sevgiliniz sizle bulusmak için can atar mı ??

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
sevgiliniz sizle bulusmak için can atar mı ??
veya hiç buluşmak istemiyorsa hiç heves yoksa bunun nedeni ne olabilir sizce ??

bız 4 4luk anlasamask sureklı kavqada etsek dun bırlıkteydık butun qun aksam ewe qıttım arıyo ozledım dıo sabah arıyo nıe yanmda deılsın dıo ıs yerlermız 2 saatlık uzak olmasına raqmen ve ısten ızın almakta zorlanmasına raqmen yarın oqlene kadr ıse qıtmıckmıs cok ozlemıs cunku :) ayy canım benım yaa bak sımdı bende ozledım he :d

Sevgilim dediğim insan beni sevdiğine inandığım ve benim de sevdiğim insandır.
E o zaman neden can atmasın?

eğer gerçekten seviyorsa sürekli buluşmak, seni görmek isteyecektir tabi.. biz son sevgilimle çok mutluyduk ve bir gece saat 02:00 sularında özlediğini söyleyip yarım saatlik mesafeden evime gelmişti beni 5 dakika görebilmek için.
ama eğer sürekli bir bahane bulup seni ekiyorsa, görüşmek istemiyorsa, kaçıyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.

tesekkürLer . . .

Allah daim etsin mutlulugunuzu :97:

cumartesi ve pazar yanımdaydı..
cumartesi sbah 4 te indi otobüsten 3 saat uyudu evde..
ve bize geldi koşa koşa özledim diye..uykusuz uykusuz..kıyamam ben aşkıma yaaa
sonra gece 1gibi falan eve gitti..pazar sabah 8de geldi bize
akşam 7de eve gitti..12de otobüse bindi..pazartesi (yani bugün)orda oldu..
uykusuz uykusuz çalışcak..ama buna rağmen hala özledim diyo
can atıyo yani buluşmak için haftaya cumartesi pazar yine aynıları yaşanıcak

eğer buluşmak istemiyorsa kesin bir sorun vardır bence..mazereti mantıklıysa iş başka tabisi.

bence işi gücü onu haklı çıkarmaz.1 saatini bile ayıramıyor mu?bana değer veriyorsa eğer buluşmak için can atmalı, imkanlarını zorlamalı

Çok fazla can atıyor hemde. Biz aynı yerde oturduğumuz için iş çıkışları görüşüyoruz 10 dk da olsa. Ben bazen cok yorgunum eve gidicem diyorum bozuluyor hemen. Eskiden hiç böyle değildi

Çok fazla can atıyor hemde. Biz aynı yerde oturduğumuz için iş çıkışları görüşüyoruz 10 dk da olsa. Ben bazen cok yorgunum eve gidicem diyorum bozuluyor hemen. Eskiden hiç böyle değildi

ay ne kadan güzel :78: allah daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…