Sevgilinize//Einize kzdnzda cep telefonunuzu kapatr msnz?

suratına kapatmıslıgım yoktur acarım ılkbas susarım sonra baslarım laf demeye :jeyyar:

kapatırım oda ölür meraktan.. sinirim gecınce acarım ve bı bakarım bi suru msj cekmıs yada aramıs..

o benım yuzume kapatır..bende yuzume kapatıyorsa bana hiç ulasmaması için bende hepten kapatırım teli ..

hiç kapatmadım aksine telefonu sessize alıp cevap vermemek msj ları cevapsız bırakmak daha iyi çünkü ulaşamamasındansa arayınca geri döner mi msj atınca cevap verir mi diye bekletmek daha etkili

hiç o kadar sert tepki verecek kavgamız olmadı olsa kapatırmıydım sanmam ya ne gerek var o sekilde çözüm olmaz herhalde illaki kozlarımı paylasmam lazım

kapatmadım,kapatmam.bana yapılsa ben hiç hoşlanmam o yüzden yapmam. o kadar kızmadım gerçi hiç eşime :))

yooooook hiç kapatmam.
eskiden çok yapardım, eski ilişkilerimde.
bunda saygı çok fazla aramızda.
yakışık almaz.

ıletşim aracım telefon değil,
ama bir keresinde 9 gün hiç msn'e girmediğimi meraktan öldürdüğümü biliyorum.

kapatıyorum ama sonrasında cok gecmeden telefonu acıyorum

telefonu acma kapama degilde sevgilime sınırlenip cok defa telefonumu kırmıssımdır :sinifsinif:

benim de en büyük taktiğim telefonlarına ve mesajlarına cevap vermemek..ta ki yetmez mi artık süründürdüğün diyene kadar :) gerçi bu yöntemi de sık kullanınca alışıyo ve siniri geçince açacak ne de olsa diye düşünmeye başlıyo farkındayım :)

hayır yapmam. hep aklıma "ya kötü bişey olduysa bana ulaşmaya çalışıyorsa ve benim telefonum kapalıysa" diye gelir. açarım ama soğuk olurum.

bi kaç kere kapatmıştım çünkü çalıp çalıp susmaz benim tlfnum, illa açana kadar arar. sinirlendiğim zaman üstüme gelinmesi daha çok strese sokar beni.

evlenmeden önce çok sık yapardım ..ama son üç dört aydır çok nadir kapatıyorum..
genelde sesini kısarım .

hiç böle büyük bi sorunda karşılaşmadım telefon kapatcak kadar karşılaşmıız demiim büyük konuşmamak lazım ama bi keresnde arkadaşlarıyla psye gitmişti bişi yazdım ee halyle o zmn oynuodu cevap gelmedi 5 dk bekledm gelmedi bi de teyzeme gitmiştim akşamüstü karanlık falan dedm korkuyorum dedm kapattım telefonu merak etsn oynayamasın diye eve geldim açtım telefonu birsürü mesaj bitanem nerdesn yaa korkuyorum noluraç telefonu falan baya korkmuş oynayamamış oyun falan ohh ii oldu arada yapmak lazım he

kapatmam kapatmasını da istemem
ondan haber alamayınca çok korkuyorum, iyi olduğunu nefes aldığını her an bilmeliyim
telefonu kapatmak aradaki iletişimi de koparıyor.bu barışmayı sağlıyor mu? hayır.oysa sinirlensek bile iletişim kopmamalı, kendimizi kontrol etmeye de özen göstererek karşılıklı konuşulmalı.
konuşmadan hiçbir şey çözülmez.sonuçta telefonu kapatınca elbet bi süre sonra açılcak ve açıldığı gibi değil de yine konuşulup barışılcak.
o zaman niye barışmayı erteliyeyim ki?

telefonumu niye kapatıyım canım bi o arasın diyemi açık o telefon sanki

bende bıkac kez denedım ama dayanamdım oda en fazla 15 dk kpatabılıyor sonra acıyo ama hıc hos bı durum degıl acıkcası ınsan kotu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…