sevgilinizle çok mesajlaşırmısınz veya hangi durumlarda sıkılırsınız kızlar ?

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
sevgilinlze veya nişanlinızla ilişkilerinz nasıl olur kızlar sürekli mesajlaşırmısınz yoksa öyle abartmadan dozundamı mesajlaşırsınız ben anladım ki çok mesajlaşmak hem kişiyi hemde karşındakini bir süre sonra bunalta biliyor siz nasıl ayarlıyorsunuz bu durumu

ben forumu disardan takip ediyordum ama en cok ilgimi sen ceken oldun cünkü her yanlisigini bildigin halde devam ettin ne sürekli mesaj yazmak nede baska sey cocugun seni binlerce kez uyarmasina ragmen ona inat gider gibi devam etmen sonunda aglayip sizlaman herkesin önerilerini okumadan gecip baska baslikla yine ayni konuyu acman acikcasi cok sacma vede düsüncesizlik sevgiline cok fazlasila yüklenmissin okadar seye katlanmis kendinde tripliyim fln diye anlatmissin acidim dogrusu cocuga simdi böyle konularla kimseyi konusturma ki ztn yap denilen seyi yapmayan kendince düsünüp yapansin.

senin seviyene düsmiyecegim;).. cocugu yeterince usandirmissin simdi ki amacin nedir diye merak etmisdim belkide yardimci olabilirdim ama su son mesajin dan anliyorum sonucun neden böyle oldugunu .. vesselam

sevgilinlze veya nişanlinızla ilişkilerinz nasıl olur kızlar sürekli mesajlaşırmısınz yoksa öyle abartmadan dozundamı mesajlaşırsınız ben anladım ki çok mesajlaşmak hem kişiyi hemde karşındakini bir süre sonra bunalta biliyor siz nasıl ayarlıyorsunuz bu durumu

sen konu açma allah aşkına :S sevgilikolik misin nesin git kendine yeni hobiler edin o da olmuyosa doktora git inan beynimizi şişiriosun..

Bence sen genel olarak sevgilinden sıkıldın. Sebebini bilemiyorum ama son konuların hep o yönde, bu dikkatimi çekti. Çok mu fazla beraber vakit geçiriyorsunuz ya da yeterince sevmediğini mi düşünüyorsun?

Yani çok mesajlaşmak çok sık aeayıp sormak sorun oluyo evet. Bence bi sorun yok ama erkekler fazla sıkıya gelemiyo biliyosun. Gün için sevgilim işteyken ki oda kendisi istedi benden. Ona yalnız olmadığını göstermek için bi kaç mesaj atarım. genelde şebeklik yaparım mesajlarda :D İşte canı sıkkınsa gülsünde neşelensin diye. Ama akşam keyfi yerindeyse baya bi mesjalaşırız gece yatana jadar. Ama canı sıkkınsa hiç dokunmam mesaj atıp iyice sinirlendirmem.

Aslında bazen o kadar gerkesiz konular görüyorum ki o yüzden bunu cevaplayabilirim bir problem yok bence sormuş cevap istemiş:)

eskiden baya abarttığımızı biliyorum,ama nedendir bilinmez hiç sıkılmıyorduk bunalmıyorduk:52:
Şimdiyse ben sıkmamak adına,haberdar olmak açısından derdi sıkıntısı varmı,sonra mutluysa mutluluğuunu paylaşmak adına mesajlaşıyorum oda arayamadıgım için mecburen. Arasaydım herhalde görüşme gerçekleştirme imkanımız olsa daha da aza indirgenebilirdi bu olay bizim açımızdan:)

Son düzenleme:
5 gün önce evlendim, eşimle evliliğimiz öncesi söz ve nişanlılık döneminde sık sık mesajlaşmazdık. Biz sevmeyiz öyle şeyleri,direk ararız birbirimizi, konuşuruz. Sık sık her dakika mesajlaşmakla bir insanın sıkılıp bunalabileceğini sanmıyorum,yeter ki konuşulan konu güzel olsun onu sıkacak moralini bozacak bir konu olmasın.
Eşim gereksiz yere beni kıskansa ve boğsa ben sıkılırdım bunalırdım mesela.

Back
X