Oda doğru. Ya birliktelik kadına aşıksa önceden ona ne diceksin?
Yok yok yanlış anlama bunları düşünüp kuruntu yapmıyorum kesinlikle. Güzel miydi demem cinsellik esnasından falandı ama doğru söylüyorsunuz, bu kadar önemli olmamalı bu konular ve en güzeli geçmişini sormamak.e aşkı bitmişki ayrılmış benimle birlikte olduğuna göre o sırada bana aşıktır geçmiş umrumda olmaz. Benimde ilk aşkım eşim değil sonuçta ama hayata 10 kere gelsem 10 undada eşimle evlenmek isterdim. Aynı şey onun içinde geçerlidir eminim. Eğer eski aşkı bitemişse durum o zaman tehlikelidir herkes için bunuda zaten kişi belli eder. E bunu bile bilede birlikteliği sürdürmenin anlamı olmaz. Eğer karşımdaki kişi eski ilişkisini unutmadıysa zaten benle işi olmaz diye düşünüyorum. Kendine ve yaşadığın ilişkiye güvenle alakalı bir durum bu. Ayrıca neden benden güzelmiydi falan diye düşüneyim ki güzellik hiç bişey ifade etmiyor. Benim eşimden daha yakışıklı sevgilim olmuştu eminim eşiminde benden daha güzel sevgilisi olmuştur bunların hiç bir önemi yokki. Sen niye kafaya taktın tatlım. Böyle şeyler düşünüp evrene yanlış sinyaller yayma bence. İçinde böyle birşeyi yaşama korkusu varsa bu düşünceden hemen kurtul derim.
beni etkilerdi herhalde :) nişanlımı çok seviyorummm acayip kıskanıorummmmm ilk defa böyle oldumacayip man kafa bişiy olup çıktımmm ben yapmıorsam oda yapmıcak tutumum böyle benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?