sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

O da çevresi gibi düşünüyor zaar..
Zira, öyle düşünmeseydi bunları size söylemezdi.
Söylemekten öte umursamazdı bile.

cok pis tepelerim sonra istedigi yere yakıstırsın kendını!!

bana göre kompleksli biri kendini senden alcakta göruyor ve bunuda senı asagılayark yapıyor yoksa durduk yere cevresının soyledıgı seylerı sana solemez ınsan sevdıgının uzulmesını ıstemez peki sen ne dusunuyorsun kendını onadan cırkın buluyormusun bu en onemlısı bence yanı senın ne dusundugun hos ole olsa bıle ılıskılerde boyle seylere bakılmaz ama GERCEK SEVGILERDE cunku ask bu ya ıkı ınsanın bırbrını tamamlaması ki bır ınsana sevdgı ınsan dunya cırkını bıle olsa dunyanın en guzel insanı gıbı gelır eger erkek arkadasın sana bunları ıcten soyluyorsa bence bır dakıka bıle kafana takma ayrıl oyle olmasan bıle bu cocuk ınsanı cırkınlık psıkolojısıne sokar

Bende anlami$ degilim, neden bir insan bunlari soyler ki? Evet cok kiriliyorum.
Bende bi$ey demiyorum i$te.
Yani soylenilmemesi gerekir de zaten, sevgili degil bir insana bunu soylemek yanli$ bence.
Yani oyle olsa bile hissettirmemek lazim.
Bende anlamis degilim( neden yani cok soruyorum kendime, uzuluyorum..agliyorum.
Kendisi bilmesi gerekir zaten soylenmemesi gerektigini...hemde cok

Çok seviyor olabilirsin ama bu insanla nasıl devam edebilirsin ki?
İnsan sevdiğini her türlü güzel görür,onda hiçbir kusur bulmaz.
Çevreye karşı gerçekten çirkin birisi bile olsa seven bir insan için o dünyanın en güzelidir.
Bunu unutma..
Sana bunları söylemesine izin verme. Vermemelisin.

Sözlüm, flörtüm, eşim her neyse artık bana böyle söyleyecek ve ben üzüleceğim, ben niye üzüyorum ki kendimi, söylediği dakika herşey bitmiştir, yakışanı bulması için selametle der çeker giderim.

Evlenme teklifi etti ama ve sozlendik....
Yani, Anlamadim gitti, neden soyluyor.
Biraz kendini begenen biri evet.

Beni çirkin bulan ve beni ona yakıştırmayan insanların laflarını karı gibi gelip bana yetiştiren ve o insanlara hak veren
biriyle işim olmaz asla
Sen soracaksın şimdi : çok sevsen bile mi diye
Böyle birini sevmek gibi bir hataya düşmem.Ama olaki düştüm bu laflarından sonra otamatikman ayrılık girer devreye.
Evet çok sevsem bile

Bilmiyorum onun ne yapmaya cali$tigini ama evlilik teklifi etti ve sozlendik.
Cok bakimliydim ben, giyimim olsun, saclarim fln ama bana bunlari soylemeye ba$ladikdan sonra giyimim de degi$ti, kendime bakmak oldum. Ic cama$irima kadar kari$irdi, erkekler baksin diye mi giyorsun diyordu.

Bir insan birini seviyorsa sevdiği kişi onun için dünyanın en güzeli/yakışıklısı olur..
O seni sevmiyor ondan uzaklaş bence

Soguyorum zaten.
Balik burcu....
Seven adam bunlari soylememeli degil mi

bazı erkeklerde karşılaşılan böl, parçala, yönet taktiği, seni aşağılayarak, kendini değersiz hissetmeni sağlayıp, dünyanın merkezine oturmaya çalışıo sanırım.

ben senin yerinde olsam -bekara karı boşamak kolay deme rica ederim- "seninle sözlenmiş olmayı kendime yakıştıramıyorum" der ve kendisine yol verirdim. bu adamdan koca olmaz şekerim, kusura bakma ama adam insan değil. aynı evde yaşarken insanlar birbirlerinin en olmadık hallerini görüyorlar, bunun hastalığı var, hamileliği var.
yol ver gitsin, üzme sen kendini. gözünden akan tek damla yaşa değmez bu tıynetteki insanlar.
sinirlendim gece gece

Peki niye hala seninle birlikteymiş onu sormadın mı ??? Belkide senin biraz daha bakımlı olmanı istiyordur??Bence açık açık söylesin yada sor ne bilim işte insan niye sevgilisine bunu söylerki o kadar rahatsızsa daha güzel birini bulsun !!!

aynen yaa evde her dakka makyajlı fönlümü gezicez hayatı paylaşıcaksın bu adamla sözlüsünüz birde bunun YAZILIsı var ki bu bence şimdiden kalmışş...

Buda bana soyluyor hic gulmuyorsun, kendini begeniyorsun diye....
Adamin aklina bak...cok iyi yapmi$sin sen.
Bakalim biz ne olucaz..

Sevgilinin narsistik bir kisiligi var bence, bunu test etmek için onu elestirebilirsin, eger asiri tepki verirse kesinlikle oyle
Boyle insanlar empati kuramaz, kirici olur, hep karsi tarafin onlara hayranlik duymasini ister, çok ozel farkli olduklarini dusunurler vs..
Açik açik asiri bir guzellige sahip olmadigini, abarttigini soylemen en dogrusu aksi taktirde onu durduramazsin.. Fazla iltifat etmemeye de ozen gostermeli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…