Sevgilinizin/Eşinizin sizden önceki cinsel yaşamı sizi etkiler mi?

Geçmiş, geçmişte kalmış olsa da ben geçmişinden kıskanıyorum. Yüzüne vurmuyorum tabi ki, artık yapacak bir şey yok.

Benden öncesi beni ilgilendirmez. Sorarım tabii, hatta sinirini bozmak için arada takılırım bildiğim kadarını kullanarak lakin aslında kafama takmam ciddi ciddi bu meseleyi.

Kiminle ne yaşadığına bağlı belki etkileyebilirdi ama benim için ayrılma sebebi olmazdı. Benden öncesi sonuçta.

geçmişte yaşadıklarıyla ilgilenmem.
bilmek istedim, eşim de anlattı ama bir daha bu konuları açmadık.
geçmişte yaşadığı ilişkiler eşimin şu anki hale gelmesini sağlamış.
eşimin eski kız arkadaşlarına selamlar ve teşekkürler

Etkilemez.. Etkilememek zorunda.. Ben hayatında yoktumm!! Olsunn yine de o kızla yatmayacaktınn!! mı dicem adama?

ahlaksızlık dışındaki ilişkilerini tabiki sorgulayamayız..hakkımız yok!

Çocuk aldırtma durumları falan olmadıysa ilgilenmem.. Öyle bi şey söz konusu olmuşsa ilişkimi bitiririm.

Kesinlikle e t k i l e r ....
Elbette geçmiş, adı üstünde geçmişte kalmış...
Ama bazı geçmişler var ki, yaşantında sürekli karşına çıkar, buda çok rahatsız edici...

Tabikide etkilemez... Çünkü ergenlik çağına girmiş ve kendi vücuduyla ilgili bazı şeyleri keşfetmiş erkeklerin hepsi zaten bunu yaşamışlardır. Kaldı ki yaşadığımız toplumda bakir olan erkek sayısı kaçtır sizce ? Geçmiş geçmişte kalır önemli olan beraber yaşanacaklardır benim fikrim tabiki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş bitmiş şeyler sonuçta etkilemez...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni etkiler çünkü biz çıkmaya başladığımızda eşim liseyi yeni bitirmilti.ergenlik döneminde ben vardım yanı .kısa ayrılıklarımızda fln yaşamiş olmali buda benim için boşanma sebebi

Bence herkes etkilenir:)) Benim evleneceğim adam muhtemelen 40 ve üstü olacak.Birşeyler yaşamamış olması tabiki de temennim:)) Herşey bu kadar ortalarda ve kolay ulaşılabilir olduğuna göre beylerin duyarsız kalması da düşünülemez .Bunlar benim düşüncelerim.En iyisi merak edip sormamak.Sonra kafayı tak dur

Beni çok etkilemişti. Ahmak gibi merak etmesem herşey daha güzel olacak aslında! İnsan bi anlık soğuyor aklına gözünün önüne saçma sapan şeyler geliyor.. Bu yüzden çok çektirdim ama sonra haksızlık ettiğimi düşündüm.. Kendime kızdım sonuçta o zamanlar ben yoktum adımı bile bilmiyordu! Sonra alıştım zaten. Şimdi nişanlıyız.

Etkiler !!! Ben nasil onu etkilersem onun durumuda beni etkiler direkt sogurum elimde degil kiskanirimmm.. normal sartlarda gecmisinin beni ilgilendirmemesi gerekir fakat bir yola cikinca gecmisinde bir seyler yasadigini ogrendigimde kiskanclik krizine girerdim baskasima dokundugunu bilmeyi gectim dusuncesi bile beni cildirtiyor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…