sevgiliniz sizle bulusmak için can atar mı ??

bizimde öyle eskidendi
bulustugumuz gün bile sorardı .. ne zaman buluscaz ben seni cok özledim ..

offffffff

Belki de buluşmak istememesinin başka bir nedeni vardır direk sevmiyor diye düşünmeyin, benim arada olur mesela içime kötü bi his doğar ve o gün buluşmak istemem.

Belki de buluşmak istememesinin başka bir nedeni vardır direk sevmiyor diye düşünmeyin, benim arada olur mesela içime kötü bi his doğar ve o gün buluşmak istemem.

sagol tesekkür ederim ..olabilir tabi öyle de, bi sebeb mutlaka var ..:85:

benimki kırk yılda bir geldiği için ben sabah bi çıkarım akşama kadar napıym çocuğu zor görüyorum

şu an yok sevgilim ama varken pek can atmıyodu nedeni ise üşengeçliği idi kaldırıp getirene kadar canım çıkardııı

Eskiden hergün görmek isterdi,5 dk görmek için bile taa nerden camımın önüne gelirdi. Ama artık bahaneleri var nerdeee

anlasılması güç
eski hep özleniyo ama ..hersey ozamanlarda ki güzel olabilsee...

Eski onu çokk özledim o haline geri dönmesi için herşeyimi vermeye hazırım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Tek yapabildiğim Rabbime dua etmekk

anlasılması güç
eski hep özleniyo ama ..hersey ozamanlarda ki güzel olabilsee...

Eski onu çok özledim o haline geri dönmesi için herşeyimi verebilirim ama ne yapacağımı bilmiyorum tek yapabildiğim Rabbime dua etmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…