sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Ya$i 28, yani kucuk degil...yok canim dogru, seven insan bunlari soyler mi. bilmiyorum anlamadim gitti amacinin ne oldugunu.
Kendisi de soyluyor, benim ona gore olmadigimi.

Boyle bir seyi kesinlikle size yansitmamasi gerekirdi..herhalde bak insanlar boyle dusunuyor ona gore kiymetimi bil demeye getiriyor ..cok ayip !!

seven insan bunu söyler mi demişsin ya
bence söylemez
benim eşim hiç öle bişi demedi bana mesela
ben kendimi çirkin hissettiğim ve ona çirkinim ben dimi dediğim anlarda bile
sözlün bir daha böyle birşey söylediğinde
beğenmiyorsan işte kapı işte sapı de ve arkanı dön git
şaka yapıyorsa bile ki bence şakası bile yapılmaz çekip gitmenden kırıldığını anlar
haa anlamıyor ve hala devam ediyorsa gerçekten yol ver gitsin
şimdi herşey toz pembe geliyordur sana ve hoş görüyorsundur belki kırılssan bile
ama evlenince hoş göremiceksin ve sorunlarınız oalcak bu yüzden
bu nedenle ayağını denk almasını sağla almıyorsada sen yoluna o yoluna kanımca

Ustune bide Resimlerde guzel cikmadigimi soyluyor. Anlamadim gitti neden seni seviyorum diyen bir erkek bunlari soyler ki.
Bende sakin oldugum icin bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum

1. ihtimal sizi gerçekten sevmiyor sevse böyle şeyleri düşünmez ve söylemez.
2. ihtimal kendini çirkin bulduğu için sendeki kusurlarıda bularak kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
3. muhtemelen soylemesede ve gerçekten böyle bir durum varsa ortada sizden zamanla soğuyacaktır ve sizde ondan soğuyacaksınız ki soğumuşsunuz. sonuç olarak bu ilişkiden hayır gelmez.

Son düzenleme:

Sevgilin gelip onu sana yetiştirene kadar onu söyleyenlere ağzının payını vermesi gerek seni gerçekten seviyosa..Anlamadığım sen niye susuyosun ki ver ağzının payını havaya girmiş belliki..Ayrıca bilmiyorum fikriniz ne ama bikaç istisna dışında kaçan kovalanır lafı hep doğru çıkıyo sende öyle yap mesafeli ol inadına daha bakımlı ol arkadaşlarınla vakit geçir yani değişikliği farketsin bööle bi tutuşsun sonra bak bakalım nasıl susturuyo herkesii ya bence varya biz sevdikçe bunlar çantada keklik görüyo ondan hepp hey yavvrum heyy sinirlendim

çok saygısızlık etmiş.. saygının olmadığı yerde sevgi de zor olur cnm.. bi daha derse ver ağzının payını ????
kendi de brad pitt deil zaar..

Hemde cok, beni nasil kirdigini farkinda degil. Soguyorum zaten ondan canim(.
Donup kaliyorum, bi$ey diyemiyorum.
:)oyle cok yaki$ikli degil.

Sözlün koca bir ODUN.. O nasıl şey sana nasıl söyleyebiliyor ki bunu, laf arasında şakası bile çirkin.. Şimdiden seni aşağılaması başlamış, yaptığı ayıbında ayıbı..Ciddi şekilde uyar onu, özgüveninin ne kadar yüksek olduğunu ve herşeyin dış güzellik olmadığını, ve en en önemlisi bunu neden gelipte sana söylediğini açıkca dile getir ve bir daha bunu sana dile getirmesin. Benimde erkek arkadaşımı bana yakıştırmaz çevrem, ailem arkadaşlarım çok daha iyilerine layık olduğumu söylerler dış görünüş olarak, ama içinde güzel insandır bu yüzden içini severler, ama gönül bu ben asla bu konuşmayı gidip ona yansıtmam, kırmam böyle bir terbiyesizlik yapmam.. Zaman zaman bana söyler mesela erkek arkadaşım sen çok güzelsin, ben senin yanına yakışmıyorum değil mi diye böyle nazlanarak, bende olurmu öyle şey herşey dış güzellikmi derim, o geçici yarın yüzüne birşey olabilir ama ya için, kalbin? Benim için çok çokta önemli mdeğil dış görünüş, biraz birşey hissedeyim sonrada kalbini seveyim yeterli.. Bunu sana söylemesi çok yanlış, aslında problem bunu nasıl bir akılla sana söyleyebiliyor,söyleme demekte çözüm değil, seni kırmamak için söylemez ama şimdi söylediğine göre hep içinde bunu düşünücek demektir.. Çok sinir bozucu bir durum..

