Sevgilinize//Einize kzdnzda cep telefonunuzu kapatr msnz?

elisaa

Minik Serçe
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
4.405
2
116
43
Sakarya
Evet kızlar eşinizle yada sevgilinizle telefonda tartıştığınız zamanlarda cep telefonunuzu kapatırmısınız ?

Bügüne kadar kapamadım hiç.Belki de beni çok sinirlendirecek bir şey yapmamıştır.:teselli:

çok moralimi bozduysa kapatırım bana başka bir şekilde ulaşana kadar da aslaaaaa açmam konuşmam tanımam

Hiç kapatmadım şimdiye kadar.
Bir keresinde beni öfkeden deliye döndürmüştü.
Sonra ısrarla aramasına rağmen açmadım telefonu.
Üst üste mesajlar geldi cevap vermedim.
Ama telefonumu kapatmadım.
Aradığını bildiğim hale telefonu açmamam yada mesajlarını gördüğüm halde cevap vermemem daha gıcık edici.
O yüzden böylesi bence en iyisi.

flört ederken çok kapatırdım..
hiç ulaşamamasını sağlardım kendime.şirketi arardı gene suratına kapardım..
şimdiyse aradığında direk meşgul tonu veriyorum kızdysam eğer..
üstüste ısrarla arıyorsa da sesini kısıp bir kenara koyuyorum telefonu..
şakkıdı

tabii canım çok kızdıysam kapatırım ama ne kapatmak. onun tam böyle kendini istekle anlatmaya çalıştığı esnada özellikle sözlerinin tam ortasında. offf ne güzel oluyordu,içim buzz gibi oluyordu.
sevgiliyken nişanlıyken falan çok konuşuyoduk telde şimdi tel konuşmaları haliyle az oluyor o yüzden nezamandır yaşamıyorum o kızgın kumlardan soğuk sulara dalma hissimi.

evlenmeden önce beni kızdırdığı zaman hemn telefonumu kapatırdım. soluğu yanımda alırdı...
evlendikten sonrada kapattım. ama şu aralar kapatmıyorum...
ne var diye telefonu açıyorum..
gönlümü alıncaya kadar da konuşmuyorum...

yok kapatmam arar açmam sonra msj atar aç o telefonu die:roflol:buda acayip keyif verir banasırnaşık şey
sonrada açarım ama fitil fitil getiririm burnundan
tavırlı tavırlı konuşurummm:icecream:

eskiden çok kapatırdım ama şimdi kapayamıyorum ailemden uzakta yaşadığım için arayıp merak ederler diye..kapayamadığım için şimdi de ararsa meşgule atıyorum mesajlarına da cevap yazmıyorum

eşime kızmışsam önce kapatırım sonrada ya ararda özür dilemek isterse diye tekrar açarım

ben telefonu kapatmam eşimde sadece 1 2 sefer arar baktıki inadımın tuttuğunu anlar ve pes eder..:roflol:

bende kapatmam, ama aradimidi acmam .. mesgul birakirim

bi tartismamizdan sonra evden cikip gitmisti.. benimde telefonumun sarji bitmis, kapali yani..

aramis aramis ulasamamis.. bu seferde garibim geri dönmüs, acaba bisimi oldu diye. böyle tartismalarda pek bi zayif düserim.. rahatsizlanirimda..

o gün eve geldiginde gercekden cok kötü gözüküüyordu.. tembihledi.. tartisdigimizda telefonunu kapama, mwgule al ki en azindan iyi oldunu bilim.. yok niyetini degistirde tartisma benimle dimi naniknaniknaniknanik

bende kapatmam...flört ederken kapatiyordum..sonradan msj lari ulastiginda ileti raporu gidince ariyordu mesgule aliyordum..ama artik kapatmiyorum..fitik olsun diye ya mesgule aliyorum yada acip bön bön susuyorum :rolol:

Ne münasebet neden kapatayim..
Bana ulasmak isteyen arkadaslarimin ne sucu var :icecream:
Cok sinirlendiysem cevap vermem telefonlarina olur biter..

hiç bişekilde kapatmam çünkü sevgi herşeyi yener affeder... :)
her kavga ettiğimizde beni sinirlendirirse tlfu kapatmam mı gerekecek(HAYIR)
öyle olursa ne manası kalır o sevginin yada evliliğin???

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

şimdiki sevgilime kıyamıyorumki kapatayım..
diyorum kapatcam o da diyor tamam ben de kapatayım ozaman:)
sonra sopa diyom barışıyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…