- Konu Sahibi Loveislife
-
hayir kisiligi oturmus adam gibi adam böyle sacma dialoglar icine girmez bence, karsilasmadim, seninki odun canim kusura bakma:) belki kimbilir sen ondan güzelsin o yüzden sana psikolojik baski yapar güvencini kirmak icin belki daha fazla bagli olman icin kimbilir amacinin ne oldugunu..., sorsana birdahakine amaci kasti neymis ki dogru olsada milletin agzini susturamiyormu egerki sevgilin ise özünde seni koruyamiyormu ve cocukcu buldugunu ve begenmezse gidebilecegini söyle , bak bakalim tepkisi ne olcak...
Bu mesaja cok sirittim ahah :)) begenmeyen kucuk ogluna almasin. Dengesiz. Varmi boyle bisey. Adam tamamen kompleksten olusuyor demekki. Kendine soylenen seyleri sanaymis gibi iletiyorda olabilir. Hem ne olursa olsun bu lafin ucu cok bsska yerlere cekilir. Seni begenmiyorsa birlikte olma amaci ne? Bence kimseye sana bunlari soyleyecek yuzu vermemelisin.
O da bunu önemsiyor hatta onaylıyor demek ki kalkıp bunu sana söylemekten çekinmiyor.
Şaka mı bu konu?
Yani size gelip arkadaşlarım güzel olmadığını söylüyor, ben de öyle düşünüyorum tarzı şeyler söyleyen bi şuursuza siz yol vermeniz gerektiğini bilmiyor musunuz?
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
çok saygısızlık etmiş.. saygının olmadığı yerde sevgi de zor olur cnm.. bi daha derse ver ağzının payını ????
kendi de brad pitt deil zaar..
sen hala bu dangalaklamı bırlıktesın....????
Boyle bir seyi kesinlikle size yansitmamasi gerekirdi..herhalde bak insanlar boyle dusunuyor ona gore kiymetimi bil demeye getiriyor ..cok ayip !!
seven insan bunu söyler mi demişsin ya
bence söylemez
benim eşim hiç öle bişi demedi bana mesela
ben kendimi çirkin hissettiğim ve ona çirkinim ben dimi dediğim anlarda bile
sözlün bir daha böyle birşey söylediğinde
beğenmiyorsan işte kapı işte sapı de ve arkanı dön git
şaka yapıyorsa bile ki bence şakası bile yapılmaz çekip gitmenden kırıldığını anlar
haa anlamıyor ve hala devam ediyorsa gerçekten yol ver gitsin
şimdi herşey toz pembe geliyordur sana ve hoş görüyorsundur belki kırılssan bile
ama evlenince hoş göremiceksin ve sorunlarınız oalcak bu yüzden
bu nedenle ayağını denk almasını sağla almıyorsada sen yoluna o yoluna kanımca
Cok seviyor olsan bile mi?
1. ihtimal sizi gerçekten sevmiyor sevse böyle şeyleri düşünmez ve söylemez.
2. ihtimal kendini çirkin bulduğu için sendeki kusurlarıda bularak kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
3. muhtemelen soylemesede ve gerçekten böyle bir durum varsa ortada sizden zamanla soğuyacaktır ve sizde ondan soğuyacaksınız ki soğumuşsunuz. sonuç olarak bu ilişkiden hayır gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?