Sevgilinizin/Eşinizin sizden önceki cinsel yaşamı sizi etkiler mi?

Oda doğru. Ya birliktelik kadına aşıksa önceden ona ne diceksin?

e aşkı bitmişki ayrılmış benimle birlikte olduğuna göre o sırada bana aşıktır geçmiş umrumda olmaz. Benimde ilk aşkım eşim değil sonuçta ama hayata 10 kere gelsem 10 undada eşimle evlenmek isterdim. Aynı şey onun içinde geçerlidir eminim. Eğer eski aşkı bitemişse durum o zaman tehlikelidir herkes için bunuda zaten kişi belli eder. E bunu bile bilede birlikteliği sürdürmenin anlamı olmaz. Eğer karşımdaki kişi eski ilişkisini unutmadıysa zaten benle işi olmaz diye düşünüyorum. Kendine ve yaşadığın ilişkiye güvenle alakalı bir durum bu. Ayrıca neden benden güzelmiydi falan diye düşüneyim ki güzellik hiç bişey ifade etmiyor. Benim eşimden daha yakışıklı sevgilim olmuştu eminim eşiminde benden daha güzel sevgilisi olmuştur bunların hiç bir önemi yokki. Sen niye kafaya taktın tatlım. Böyle şeyler düşünüp evrene yanlış sinyaller yayma bence. İçinde böyle birşeyi yaşama korkusu varsa bu düşünceden hemen kurtul derim.

Yok yok yanlış anlama bunları düşünüp kuruntu yapmıyorum kesinlikle. Güzel miydi demem cinsellik esnasından falandı ama doğru söylüyorsunuz, bu kadar önemli olmamalı bu konular ve en güzeli geçmişini sormamak.
Teşekkür ederim yanıtınız için :)

her zaman dünyada daha iyisi vardır görüntü anlamında da davranış anlamında da; aşk bir insana kusurlarıyla hayran olabiliyorsan aşktır geçmiş ise geçmişte kaldı, oldu bitti gittiiiiii, her erkek ve aslında günümüzde her kız mutlaka birileriyle bir şeyler yaşıyor, benden öncesi beni alakadar etmez sonuçta ben bana geldiği andan sonrasıyla ilgilenirim, o dakikadan sonra o adam benimdir okadar sormamak en iyisi bilince eline ne geçecek ki, bence bir ilişkide yapılabilecek en büyük hata geçmişi kurcalamaktır. bir de şöyle bir durum var bakire olup da çooook şey yaşayan kızlar da var, ben şahsen bir tek Allah korkusunu bilirim, toplumun ne dediği umrumda değil, erkek için de yasak olan şeyi bir erkek toplum müsade ediyor diye yapıp Allah'ın kuralını hiçe sayıyorsa o da beni ilgilendirmez hesabı soracak olan yukardakidir. tıpkı ben yapsam bile bana hesabı soracak olanın yukarıdaki olduğu gibi. geçmiş bitmiştir, zaman geri gelmez, kurcalamanın alemi yok. keyfine baak sevgilinleeee....

benden önce ne yaşamışsa yaşamış takılmam bu tür konulara önemli olan benimleyken başkalarıyla ilişkisi olmasın

benden öncesi beni ilgilendirmez o zaman ben yoktum bana nasıl davrandığı önemli olan.aynı şekilde bir kızında eskilerini bir erkeğin karıştırması bana pek normal gelmez.zaten bir erkek ya da kız senin eskilerini karıştırıyorsa o ilişkiden bi şey bekleme.önemli olan onla gelecekte yaşayacağın güzel günler olmalı eski sevgilileri konuşarak ortam gerileceğine birbirinize olan aşkınız konuşup mutlu olmanız daha mantıklı geliyor bana

neredeyse 3 yillik bir birlikteligim var ama simdiye kadar hic aklima gelmedi böyle birsey, ki ben hic sormadimda benden önceki zamani ve yasadiklarini, sorup ögrenseydim galiba beni zaman zaman düsündürürdü...
benden öncesi beni ilgilendirmez önemli olan benden sonrasi...

Ne o benim, nede ben onun geçmişini yargılarım. Bizim ilişkimiz en azından böyle.. en sağlıklısı da bu bana göre.

Hayır etkılemez.. benden oncesıne takılmam cok klasık bı cumle ama erkek sonuc ıtıbarıyle mutlakakı yapmıstır.Bayanla erkek ne yazıkkı bu konuda pekte esıt olmuyor ben kendımden sorumluyum.benden once ne yasamıssa yasamıstır.

Tatlım kendine güven. Onu hatırlıyor mudur, benimle mutlu mudur diye düşünmek neden? Seni seçmiş ki seninle, seninle ki mutlu. Ben kabul ettim. Başlangıçta çok şaşırmıştım hiç beklemediğim için ama sonradan geçiyor, gelmiyor ki aklına. Her an bunları düşünerek de yaşanmaz zaten. Ama eminim ki benim geçmişimde bir şeyler olsa o da kabul ederdi. Bu yüzden ben büyütmedim, problem yapmadım daha fazla. İstiyorsan büyüt, hak ediyorum ama hayatımda sen yoktun, tanışmıyorduk... deyince daha konusunu açmadım. Tavsiyem yanındaki adamı seviyor ve güveniyorsan, sevildiğini ve güvenildiğini hissediyorsan geçmişle uğraşma, mutluluğunuz daim olsun :)

sevdiği insanla yaşadığı şeyleri sorun etmek çok manasız amma sevgilisiyle değil de sırf kadınlara/cinselliğe düşkünlüğünden başkalarıyla (arkadaş olur, hayat kadını olur, başka tek gecelik ilişkiler olur) yaşadığı şeyler varsa, direkt soğurum.

valla hayatına giren kimseyle bişi yaşamamış cinsel anlamda ama olsaydıda benden önce olmuş bana ne ki ama tabi onlarıda çok sevdin mi diye tipik ergen sorularıda sormadım değil yani

Benden öncesini tabii bir kadın olarak kıskanırım içten içe amaaa nasıl benim öncem onu ilgilendirmezse onun öncesi de beni ilgilendir(e)mez. Sonuçta ozamanlarda "biz" kavramımız yoktu..
Olmasa güzel olur tabii ama olmuşla ölmüşe çare yok sırf bu yüzden ilişkimi kaosa sürüklemem. Benleyken düzgün dursun yeter.

beni etkilerdi herhalde :) nişanlımı çok seviyorummm acayip kıskanıorummmmm ilk defa böyle oldum acayip man kafa bişiy olup çıktımmm ben yapmıorsam oda yapmıcak tutumum böyle benimmm

beni etkilerdi herhalde :) nişanlımı çok seviyorummm acayip kıskanıorummmmm ilk defa böyle oldum acayip man kafa bişiy olup çıktımmm ben yapmıorsam oda yapmıcak tutumum böyle benimmm

Senden öncesini diyor canım yoksa öbür türlü gebertiriz adamı

Taşkın bir hayat, sapkın tercihli bir cinsel hayatı olan insanla olan beraberlik iki tarafı da etkiler ama benden öncesi olmuş olabilir.
Bunla alakalı eskiyi deşerek kimse bir şey kazanmaz. Eskiden bahsederek kendi kafalarını bulandıran insanlara şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…