Sevgiliniz sizden para isterse...

valla eşimle 3 yıl flört ettik daha bi kere benden maddi anlamda sıkışıklığından bile bahsetmezdi hatta ben istemediğim halde faturalarımı bile öderdi benden para isterse gözümden düşerdi bemimde istemezdim böyle bi durumu kabul etmezdim.

eğer ihtityacı varsa az cok anlarm hayatta istemez ama ben zorla verırım
kişi kendını bellı eder ..eskı sevgılımn borcları vardı ama hep bıseyler cıkarıyodu basına
yüzsüzdü şakasına bıle para bulsana bana dıyodu
versem alırdı
azcık bı cekıngenlk bıle yoktu vermedım sukur
iyiki bıtmıs cunku dolandırıcı cıktı =)

sanırım konu sahibinin böyle bir sorunu var. ama burda herkes kendine ve tecrübelerine göre değerlendiriyor. bir bayan dolandırıcıya çatmış,vermem der tabi,haklıdır.. başka bir bayan yüzsüze çatmış... o da haklı..daha başka bir bayanın eşinin hiç maddi sıkıntısı olmamış... vs
ama mesela benim tüm zor zamanlarımda madden de destek olmuş olan bir sevgilim var.. hala daha da öyle.. faturalarımı ödemişliği oldu öğrenciliğimde.. yalan değil..
şimdi benim de var..keşke rahat rahat istese.. geçenlerde abisinden aldı benden almadı. çok kırıldım. sen geri almıyorsun dedi.
bir kere zar zor verebilmiştim. o da minik bir tutar.

bence yardım almak istiyorsan biraz daha detaylı bilgi vermelisin.

ilişkin ne zamandır sürüyor?
ne kadar bir meblağ istiyor?
ne için istiyor?
ne kadar güveniyorsun?
geri almayı düşünüyor musun?
ve daha da önemlisi nasıl istiyor?

İstemezdi ki....
Ama ben parasının olmadığını tahmin eder, tavlada yenilir ve yemek parasını öderdim :)
Yemek çay parası gibi şeyler dışında paraya ihtiyacı olduğunu düşünsem bile teklif etmedim...
Zaten o da asla ama asla bana belli etmedi ve istemedi...

Hiçbir sevgilim benden para istenmedi..
Pek sıcak bakmam ,sevgililer arası para konusuna..

gözümden düştüğü andır.. bu hayatta para isteyeceğim en son kişi e.arkadaşımdır,onun da ben olmalıyım.

Neden verimki Alla Alla benden önce bu cocun bir annesi babası kardeşi dayısı amcası teysesi olmalı art niyet arar vermem hatta bidada konusmam acıkcası
bugun benden paramı isteyen yarın evlensem düğünde takılan altınımı bilezigimi alır kafasına göre giderr işim olmazz hesabını bilerek davranmalı bir erkek parasız kalmamalı bence

insanlık halı parasız kalabilir ne var bunda???erkek diye parasız kalamaz mı?insan değil mi??
ne kadar sert bazılarımız..hiç yarını düşünmeden konuşuyorsunuz..büyük laflar söylüyorsunuz..inşallah bir gün parasız kalıp sevgilinize muhtaç olmazsınız...
ben çok bes parasız kaldığımı bilirim sevgilimden para aldığımı..ne var bunda anlamıyorum ha sevgilimden ha arkadasimdan..bir gün de çıkıp senin bana su kdr borcun var demez asıl derse ayrılırım..
bir insanın hayatında para amac değil araç olmalı..
yrn ne olacağımız belli değil..

bu konuda cekhu arkadaşıma aynen katılıyorum
gerçekten bazı arkadaşlarımız çok sert bakmış
açıkçası bnm gözümden falan düşmez neden olmasın
her daim parası mı olmak zorunda lmaz:
biz de öğrenciyiz bana hiç harcatmaz
ama yeri geldiğinide ben de ısmarlarım öderim yani
haaa her seferin de ister de alışkanlık haline getirirse bu başka
ama normal bir durum olduğunda elimden geldiğimice yardım etmeye çalışırım a.s

vallahi sevgilim benden hiç istemedi ama zorla bazen bnm yemek aldığım olmuştur
erkek arkadaşım istemez benden
bir de işin şu boyutu var biraz da ilişkiye bağlı kişiler arasındaki yakınlığa bunu yazmayı unutmuşum :)))

canım hesap ödemek ayrı ,para istemek apayrı.. bana da ödetmez ama her zaman bende ona ödetmem..yeri geldiğinde ben öderim..para istemek ayrı bi olay.eğer ben ihtiyacı olduğunu farkedersem teklif ederim,ama o isterse durum değişir.. bana göre erkek dediğin sevgilisinden para istemez..

bu birazda iliskinin boyutuna,aradaki diyaloga,karşındaki insana bağlı..
ailemin verdigi harçlık bittiğinde gidip bir daha isteyemem o yüzden erkek arkadasımdan isterim bazen harçlığımı..o da aynı sekilde..bı haftasonu sırf benim parami harcarız bı haftasonu onunkini..kalabalık bı yere gidiyorsak cebimdeki btn parayı veririm,gecenin sonunda eve dönerken çıkarır verir senden sunu ödedim su kerin kaldı der veya senden hiç vermedim der..
ya ben sevmiyorum ztn para muhabbetini..iyiki sevgilmde sevmiyo yoksa kesin biterdi..