belkide cevreyi bahane ediyordur ayrılmayı düşünüyordur bahane arıyodur sen bence ona cevremi önemli senin duygularınmı diye sor hayır kendi duyguları önemliyse cevrenin düşüncesini neden önemseyip sana söylüyorki.ben yakısıklıyım elimi sallasam ellisi benim gibisini buldun şükret der gibi havalardamı yoksa şimdi böyle düşünen ileride evlilik olsa bile bilmiyorum zor yani.

Ayrılmak istiyor ama bunu direkt söylemediğinden ötürü böyle bir yol seçmiş sanırım; ama bu yol, yol değil.

Ya da seni sevdiğini hissediyor fakat bir yandan da daha bakımlı olsa, daha çekici olsa, kendine baksa diye içinden geçirdiği için etrafındaki insanlar diyormuş gibi davranıyor olabilir.

Bence de ama soyluyor..Soylememeli de zaten.
Oyle olmali da.
$aka yaptigini sanmiyorum, cunku insan anlar, soyleni$ten soyleni$e degi$ir zaten.
Zaten birakmayi du$unmuyor degilim.
Soguyorum ona kar$i...

Cok seviyor olsan bile mi?

Boyle birini sev(e)mem ben, kusura bakmasin. Bu patavatsizliklarini cekemem. Alakasi yok ama yay burcu mu acaba?

Su sozu hatirla;

Güzel olan sevgili degildir, sevgili olan güzeldir. //Tolstoy//

Birde su var. Sana boyle diyerek kendi hissettigi cirkinlik komplexini bastirmaya calisiyor olabilir. Seni kendisinden daha ustun gorup boyle bir asagilama yolunu secmistir belki. Her iki turlu de ise yaramaz biri ..

Son düzenleme:

Dogru yani seven insan nasil bunlari soyler aklim almiyor, supheliyim sevgisinden..
hem inaniyorum hemde boyle konu$unca bu nasil sevgi diyorum.
Ne yapmaya cali$tigini anlamiyorum.
Siz ne yapardiniz?

sevgilin sözlün her neyse
kompleksi odunun taaaa kendisi
benimde başıma bi değişik modeli gelmişti.
onun dediğine göre çok asık suratlıymışım burnum kaf dağındaymış hiç gülmezmişim vs.
bir gün canıma tak etti tek tek sordum arkadaşlara siz benim hakkımda böyle mi düşünüyorsunuz dedim.
arkadaşlar asla biz aksini düşünüyoruz öyle bir şey yok dediler. kendi erkek arkadaşları bile eşlerine benim için
bu kadın bu adama 2 beden fazla diyormuş bir arkadaşının karısı itiraf etti. meğer kendini pasif gördüğü için
beni insanların gözünde kötü kendini melek gibi göstermeye çalışıyormuş. ve bir gün arkadaşlar varken onun yanında sordum siz benim hakkımda böyle şeyler söylediniz mi dedim onlarda hayır diyince. ben yanlış anlamışım demek ki diye sıyrılma yolunu seçti.
tabii ondan sonra bende ona arkadaşlarının beni ona yakıştırmadıklarını daha yakışıklı ve kariyerli erkeklere layık olduğumu sölediklerini söyledim ve k......a tekmeyi bastım. şimdi herkes layığını buldu o da bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…