Sevgilinizin/Eşinizin sizden önceki cinsel yaşamı sizi etkiler mi?

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Sevgilinizin/Eşinizin sizden önceki cinsel yaşamı sizi etkiler mi?
Yani sizden önce ki sevgilisiyle birşeyler yaşamış olmasını kabullenir misiniz? Ara sıra yüzüne çarpar mısınız? Yada böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?

Neden etkilesin ki ?
Ya da neden yüzüne çarpalım.
Bence ilişkide en saçma tartışmalar geçmiş üzerine olanlardır.
Geçmiş işte olmuş bitmiş.
Önemli olan benle olduğu zaman ve benimle olan geleceği.

Etkiler! Benimki nasıl onunkini etkilerse onun durumu da beni etkiler.. Ben direk soğurum elimde değil.

Kesinlikle beni ilgilendirmez, etkilemez.. Beni gördüğü ilk andan,sevdiğini söylediği o ilk andan itibaren benimdir o öncesi benim değil.. ve ben benim olan şeylerle ilgileniirm.. Bu şekilde geçmişe takılıp bugüne zulmeden insanlar çookk ne yazıkki.. herkesin kendi fikri saygım sonsuz ama saçmalık geliyor bana.. senin varlığından habersiz birinden nasıl hesap sorarsın ki önemli olan başka biriyle bişey yaşamışta olsa seni tercih etmesidir.. seni sevmesidir.. Açıkcası bu cinsellik onu rahatsız ediorsa kişiye cinsel acıdan bakıyor derim ben.. adam seni sevmiş sahiplenmiş ve güven vermişse, seni tanıdıktan sonra böyle birşey soz konusu değilse sallaaaaaaaa geçmişi bu güne bakkkk.. Bu günü yaşamak istiyorsan önce geçmişi sil!!

elbette ki etkiler.
ben nasılsam karşımdaki hayatımda eşim/sevgilim diyeceğim insan da benim gibi olmalı.
şahsen onunla bununla yatan kadın gibi bir erkekte benim için aynıdır MİDEM KALDIRMAZ..!!!

adı üstünde geçmiş.gemişte hayatında sen olmadığına göre bu niye etkilesin seni,önemli olan bugün ve yarın

Bilmiyorum ben affetsem de öyle bir baba istemiyorum. En azından pişman olmuş olmalı ama soğurum dediğim gibi,nasıl kadınlar için geçerliyse bu kurallar erkekler için de geçerli olmalı.. Ben o kadar açık görüşlü babadan olacak çocuğun da benzer görüşlere sahip olmasından korkarım. Bir de açıkçası nedense erkeklerin yapması daha kötü bence tamamen nefislerinin zayıflığından , halbuki kadınlar duygusal olarak bağlanmadan yapmazlar asla.Öyle ya da böyle benim hayat görüşüme ters..

ne affetmesinden bahsediyorsunuz.hayatında siz varken birşeyler yaşıyorsa zaten affetme unut gitsin.Türk topumunda yaşadıgımızı unutuyorsunuz galiba eskşden bu işleri hayvanlarla yaparlarmış telvizyonlarda duyuyoruz.ayrıca sen dünyada yaşamayı bırakıp evleneceğin insan karşına çıktığında gökten zembille mi iniyorsun.neyin affetmesi?

Bende kendi görüşümü açıkliyim. Evet geçmiş geçmişte kalmış ne kadar yüzüne çarpsanda geri dönüşü yok bunun olmuş, bitmiş bişey diyip kabullenebiliriz orası işin kolay tarafı yani sözde kalan kısmı sevgiliniz yada eşiniz o adam her neyinizse size dokunduğunda, sizle benzer şeyler yaşadığında hiç mi aklınıza gelmez acaba o daha mı güzeldi acaba o daha mı mutlu etti onada böyle mi yaptı nasıldı diye hiç mi gelmeyecek aklınıza..?
Kimseyi geçmişinden dolayı yargılamak hoş olmaz ama kadın yapmışsa nasıl muamele görüyorsa erkek yaptığında da ne var ki denmemeli fikrimce. Değer yargıları bu kadar farklı olmamalı.
Hiç belli olmaz Allah yazar ya öyle birine düşebiliriz ama bu gibi şeylerde unutulmaz ki derin bir yeri olur bana göre.

bu önyargılarla bakarsan hayatın boyunca senden önce gelen geçenleri düşünüp tasalanıp evliliğinide bitirirsin.bunları ancak kendini yetersiz hissederse insan düşünür

bu önyargılarla bakarsan hayatın boyunca senden önce gelen geçenleri düşünüp tasalanıp evliliğinide bitirirsin.bunları ancak kendini yetersiz hissederse insan düşünür

Çok şükür yaşamadım böyle bişey ama aklıma gelmişken konuya dökiyim dedim. Ya flörtleri falan neyse onlar aklıma bile gelmez ama sanki bu canımı sıkardı ara sıra bilemiyorum.

