eğer gerçekten seviyorsa sürekli buluşmak, seni görmek isteyecektir tabi.. biz son sevgilimle çok mutluyduk ve bir gece saat 02:00 sularında özlediğini söyleyip yarım saatlik mesafeden evime gelmişti beni 5 dakika görebilmek için.
ama eğer sürekli bir bahane bulup seni ekiyorsa, görüşmek istemiyorsa, kaçıyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.
Allah daim etsin mutlulugunuzu :97:bız 4 4luk anlasamask sureklı kavqada etsek dun bırlıkteydık butun qun aksam ewe qıttım arıyo ozledım dıo sabah arıyo nıe yanmda deılsın dıo ıs yerlermız 2 saatlık uzak olmasına raqmen ve ısten ızın almakta zorlanmasına raqmen yarın oqlene kadr ıse qıtmıckmıs cok ozlemıs cunku :) ayy canım benım yaa bak sımdı bende ozledım he:d
Allah daim etsin mutlulugunuzu :97:
saoll tatlımmm :) allahım hepmızn yuznu quldursun ıns
Elbetteki seven insan buluşmak için can atar. buluşmak istemiyorsa yeterince sevmiyordur
sebep sadece sevmemesi midir ?[/QUOTE
sebep sadece sevmemesi midir ?
Değildir tabiki de işi gücü vardır yoğundur. Ama bu çocuk hiç mi eve gelmiyor? Akşamları 5 dk da olsa görebilmek için insan nelerini vermez ki
bence işi gücü onu haklı çıkarmaz.1 saatini bile ayıramıyor mu?bana değer veriyorsa eğer buluşmak için can atmalı, imkanlarını zorlamalı
Çok fazla can atıyor hemde. Biz aynı yerde oturduğumuz için iş çıkışları görüşüyoruz 10 dk da olsa. Ben bazen cok yorgunum eve gidicem diyorum bozuluyor hemen. Eskiden hiç böyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?