Şimdi bazılarının demesine göre erkek kadından para isteyemez ama kadın erkekten para ister öyle mi?
Yani bazılarının cümleleri buna çıkıyor...
Ne yani erkek diye parasız kalamaz mı? Erkeklerde banka değil ki...durdukları yerden para basmıyorlar...
Sevgilim şimdiye kadar benden hiç para istemedi...
Ama zaten çalışıyor olsam ben istemesine fırsat vermeden ihtiyacı olan parayı veririm...
Çalışmadan önce ikimizde ailemizden para aldığımız için harçlıklarımızı birlikte harcardık aa o erkek ben aldığım parayı vermem diye bir şey hiç düşünmedim! düşünmemde!
Düşünenlerede kıl olurum!
2 yıldan beri de çalışıyor ve ben çalışmıyorum hala. Çok nadir ay sonuna kadar paramız yetmez bende o zaman devreye girerim aldığım harçlığı birlikte harcarız...
Sevdiğim adam benden hiç para saklamadı hiç harcadıklarımız için laf söylemedi o kadar eli açık bi insan ki onun bu huyunu çok seviyorum iyiki cimri değil... Bende cimri değilimdir ama bu huylarımız yüzünden çok parasız kaldığımızı bilirim ben :)))

Ve şunuda söylemeden geçemicem erkekleri banka gibi gören onları sömüren kadınlarıda sevmiyorum.

helal sana duş aynı düşünüyoruz :)) sevindim walla :))
erkekleri 50tl lik 100tl lik banknot olarak görenlere gicik oluyorum!!!
kuzenimle bile dışarı çıktığımızda eğer benim yediğimi ödemişse mutlaka gider ufakta olsa ya bı hediye alırım ya da inat eder kahve ismarlarim..

vermem... bunun adamı banka gibi görmekle alakası yok. birşey alınacaksa, ısmarlanacaksa bunu her iki taraf da yapar son derece de normaldir ama etrafında hiç kimse kalmadı mı da gelip benden istiyor. ha ilişki artık çok sağlamsa, güven tamsa verilebilir duruma göre. O zaman belki veririm. ama adama bakış açım değişir. elimde değil, sevgilim her şekilde güçlü olsun isterim. evlenince paylaşırız hayatı. aceleye gerek yok.

Sevgilim yok
Ama vermezdim de. Versemde Geri alırdımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bi nevi Borç Gerek yok buna heee sözlüm nişanlım olur o ayrı

Sevgilim yok
Ama vermezdim de. Versemde Geri alırdımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bi nevi Borç Gerek yok buna heee sözlüm nişanlım olur o ayrı

Sevgiliye güven yok para konusunda sözlü yada nişanlıya güven var.Yazdığınzdan bunu anlıyorum.. :)
Size para konusunda güven vericek olan şey parmağınızda takılı olan yüzük olucak sanırım:)

PArmağıma taktığı yüzük değil zamanla geçirdiğimiz zaman olacak
Parmağıma yüzüğü takarken çok iyi düşüneceğime eminim çünkü
Ama Sevgili diyince fazla çapkınım vesselammmyerimseniben

Neden yadırgadığını anlamadım ben. Erkek diye parası bitemez mi, zorluk yaşayamaz mı? Elbetteki herşeyi gibi sıkıntılsı olduğunda onu da paylaşmak isterim, cebimdeki üç kuruşu da paylaşmak isterim. Erkeklerin cebine musluk akmıyor ya.
Ha bir haftadır çıktığım adam bunu yaparsa, ya da sürekli sürekli aynı şey olursa durur bir düşünürüm. Ama zaten bunun erkek arkadaşım olması ile bir ilgisi yok. Normal kız arkadaşım da sürekli aynı şeyi yapsa ya dabir haftadır tanıdığım bir kız arkadaşım da para istese olayı irdelerim ve şüpheyle yaklaşırım.
Ama sevgilim sıkıntıya düştüğünde herkesten önce bana söylesin isterim. Herkesten önce benimle paylaşsın isterim. Kadın erkek eşitliğinden açılınca konu magalda kül bırakmayız ama erkeklere de "ERKEK" sıfatının altında az yük bindirmiyoruz. Erkek insan değil mi sıkıntısını gelip paylaşmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…