Sevgilinizi kıskandığınızda veya kızdığınızda sakin olabiliyor musunuz?

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar sevgilinize kızdığınızda veya kıskandığınızda kendi kendinize söylediğiniz kelimeler veya sakinleşmek için neler yapıosunuz ya ben bunu hiç başaramıyorum sakin olamıyorum kıskandıgımda

tatlım bunun bi ilacı çaresi varsa bana da söyle :):) ben iki yıl boyunca çare bulamadım malesef. kendini sakin tutmak istiyosan kafanı başka şeylerle meşkul et canım. tabi bende fazla işe yaramadı çünkü kıskandıgım zman sinirli oluyorum dene genede

Ben sevgilimi kıskanmamış, kıskandığım şey her neyse umrumda değilmiş gibi yapıyorum. Üzerinden bir kaç dakika geçince de sevgilimin ensesindeki saçlara elimi dolayıp, bi' daha beni böyle bir durumla başbaşa bırakırsan kafanı kanatana kadar ısırırım diyorum. Kıskandığımı anlıyor, dikkatli oluyor.

bendede yaramıyo bu yontem canım ne kadar mesgulde olsam baska seylerle de aklıma geldikçe deliye dönüyorum kıskandığımda of of

eğer kıskandıgım şeyi bende yaptıysam bunları sende yapıyorsun normal şeyler kötü düşünecek bir şey yok die kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

ben direk belli ediyorum ya yanımda olmadıgı zamanlarda kıskandıgım zamanda bırseyde yapamıyorum kendı kendımı yıyorum yani

niye kıskandığınızı belli ediyorsunuzki,bırakın oralı olmayın,belli etmeyin,aksi halde sanki kıskandığınız kızdan çirkin yada bakımsız olduğunuzu kabul ediyor oluyorsunuz bana göre.asla kıskandığınızı belli etmeyin,o anda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin.

arkadaş dogğru söyluyorr.. katılıorumm .. bnde bundan sonra hıc mış gıbı bısey olmamıs gıbı davranacagımm :)))) ıntıkamım acı olacakk .. nıhaha gercekten işe yarıyorrrr

bnm sorunum su bana bırseyı yapma dıyorsa kendıde yapmayacak !!!
eger yaparsa bn kıskanclıgıma degılde sınırıme hakım olamıyorum asıl ılla onun moralını bozup pısman ettırcem yanı :)
tabı oda cok kıskandgımı dusunuyo o ayrı :)

direk belli ederimm ben ilşkide üstün olan da benim saten üste de çıkamaz
meselaa facede ben onda bitane kız bırakmadım hepsini sildim bende erkekleri sildim ama samimi oldugum erkekleri silmedim
sildirmiyorumda :))onu birisi eklese hemen kıyameti koparıyorumm !
neyse cnm mutluyuz biz bölee yerim onu ben :)

İlişkide üstün olan-olmayan üste çıkan altta kalan diye bişi mi var ya? O neymiş öyle yaş kaç sizin

Çok aşırı yada mühimm bişi olmadıkça kıskandığımı belli etmem ben herkese karşı bu böyledir yani

canım bende senin gibiyim kendimi frenleyemiyorum ama çok çabuk sakinleşiyorum uzatmıyorum yani mutlaka bi çözüme kavuşturuyoruz

Dünyada sizden başka hemcinsleriniz de var yahu. o ne kızlar matinesi ya da kıraathane gibi fbook profilleri Bir arkadaşım da böyle yapmıştı, kız da bahsettiğiniz gibi baskın karakterdi. Sonra çocuğun diğer fbook profilini buldu. Çocuğa hak veriyorum ama, ben olsam illa bu durum bana dayatılırsa bende başka fbook adresi kullanırdım.

Ben neyi kıskanırım diye düşünüyordum da, bensiz maça gidince kıskanıyorum ben (giyelim formalarımızı gidelim işte neyim eksik benim ) bi' de eve geleceği saatten sonra geliyorsa hır çıkarıyorum. Sanırım ben kıskanç değilim. Kıskanç değilim çünkü biraz popom kalkık aslında, sevgili olarak benden fazlasını bulduğu, beğendiği biri olursa kapı açık.

Bu arada konu sahibi arkadaşım sende kendine güven. Konuştuğu, görüştüğü insanların senden fazlası olsa sevgilin seninle olmazdı. Kıskandığını da çok belli etme, şakayla karışık söyle. Sen onu kıskanırsan o da seni kıskanır hayatına müdahale etmeye başlar. Birbirinizi boğduğunuzla kalırsınız. Annenin babanın müdahale etmediği şeylere asla sevgilini karıştırma Unutma, sen kıskanmazsan o da seni darlayamaz. Dikkat etmesi gerektiği konuları söyle yeter. Hala devam ediyorsa da patlat ensesine bi tane.

haklısın cnm teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için :)

Kızdığımda üzerime hiç anlayamadığım bir sakinlik geliyor. Öyle etrafı yıkıp dökeyim saçayım çok şükür yapmadım yapmam. Laf sokarım, küserim

ikiside güzel 1.si tam bana göre ama

hangisi uygulanmalı ya

ayy hayran kaldim senin davranisina saygilarla
vallah cok begendim nasil yapiorsun ya hahahahha koptum resmen

Fena halde onu kimseyle paylaşma(ma) problemim var benden daha çok ilgi göstediği herkesi kıskanabilirim...
Kesinlikle sakin de olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…