- Konu Sahibi Loveislife
-
bana göre kompleksli biri kendini senden alcakta göruyor ve bunuda senı asagılayark yapıyor yoksa durduk yere cevresının soyledıgı seylerı sana solemez ınsan sevdıgının uzulmesını ıstemez peki sen ne dusunuyorsun kendını onadan cırkın buluyormusun bu en onemlısı bence yanı senın ne dusundugun hos ole olsa bıle ılıskılerde boyle seylere bakılmaz ama GERCEK SEVGILERDE cunku ask bu ya ıkı ınsanın bırbrını tamamlaması ki bır ınsana sevdgı ınsan dunya cırkını bıle olsa dunyanın en guzel insanı gıbı gelır eger erkek arkadasın sana bunları ıcten soyluyorsa bence bır dakıka bıle kafana takma ayrıl oyle olmasan bıle bu cocuk ınsanı cırkınlık psıkolojısıne sokar
aynen yaa evde her dakka makyajlı fönlümü gezicez hayatı paylaşıcaksın bu adamla sözlüsünüz birde bunun YAZILIsı var ki bu bence şimdiden kalmışş...
Çok seviyor olabilirsin ama bu insanla nasıl devam edebilirsin ki?
İnsan sevdiğini her türlü güzel görür,onda hiçbir kusur bulmaz.
Çevreye karşı gerçekten çirkin birisi bile olsa seven bir insan için o dünyanın en güzelidir.
Bunu unutma..
Sana bunları söylemesine izin verme. Vermemelisin.
Oyle mi dersin, yani seven insan neden bunlari soylesin anlam veremiyorum...
Tabi ki seven insan kirmaktan korkar normalde, bu nasil sevgi anlamiyorum.
Acikcasi benim kendimle bir sorunum yoktu, ama bana bunlari soylemeye ba$ladiktan sonra kendimi begenmemeye ba$ladim, aynaya bakamaz hale geldim, bakimliydim, kendime bakmaz oldum....
güldürdün beni gece gece, tabii paşa beğensin beni diye saçlarda fön, yüzümde makyaj gezerim.
emel sayındı sanırım eşim beni sabah hoş görsün diye hafif makyaj yapar yatardım demişti. hiç çekemem valla, beğenmeyen bakmasın beğenmeyen küçük oğluna almasın. hem bakalım ben o küçük oğlanı beğenio muyum? terbiyesiz adam hayret bişi.
erkekler bi hoş olmuş, yahu bi de kendinize bakın, yanımdaki kadın şöyle olsun, böyle olsun, peki ya sen? sen nasılsın acaba? ağam oğlum paşam oğlum yetiştirmemek lazım sonra herkesi ve herşeyi hak görüyolar kendilerine. maalesef ataerkil toplumlarda yetişen erkeklerin trajikomik durumu...
bunlara fırsat vermemek lazım. sepetini koluna takıp göndericen gidecek.
Sözlüm, flörtüm, eşim her neyse artık bana böyle söyleyecek ve ben üzüleceğim, ben niye üzüyorum ki kendimi, söylediği dakika herşey bitmiştir, yakışanı bulması için selametle der çeker giderim.
Beni çirkin bulan ve beni ona yakıştırmayan insanların laflarını karı gibi gelip bana yetiştiren ve o insanlara hak veren
biriyle işim olmaz asla
Sen soracaksın şimdi : çok sevsen bile mi diye
Böyle birini sevmek gibi bir hataya düşmem.Ama olaki düştüm bu laflarından sonra otamatikman ayrılık girer devreye.
Evet çok sevsem bile
Can Tanriyar da Petek evde pijamayla geziyor demisti aldattiginda
Hos Petek 3 ay epilasyon yapmazsa yine ondan guzel ya
bazı erkeklerde karşılaşılan böl, parçala, yönet taktiği, seni aşağılayarak, kendini değersiz hissetmeni sağlayıp, dünyanın merkezine oturmaya çalışıo sanırım.
ben senin yerinde olsam -bekara karı boşamak kolay deme rica ederim- "seninle sözlenmiş olmayı kendime yakıştıramıyorum" der ve kendisine yol verirdim. bu adamdan koca olmaz şekerim, kusura bakma ama adam insan değil. aynı evde yaşarken insanlar birbirlerinin en olmadık hallerini görüyorlar, bunun hastalığı var, hamileliği var.
yol ver gitsin, üzme sen kendini. gözünden akan tek damla yaşa değmez bu tıynetteki insanlar.
sinirlendim gece gece
+Seni beğenmeyen.
Peki niye hala seninle birlikteymiş onu sormadın mı ??? Belkide senin biraz daha bakımlı olmanı istiyordur??Bence açık açık söylesin yada sor ne bilim işte insan niye sevgilisine bunu söylerki o kadar rahatsızsa daha güzel birini bulsun !!!
Erkeklerle bencil ve acimasiz olmayi bilmeli
Rest çekmeyi çok iyi bilmeli vazgeçilmez olmadigini gorunce kuzu oluyorlar
Oyle yapmazsan da iyice tepene çikiyorlar
benimle bu şekilde konuşamazsın, madem beğenmiyorsun kendine yakıştıramıyorsan o zaman neden benimle birliktesin ?!
bu soruya vereceği olası cevaplar ve benden alacağı yanıtlar:
-ama seni seviyorum kiiii
-o zaman bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.
-ben senin iç güzelliğini seviyorum
-belli ki yeterli gelmiyor, bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.
-sensiz yaşayamam sana çok alıştım
-alışkanlık kötüdür, kısa zamanda zevk verse de uzun zamanda insanı yavaş yavaş öldürür, bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.
-ben seni bu halinle seviyorum
-o halde bir daha benimle bu şekilde konuşma, nokta.
-seni kendime yakıştıramıyorum evet yalan mı söyleyeyim
-benimle kimse bu şekilde konuşamaz, nokta.
-özür dilerim seni kırdığımı fark etmemiştim benim hatam bir daha asla demem, hem ben şakalaşıyordum seninle gel bakiyim yamacıma
-tamam ama bir daha benimle bu şekilde konuşma.
aynen yaa evde her dakka makyajlı fönlümü gezicez hayatı paylaşıcaksın bu adamla sözlüsünüz birde bunun YAZILIsı var ki bu bence şimdiden kalmışş...
Yapacağınız en güzel şey bu patavatsızdan ayrılmak olur, sebep sorarsa yakışmıyoruz dersiniz
Sevgilinin narsistik bir kisiligi var bence, bunu test etmek için onu elestirebilirsin, eger asiri tepki verirse kesinlikle oyle
Boyle insanlar empati kuramaz, kirici olur, hep karsi tarafin onlara hayranlik duymasini ister, çok ozel farkli olduklarini dusunurler vs..
Açik açik asiri bir guzellige sahip olmadigini, abarttigini soylemen en dogrusu aksi taktirde onu durduramazsin.. Fazla iltifat etmemeye de ozen gostermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?