Sevgilinize//Einize kzdnzda cep telefonunuzu kapatr msnz?

Telefonumu kapatmam. Diyelim ki kapattım ev telefonu var.
Bana ulaşmak istese zaten bir şekilde ulaşır.

İlk yılımızda bir defa kapatmıştım ama sonra hemen açmıştım. Çok anlamsız bulmuştum bu davranışı, çocuk gibi. Yani eğer merakta bırakmak istiyorsam tel. açıkken de açmayarak yapabilirim. Ama bunu da yapmadım, çünkü o da hiç yapmaz sağ olsun. Karşılıklı diye düşünüyorum bu davranışlar. Eğer o bana karşı böyle şeyler yapsaydı, kesinlikle altta kalmazdım. Mutlaka telefonuna cevap veririm ama tabii moralim nasılsa öyle konuşurum(onun da yaptığı gibi). Hatta bazen konuşmasam daha iyi bile olabilir:)

bunu eşime sorsaydınız songülün en iyi yaptığı şey derdi..gerçekten eğer çok kızmışsam hiç affetmem o konuşurken pat diye kapatırım amaa kapattığım anda huzursuzluğum başlar..5 dakika sonra arar birşey olmamış gibi konuşurum..ne yapayım ben küs duramıyorum...ama yine kızdırsın yine kapatıyorum..hoşumada gitmiyor değil yani...

asssla kapatmam kapatsamda duramayacağımı bildiğim için zaten telefonun açılıp kapanması 5 dk sürüyo o zamana kadarda kızgınlığım geçer yerimseniben

hayır o şekilde yapmadım..sadece telde beni sinir edecek bişey söylerse üzerine kapatıyorum..

kapatmıştım bırkac kez..
ama baktım olmuyor boyle..
yuzune kapatıp telefonuna cevap vermemek en guzelı dıye duşunuyorum..

kapatmam.eğer konuşurken sinirlendirdyse suratına kapatırım.ama bu harekete çok feci sinirleniyo ve bi şekilde sözleriyle intikam almayı deniyo bu da işleri daha bi kötüleştiriyo tabi.

Bir iki kere kapattim. dayanamadim 5 dk sonra actim yine telimi. Merak ediyorum aramismi diye duramıyorum ki kaydirigubbakcemile3

kapatmam.
çünkü o zaman arayıp aramadığını bilemiyorum ve bnm sinirlerim bozuluyor.
çok sinirliysem aradığında açmam.
msj atarsa aç konuşalım diye, yine açmam ama msjına cvp atabilirm kızgınlığımın şiddetine göre.şakkıdı
ama böyle olayları çok sık yaşamıyoruz.

ohooooo... bir numaralı kızgınlık hareketim
aslında nişanlım çok kızıyo kapatmama ama, bazen cadılığına kapatıyom; yarım saat sonra dayanamayıp açıyomkaydirigubbakcemile3
gıcıklık işte:roflol:

ayy ben kapatmazdım da eşimle flört ederken kavga ettiğimizde hep kapatırdı telini sinir ederdi beni.

ben kapatıyorum maalesef,sinir oluyor.Çatt diye kapatıyorum ,bide eminim ya nasıl olsa arar.Bir kere kapattım yine öyle, baktım aramadı nasıl kötü oldum.
En son kapattım 1 gün açmadım,sonra meraktan duramadım aramış mı diye açtım ,aramıştı:)

hımm bu arada bana yapıldığında kıyameti koparırım,1 kere yapmıştı ,çokkk kızmıştım,sadece ben yapabilirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oooo bi kapatırım bi hafta açmam..Arar durur kardeşimizi,evi..Kapıma gelir cama bile çıkmam.Nasıl uğraşıyor benimle vallahi büyük sabır kaydirigubbakcemile3

kapatırım.. zemuszemus hıc bakmam valla.. :umursamaz: kızdıysam eger konusmak bızım ıcın hıc de hayırlı olmaz.. lmaz: bosu bosuna kalp kırıyoruz ne gerek var.. sakınlesıpde sınırler yatısıncaya kadar konusmayız .. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…