Sevgilinizin size söylediği en güzzell sözler...

burcu135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
478
1
46
İstanbul
kızlar sevgiliziniz,eşinizin size söylediği sizin beğendiğiniz duymak istediğiniz en gzel sözleri paylaşalım hadi kolay gelsin... :82:

benimkisi bir cok seyi der ama hosuma giden lafi yavrummmm

Güzel gözlüm der
Gözlerindeki toprağa tutunuyor yeşillerim dedi mesela dün

sabahları "uyan da güneş doğsun aşkım" der bazen :) güneşim der...

Miniğim demesine bayılıyorum. öylece dururken bir anda seni çok seviyorum demesi çok hoşuma gidiyor. canım sevgilim benim yaa

uyanda güneş doğsun çok hoşuma gitti,bende evlenince söylim bari gerçi evlenmemizze gerek yok bize gelince tv karşısında uyuyup kalıyo hem uyuyo fosur fosur hemde nişanlısının evinde uyuyanda bi benimdir heralde diyo

sultanım der çok hoşuma gider kendimi sultan gibi hissettirir gerçektende..

çok şey söyler benim sevgilim ama ben bir kaçını söylim
ay parçam der, ışığım der, hayatımın kadını der, kurban olurum ben sana der
çok özledimmm

evet canım askerde bugün yemin töreni var akşama istanbul da hayırlısı ile..

ne mutlu bize o halde ben akşam olsun diye bekliyorum sen de yarın olsun diye...

Benim eşim de içten bi şekilde "bi tanem" dediği zaman içimin yağları erir
bazen de tosbağam,hacı falan kullanır
ama 2 yıllık evliyiz çok şükür ismimizle hitap etmeyiz isimlerimiz"aşkım"dır...

bana da sevgilim çok şey der en çok hoşuma gidenleri
bebeğimm(bana neden bebeğim diyorsun diye sormuştum bir kere bebek kadar masumsun çünkü demişti)
hayatımın anlamı der birde aşkımm falan dediğimde aşkın sana kurban olsun der çok hoşuma gider
birde bitanem,aşkım,canım,hayatım gibi kelimelerin sonuna iki m koyar(aşkımm gibi)sebebi de daha içten olmasıymış artık bende öyle diyorum hep iki m'li:

canım demesi çok hoşuma gidiyor her cümlesinin sonuna mutlaka ekler benim için çok değerlidir canım kelimesi ikimizden başka kimse için kullanmayız bu kelimeyi.Birde sabahları bebeğim demesi çok hoşuma gidiyor seviyorum ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…