Çok şükür yaşamadım böyle bişey ama aklıma gelmişken konuya dökiyim dedim. Ya flörtleri falan neyse onlar aklıma bile gelmez ama sanki bu canımı sıkardı ara sıra bilemiyorum.

bence tam tersi esas aşık olduğu değer verdiği biri olması daha önce cinsellik yaşamadıysa bile onu aklına getirme olasılığı daha yüksektir. Erkekler bizim gibi değilki bir arkadaş yazmış biz duygusal anlamda bişey hissetmezsek cinsellik yaşamayız ama erkekte bu durum böyle değil. Onlar cinsellik yaşadı diye bağlanmazlar unutur giderler. Ayrıca bizim kadarda anlam yüklemezler tek gecelik ilişkileride oluyor sonuçta hepsini aklındamı tutuyorlar sanıyorsunuz

sormamayı tercih ederim gerek yok benden once ne yasadıysa yasamıstır kimseyi benden once yasadıgı seyler yuzunden yargılayamam ben yokmusum ne gerek var konusmaya

valla etkilemez, etkilemedi ...
benden önceki geçmişti geçti bitti sormadım bile ben daha önce ilişki yaşadınmı die...
5 senelik birliktelikten snra evlendik ve evlenmeden önce yaşamadık cinselliği evliliği bekledik..
ama birgün bile bana sormadı yaşadınmı başkalarıyla bişiler diye, bakire olduğumu kişiliğimden dolayı tabiki tahmin etmiş ama oturupta geçmişte naptın ben şunu yaptın sen yapmadın muhabbeti asla yapmadık yapılmamalı da bnce ...
zaten kadın böle bişi yaşadysa dürüstçe söylemeli kandırmamalı...
erkeğin durumu daha farklı ispat edemz yaşayıp yaşamadığını ama tabiki sorulduğunda oda dürüst davranmalı...

etkilemez
sonuçta karşına benim çıkacağımı bilmiyor ki önceden

benim kişisel görüşüme gelirsekte ne benim geçmişim nede eşimin geçmişi birbirimizi ilgilendirmez ilgilendirmemeli. Geçmiş geçmişte kaldı önemli olan birlikte olmaya başladıktan sonrası ki ne eşim sordu bugüne kadar geçmişimi nede ben sordum ona umrumda değil. Ayrıca eşimin ilk birlikte olduğu kadın olmayıda istemezdim aramızda 7 yaş var evlendiğimizde ben 28 o 35 yaşındaydı o yaşa kadar bişey yaşamamış bir erkekle birlikte olmayı istemezdim. Tam tersi herşeyi yaşamış aklında birşey kalmamış erkek daha iyi bence. Tamamen kişisel görüşüm tabiki.

Oda doğru. Ya birliktelik kadına aşıksa önceden ona ne diceksin?

Etkiledi,etkiliyor...
İster istemez aklıma geliyor...
Bir de ben büyük bir hata yaptım.İlişkimizin başlarında geçmişiyle ilgili çok soru sordum çok şey öğrendim.Şimdi çok pişmanım.Aklıma geldikçe deliriyorum çünkü.Daha doğrusu beraber oldugu kızları biliyorum...
Çok kavga çıkarttım bunun için.Benim canım yandığında onunkini de yakmak istedim hep.
Ama elimde değil gerçekten aklıma geldikçe tahammül edemiyorum bana dokunduğu gibi başkalarına dokunuşu,öpüşü geliyor aklıma.
Ay yine kötü oldumm bak
Siz siz olun bir ilişkiye başlarken geçmişi unutun ne onunkini sorun ne siz anlatın bu zarardan başka bir şey değil çünkü.
Önemli olan sizden sonrası...
Hep diyor seni tanıcağımı bilseydim çok farklı yaşardım çok farklı yetiştirirdim kendimi,gözlerim değmezdi bile bir başkasına diyor,keşke geçmişimi silebilsem çok pişmanım diyor.Biraz rahatlatıyot beni.Her şeye rağmen seviyorum onu çok.

Ben de niye bu kadar gerildiniz onu anlayamadım :26: Benim görüşüm bu ötesi beni ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…