sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Oyle mi dersin, yani seven insan neden bunlari soylesin anlam veremiyorum...
Tabi ki seven insan kirmaktan korkar normalde, bu nasil sevgi anlamiyorum.
Acikcasi benim kendimle bir sorunum yoktu, ama bana bunlari soylemeye ba$ladiktan sonra kendimi begenmemeye ba$ladim, aynaya bakamaz hale geldim, bakimliydim, kendime bakmaz oldum....

aynen yaa evde her dakka makyajlı fönlümü gezicez hayatı paylaşıcaksın bu adamla sözlüsünüz birde bunun YAZILIsı var ki bu bence şimdiden kalmışş...

güldürdün beni gece gece, tabii paşa beğensin beni diye saçlarda fön, yüzümde makyaj gezerim.
emel sayındı sanırım eşim beni sabah hoş görsün diye hafif makyaj yapar yatardım demişti. hiç çekemem valla, beğenmeyen bakmasın beğenmeyen küçük oğluna almasın. hem bakalım ben o küçük oğlanı beğenio muyum? terbiyesiz adam hayret bişi.
erkekler bi hoş olmuş, yahu bi de kendinize bakın, yanımdaki kadın şöyle olsun, böyle olsun, peki ya sen? sen nasılsın acaba? ağam oğlum paşam oğlum yetiştirmemek lazım sonra herkesi ve herşeyi hak görüyolar kendilerine. maalesef ataerkil toplumlarda yetişen erkeklerin trajikomik durumu...
bunlara fırsat vermemek lazım. sepetini koluna takıp göndericen gidecek.

Arkadaslarının begeneceği biriyle birlikte ol ozaman deyip cekip gidin yanından

Simdiden boyleyse ilerde belki biraz kilo alsanız hamile fln kalsanız hic begenmez beyefendi

Boyle kendini bi halt sanan erkeklere hic tahammul edemiyorum

Seviyorum ama soguyorumda....ona kar$i kinleniyorum.
Yani, o cok mu yaki$ikli, hayir ama sevdigim icin kusur aramiyorum veya bulmaya cali$miyorum.
Ve oyle de olmali...

neden vazgeçiyorsun kendinden, bakıma devam, adam amacına ulaşmış.
sen ne kadar bakımlı ve hayat dolu olursan ona o denli zarar vermiş olursun, gönder gitsin yahu, bırak uzaktan baksın sana, bir insanı yok saymak ona en büyük ceza...

Can Tanriyar da Petek evde pijamayla geziyor demisti aldattiginda
Hos Petek 3 ay epilasyon yapmazsa yine ondan guzel ya

yani kusura bakma ama eşim nişanlım sözlüm bana gelip böyle bişey söyleyecek kadar odun olsa yakışıp yakışmamak olmazdı benim derdim, bu lafı kimsenin edeceğine inanmıyorum. kim nişanlın sana yakışmıyo diyebilir bi adama. bence senin sözlün uyduruyo. bana kalkıp, seni bana yakıştırmıyolar diyene vereceğim cvp git kime yakıştırıyolarsa onla birlikte ol demek olur

( seviyoyorum ama soguyorum da, yakinda ben de ayrilabilirim cunku cok kirildim...

Can Tanriyar da Petek evde pijamayla geziyor demisti aldattiginda
Hos Petek 3 ay epilasyon yapmazsa yine ondan guzel ya

evde sahne kıyafeti ile mi gezecekti acaba? beklenti bu mudur? can beyler ne giyiyolarmış evlerinde? smokin mi?
babası gibi duruyordu kızın? ama adama olan saplantısı o hale getirdi o adamı diye düşünüorum.
erkeler için cüzdan, kadın, araba statü belirleyiciler, manyakça bişi ama gerçek maalesef.
yukarıda yazılanlar da kadını kaybetmemek için yapılan seviyesiz hareketler, bakımlı kadın aynaya bakmaz olmuş baksana.

Yok cnm oyle demem sana :)...
Ne kusura bakmasi cnm,
Zaten diyor ki sen bir cocuk yapsan vucudun bozulur, tipin bozulmaya musait...

Erkeklerle bencil ve acimasiz olmayi bilmeli
Rest çekmeyi çok iyi bilmeli vazgeçilmez olmadigini gorunce kuzu oluyorlar
Oyle yapmazsan da iyice tepene çikiyorlar

benimle bu şekilde konuşamazsın, madem beğenmiyorsun kendine yakıştıramıyorsan o zaman neden benimle birliktesin ?!

bu soruya vereceği olası cevaplar ve benden alacağı yanıtlar:

-ama seni seviyorum kiiii
-o zaman bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.

-ben senin iç güzelliğini seviyorum
-belli ki yeterli gelmiyor, bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.

-sensiz yaşayamam sana çok alıştım
-alışkanlık kötüdür, kısa zamanda zevk verse de uzun zamanda insanı yavaş yavaş öldürür, bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.

-ben seni bu halinle seviyorum
-o halde bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.

-seni kendime yakıştıramıyorum evet yalan mı söyleyeyim
-benimle kimse bu şekilde konuşamaz, nokta.

-özür dilerim seni kırdığımı fark etmemiştim benim hatam bir daha asla demem, hem ben şakalaşıyordum seninle gel bakiyim yamacıma
-tamam ama bir daha benimle bu şekilde konuşma.

Yok sormadim, donup kaliyorum bana bunlari soyleyince...
Once daha bakimliydim, bu dediklerinin sayesinde kendime bakmaz oldum..

Ozur dilerse affeder misin yani?

Surekli cevresinde ki insanlarin onu cok karizmatik bulduklarini soyluyor, cok yaki$ikliymi$ oyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…