Sevgilinize//Einize kzdnzda cep telefonunuzu kapatr msnz?

işimden dolayı asla kapatamam teli Çok üzgünüm çoook
durumun ehemmiyetine göre çok çok cevap vermem arama yada msjına :dilcikar:
e akşama da beraber evdeyiz a.s
hemen gönlümü almayı bilir kerata
Şeniz

kapatmam
o arar bende cevap vermem daha eglencelı:jeyyar:

kesinlikle canım :jeyyar:
azcuk sürünmeliler zannımca :tomato:
öle kolay değel :dilcikar:
Allahtan eşimde bende küslüğe dayanamıyoruz da kısa sürüyooooo Şeniz
ayyyy yoksa dayanamam ben

:1no2:

bencede erkegın bı kasını kırcan her zaman :lepi:
bızde hıc kus kalmayız olezemuszemus uzun sure

bencede erkegın bı kasını kırcan her zaman :lepi:
bızde hıc kus kalmayız olezemuszemus uzun sure

kaşını nasıl kırcaz canım hele bana da anlat öğrenem incelikleri vereliniortak
benim ki 2m boyda klava:
sonra o benim gözümü patlatır hele
kafamçokkarıştı

Kızınca kaparım sonra 5-10dk. sonra açarımkaydirigubbakcemile3
Ama napiyim sinirim hemencik geçiveriyonaniknanik​

kapatırım kızınca en cok yaptığım şeylerden birisidir kaydirigubbakcemile3
hakediyo bazen sonra deli olur mesaj bırakır :lepi: canım ne zaman isterse o zaman açarım biraz tel kapatmama kızar inadıma falan bir iki laf eder ben bişe demem yada dahada cok sinir ederim :jeyyar: şakkıdı sora herşey süt liman olur
ohhh canıma değsin :teytey::sm_cool: onu kızdırmayı seviyorum :jeyyar:

asla..yapılmasından hiç hoşlanmayacağım gibi hiçbir zamanda yapmam..bırak onu kimsenin suratına telefonda kapatmam..

kızıp telefonu suratına kapatmam...
telefonu da kapatmam, konuşmak istemiyorsam açmam olur...

Eşimle flört dönemimizde, sokakta, telefonda hararetli bir biçimde tartıştığımızılmaz:, ve onun benim yüzüme telefonu ''bitti artık sakın bir daha arama beni'' diyerek kapattığını hatırlıyorum. Sonrasında telefonumu kapatmamıştım ama, onu da aramamıştım:dilcikar:. Baktım, 10 dk. sonra beni gizli numaradan arıyorkaydirigubbakcemile2 (onun numarasını görürsem, açmam diye korktu sanırımalkisalkisalkis) telefonda bana ''nerdesin şimdi?'' diye sordu, ben de dolmuşa binip, eve geçeceğimi söyledim. Tamam o zaman eve gidince gittim diye ara beni diyerekopuyorumnanaktan, kapattı telefonu :lepi:

çok sinir olursam kapatırım ben.kafamı dinliorm ii oluor zemuszemusya

çok istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum sırnaşık şey çünkü öyle şeyleri cıvıtmak istemiyorum,sonra sinirlenmişimdir-2dakikaya o sinirim geçer ama abartı bi tepkidir o.Haliyle gerçekten büyük bi olay olduğunda da kapatırsınız,amaan yine sinirlenmiş bu 2dk sonra nasılsa düzelir der apışır kalırsınz delikafadulden herşeyde 'umrumda değilsin' imajına gerek yok abartmamak lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…