adı üstünde geçmiş.gemişte hayatında sen olmadığına göre bu niye etkilesin seni,önemli olan bugün ve yarın
bu önyargılarla bakarsan hayatın boyunca senden önce gelen geçenleri düşünüp tasalanıp evliliğinide bitirirsin.bunları ancak kendini yetersiz hissederse insan düşünür
Çok şükür yaşamadım böyle bişey ama aklıma gelmişken konuya dökiyim dedim. Ya flörtleri falan neyse onlar aklıma bile gelmez ama sanki bu canımı sıkardı ara sıra bilemiyorum.
bence tam tersi esas aşık olduğu değer verdiği biri olması daha önce cinsellik yaşamadıysa bile onu aklına getirme olasılığı daha yüksektir. Erkekler bizim gibi değilki bir arkadaş yazmış biz duygusal anlamda bişey hissetmezsek cinsellik yaşamayız ama erkekte bu durum böyle değil. Onlar cinsellik yaşadı diye bağlanmazlar unutur giderler. Ayrıca bizim kadarda anlam yüklemezler tek gecelik ilişkileride oluyor sonuçta hepsini aklındamı tutuyorlar sanıyorsunuz
ne affetmesinden bahsediyorsunuz.hayatında siz varken birşeyler yaşıyorsa zaten affetme unut gitsin.Türk topumunda yaşadıgımızı unutuyorsunuz galiba eskşden bu işleri hayvanlarla yaparlarmış telvizyonlarda duyuyoruz.ayrıca sen dünyada yaşamayı bırakıp evleneceğin insan karşına çıktığında gökten zembille mi iniyorsun.neyin affetmesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?