Ne kadar güzel canım...benimde 6 yıllık bir ilişkim var benimde sevgilim buluşmak için can atardı ilk zamanlar,hatta aynı üniversitedydik sabah akşam birlikteydik...ama şimdi yorgunmuş,hava sıcakmış,oruçluymuş beyfendi,buluşmamak için bahenler türetiyor
aahh ahh deşmeyin yaramı kızlar
sevdicegim benden cok uzaklarda su anda
ama su anda bile can atıyor gelmek için veya beni yanına götürebilmek için..
aynı şehirde oldugumuz zamanlarda ise hergün mutlaka görmek isterdi bir yetmez ikinci kez bulusurduk mutlaka aksam fln ...
canım benim kus oldugumuz zamanlarda bile yurdun önünden arabayla gecip balkonuma bakardı bizim sarkımızı dinletirdi :84: özledim yaaaaa
her buluşmaya can atarak gelmiyorsa sevmediği anlamına gelmez.o gün evde oturmak ister arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister,yanına gelmez.yanındayken isteksiz ise sevmiyo olabilir..
eeevettttt can atarrrr ben bugunde arkadaslarınla buluş biz hep görüşüyoruz desemde ııh ıhhhh ben seniii görmekkkk istiyorummm amaa diye mızmızlanır kuzucumm...bu aralardaaa yeterrr artıkkkk uzatmada evlenelimmm diye tutturduu ..umarım evlenince değişmez illaki bu kadar coşkulu olmaz ama yarısınada razıyım :)