bi zmanlar sevgilimin çok borcu vardı, kartlar faiz işlemiş falan..neyse ben de o zmanlar 500 milyon maaşla bi dersanede çalşyorum, yeni mezun olmuşum.daha hiç maaş almadım bilenler bilir dersane sektörünü.ilk maaşımın tamamını istedi benden toplu para öderse kartlar biraz temizlenir diye.hepsini verdim, tek kuruşum kalmadı.param olunca sana göndercem dedi- ki ayrı şehirlerdeydik.ailemin yanındayım kimseden para isteyemiyorum, yol param bile yok düşünün.bizimkiler soruyo tabi maaşını hala mı vermediler ne biçim yermiş bırak gitme kızım diolar ama ben sesimi çıkaramıyorum.o kadar çok seviyorum ki üzülsün istemiyorum ve her şeyimi feda etmeye hazırım tabi 20 yaşın cahilliği mi artık bilmiyorum.sürünüyoum aylarca ve üstüne üstlük benden kredi çekmemi istiyor banka banka dolaşıyorum soğukta..dersane sahibinin önünde küçülüyorum kredi için yardım eder mi diye..tabi sonuç çıkmıyo, bu maaşa kredi yok.neyse kredi kartlarını yolluyolar eve kredi yerine..evdekilere verilcek cevap ve yalan bulamıyorum.benim haberim yok bankalar dersaneye gelip bilgilermi almışlr sanırım, o şekilde göndermişler diyorum.bu yalanı yiyolar mı bilmiyorum ama susuyorum.ertesi maaşımdan da biraz koparıyo.tel faturası veya ufak tefek ödemelrni yapıyorum.bi gün ansızın terkedilyorum ve telefonda öğreniyorum bunu.neden aramıyosun diyorum ayrıldığımızı söylüyor..fenalık geçiryorum evde bayılıyorum,çığlıklar falan kardeşim sakinleştryo, evdekiler anlamasın diye.o kadar fedakarlık o kadar zamn emek bi gecede ellerimn arasından kayıyo.küfürler ediyorum arayıp bağıryorum.suçum neydi neden diyorum???zaten uzun zamandr bitmişti söyleyemiydum diyor..şimşekler çakıyo beynimde, o anki halim anlatılamaz, tarif edilemez.o günden sonra ölü gibi geziyorum.her sabah kalkıp aynı şeye şaşıryorum, inanmak ve kabullenmek öyle zor ki..kabus olmasnı diliyorum ama nafile.her gün aynı gercek yüzüme çarpıyor.canım çok yanıyor..günler geçiyo.kendi kredi kartı ekstrem geliyo eve ve ben bi şok daha yaşıyorum.kartım ondaydı ve ayrıyken bile o yüzsüzlüğünü sürdürmüş harcama yapmış...yere çöküp kalıorum öylece.yuhh diyorumm..derhal müşteri hizmetlerini arayıp kartımın iptalini istiyorum çünkü hala limit var.ertesi gün arayıp neden kartı iptal ettrdiğimi soruyor ve keşke önce haber verseydin başım derde giriyodu diyor.sende hiç bişeyim kalsın istemiyorum tüm bağlantımız kopsun diye yaptım diyorum.onunla indirimli konuştuğumz hattımı kapattryorum, onu da soruyor. nedenmiş??? sonra peşime düşüyo yalvar yakar.çok pişmanmış.söyledikleri yalanmış.. daha neler neler ne fedakarlıklar yaptım kızlar..
bunları anlattım ki dikkat edin.pişman olmayın.şimdi daha aklı başında daha olgun bi kız oldum..
Bayanlar diyelim sevgilinizin acilen paraya ihtiyacı olmus ve sizden de bi miktar rica etse naparsınız?
verir misiniz yoksa yadırgar mısınız?
hiç sevmem bende sevgilisinden para isteyeni gözümden anında düşer ve düştüde.eski sevgşilim kredi kartımı ödermisinle başladı yol paralarını benzin paralarını bile benden almaya başlamıştı.yemeğe gideriz sen ısmarla derdi bende enayi ses çıkarmazdım ama içten içe içimde bittiğini hissediyordum.en son benden aldığı parayla eski sevgilisine çiçek almıştı.bunu öğrendiğimde yemekteydik tabi yine hesabı ben ödicektim ve çektim gittim hesabı ödemeden oda heralde bulaşık yıkamıştır:))
sonra kapımda yattı çiçekler hediyeler gönderdi barışmak için öyle tiksinmiştimki sevdiğim insandan. bana gönderdiği çiçeklerin hediyelerin parasınıda başkasından almıştır
benim çok uç seviyeyesiz ve kullanmaya giren bir dereceye gelmişti yinede erkek sevgilisinden değil eş dost akraba arkadaşından istesin maddi konuları ilişkisine sokmamasından yanayım
eski sevgilim ilk istediğindede çok rahatsız olmuştum ve içimde bazı şeyler anında ölmüştü gözümden düşmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?