1 kere borç şeklinde istedi o da ben teklif ettim demesine kalmadan anladım ima ettiğini ama onuda veremedim ailesindeki başka kişiden bulmuş açıkcası üzüldüm öyle yapmasına çünkü benim herşeyimle kendisi ilgileniyor telefon faturaları ,pahalı şampuanlarım olsun ayrım gayrım olmamalı bence.

senın zaten kendıne paran yokmus
ona verememen de normal,

ama bır tarafta cok para varsa dıger taraf anıden fakırlermısse
verılır mı konu. sen vermek ısteyıp verememıssın mesela.

Hesap ödemek ayrı, borç istemek ayrı..Tabi hesap ödeyebiliriz..
Tabi erkeğinde bayanında sıkıştığı zamanlar olabilir, ama sevgiliye gelinceye kadar
Aile efradı,kanka vs.yakınlarımızla bu para işini halledebiliriz diye düşünüyorum..

ben verdım. benım ıçın fazla bır mıktar hem de. ıhtıyacı vardı... ısteyemedı bıle. 1 sene boyunca çok sıkıntı çektı.
şımdı o da bana maaş kartını verdı.
ayrımız gayrımız yok bızım..

ama ılışkının şeklıne göre değışır. 3 günlük sevgılıye de verılmez yanı

Baskasindan isteyene kadar gelip once benden istemeli tabiki de.. aslinda en guzeli o istemeden teklif etmek tabiki.. eger skntisi oldugunu bilirsem direk yardimci olurum zaten.. biz en basindan beri hep boyle olduk, hangimiz skntida ise digeri yardimci oldu.. gerektiginde elime harclik dahi vermisti.. cok utanmistim ama Allah baska seylerden utandirmasin guc kuvvet olsun para kazanilir borc odenilir.. yeter ki aradaki saygi sevgi kaybolmasin..

veririm onunla hayat paylaşıyorum veya paylaşacam maddiyat biryere kadar derim ama hayat arkadaşım sonuna kadar onu bile benle paylaştığı için sevinirimama her zaman isteyen beni köle gibi kullanıyorsa ilişkimi bir düşünce süzgecinden tekrar geçiririm

bazı arkadaşlar,
"erkek adamın parası bitmez uleyyyynnnn"
şeklinde demeç vermiş. nasıl bitmez ya.. siz hangi ülkede,hangi standartlarda,hangi ekonomık koşullarda yaşadığınızı sanıyorsunuz. hayat size kadir inanır ve türkan şoray kadar mı pembe?
bitti artık o erkek adam ekmeğini taştan çıkarır devri..
çünkü çıkarılmıyor.
işsizlik çok ciddi bir sorun..
işi olup da geçinememek de ayrı bir sorun...

hiç düşünmem veririm. ihtiyacı olduğu bir zaman vermek istedim ama sevgilim almamıştı. sonra öğrendim ki ortak bir arkadaşımızdan borç almış. baya bozulmuştum ben varken başkasından istedi diye. aşkta böyle şeyler sorun olmamalı bence

her sevgiliye yapılcak bişey değil bence.
verdimde ama istemeden ben teklif ettim bizim aramızda böyle şeylerin lafı bile olmaz ciddi düşünüpte para lafı eden birilerinin ilişkisi ne derece sağlıklı gider ondada şüpheliyim

basıma cok geldi dolandırıldım bile kesinlikle adam akıllı erkek para istemez sevgilisinden diger dusuncelere saygı duyarım ama ben para isteyen erkklerden hiç hayır gormedim sonucta benden baska para isteyebilecegi, cok yer var erkek sonucta bi sekilde bulur

senın zaten kendıne paran yokmus
ona verememen de normal,

ama bır tarafta cok para varsa dıger taraf anıden fakırlermısse
verılır mı konu. sen vermek ısteyıp verememıssın mesela.

ben sadece başımdan geçen durumu belirttim ,ayrım gayrım olmamalı da dedim okudunuzsa hem benim kendime param niye olmasın öyle olsa sözlüm istemezdi çalışıyorum çalışmama rağmen o karşılamak istiyor okuduğum için destek amaçlı.

Bayanlar diyelim sevgilinizin acilen paraya ihtiyacı olmus ve sizden de bi miktar rica etse naparsınız?

verir misiniz yoksa yadırgar mısınız?

konuda fakirleşmişse diye bişey yok aynı benim belirttiğim gibi borç durumu geçiyor.

Ben para vermeye yeltendim. Ama bir sürü aksilik cıkmıstı verememistim. Üstelik acil oldugu okulu için istemisti. Sonra ne öğreniyim meger niyeti dolandırmakmıs... Rabbim oyle buyukki hiç olmayacak nedenlerle hep engelledi. Dikkatli olun derim ben.

"Hemen çek defterimi çıkarıyım sevgilim" derim..:ecrin_bebek:
Ne de olsa ben para basıyorum burada..sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…