Biz küfür ediyoruz ama birbirimize şakadan yani.Bilmiyorum aramızda değişik bir iletişim var.Birbirimizi tehdit ederken falan ama ciddi ciddi salak salak hareket ediyorsun dedi bir kere çok fena kavga ettik.Benimle düzgün konuş dedim falan öyle
banada gerızekalı demıstı tabı bende durmadım agzıma gelenı soyledım.saka amaclı cok oluyor askımla aramızda ama gerızekalı lafı cok koymustu ama tabı bende onun saçlarını yolmustum.ohhh ıyı yapmısım bırdaha kotu sozu yoktur bana karsı
Küfür etmeyi göze alamaz çünkü en babasından karşılığını alacağını bilir. Bir defasında yaptığı iş nedeniyle ben okkalısından sayıp savurmuştum. O anda bile susmuştu. Sakalıma göre traş yaptığında kendi kazanacağını öğrendi garibim.
valla çok sinirlnince küfür değilde salak aptal vb. diyor. gerçi bende bazen söylüyorum. geçen gün bana tlf da çok kızdığı için mal mısın gerizekalı dedi. bende yazıklar olsun sana dedim ve kapattım tlfnu. kaç gün peşimden koştu özür diledi söz verdi. ikimizde anlaştık bir daha böyle laflar etmiycez birbirimize
benim başıma gelmedi hiç çok şükür ama bi arkadaşımın sevgilisi çok küfrederdi arkadaşıma şok olurdum duyduğumda:S alıştım artık bende ona ediyorum derdi şuan ayrı olmalarına rağmen kopamıyorlar birbirlerinden sürekli ayrıl barış durumundalar..aslında söylemekten uzatıyorum ama bende bi kere sevgilime etmitim küfür ama ayrılık noktasındaydık yanii çook sinirlendirmişti beni..beni suçlamıştı ben kızıyorm diye oraya buraya gitmediğini söylemişti halbuki yalan o istese pek çok şeyi yapar yani ama ozaman üste çıkmak için bana yüklemişti suçu bende iii ozaman defol git'in argosunu kullandımmm:S:1no2:mafoldumbensenağlama şuan bile utanıyorum hatta ondan bikere daha özür diliyorumm:1hug:a.s. ne kadar sinirlensemde böyle şeyler helede bi bayana asla yakışmazz zaten bu da sondu..vereliniortak.
Hmm küfürün derecesinede bağlı tabi kaydirigubbakcemile3
Ama kesinlikle çok tepki gösteririm,bana değer veriyosa benimle konuşurken her kelimesini özenle seçmeli.Kendime hakareti kabul edemem ayrılırım heralde lmaz:
Eski sevgilim bana öyle bir küfür etmişti ki..zaten ağzı pis biriydi ama o zamanlar sınırını fazla zorlamıştı..bildiğiniz s.git demişti.tokat atıp terketmiştim ama o zamanlar gençlik ateşi tabi,geldi özür diledi barıştık.sonra ne oldu?1 ay sonra terketti.gerçi iyiki terketmiş şimdi çok daha mutluyum huzurluyum ohh zemuszemus