Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence yaşar.ben o kadar çok duydum ve gördüm ki.evli gibi yaşıyorum istediğimi alıyorum işte nie evleneyim ki ben bu kızla diyen bir çok erkek var hayatta

bence yaşar.ben o kadar çok duydum ve gördüm ki.evli gibi yaşıyorum istediğimi alıyorum işte nie evleneyim ki ben bu kızla diyen bir çok erkek var hayatta

Eeee onu diyorum ben de..
Varsa öyle bir erkek,kadın zaten bunu hisseder..
İşine gelmiyorsa da ayrılır..
Hayat bu..
Her insanın aynı düşüncelerde olmasını bekleyemeyiz di mi?
Uyuşmuyorsak bitiririz..

sırf cınsellık degıl tabı öle hıssetmıorum
öle hıssedıyo olsam acaba? demem, tamamen ustume tıtrıyor tum delılıgıme gögus gerıyor ama o da delı o da arada patlyor cunku ben cekılıcek kahır degılım bılıorum
sade cınsellık degıel ama işte ne bıleyım,
eskı sevgılım kullandı gıbı geldı benı her manada arkadaslık ask mesk cevreye hava vs vs o yuzden hepsıne yaklasırken gardımı alıyorum

Eeee onu diyorum ben de..
Varsa öyle bir erkek,kadın zaten bunu hisseder..
İşine gelmiyorsa da ayrılır..
Hayat bu..
Her insanın aynı düşüncelerde olmasını bekleyemeyiz di mi?
Uyuşmuyorsak bitiririz..

tabi ki herkesin aynı düşünde olması söz konusu değil.benim demek istediğim bazıları bunu hissedemeyecek kadar saf aşık olabiliyolar.ya da olayın farkında yani kullanıldığının ama ya değişirse diyor ya da konduramıyor.bu arada kullanılıyor farkında değil...

O zaman ne yapıcığız..
Zarı korumak yerine zeka seviyemizi yükseltmeye çalışıcız..şakkıdı
Böylece körü körüne aşık olmak yerine karşımızdakinin bize verdiği değeri daha iyi anlıyciz..
Ayrıca insanların asla değişmeyeceğini unutmıyciz..:ecrin_bebek:

Rica ederim..
Belki de çeliştiğin yer cinsellik değil de aşktır,sevdadır..

Eğer ki kullanıldığını hissediyorsan evet canım kullanılıyorsundur..

evet cnm bılıyorum bosandın mutluymussun okudum da yazılarını şaşırdım cok hızla gelısmıs hatta yanlıs mı anladım dıye ıyıce okudum yazılarını :) ama dogruymus gecmıs olsun cok mutluymussun guzelmıs gıderken kaynana vs sanırım sorun yasanmıs bıtmıs, sımdı yıne ıyı görunuyorsun dışarıdan da tabı yansıttıgın,
benı de cok ısteyen oldu ve oluyor ben de hem ask olsun hem hepsı olsun dıyorum anlasayım mutlu olayım guzel gıtsın, ama ewde de cok baskı var kendı kafamda da cok evlılk baskısı var ve sımdı bu surec uzayınca acaaba? dıyorum uzadı dedıgım de 3 ay, ama dengeyı kuramıyorum cok ıfade yetenegı ıyı olan bı kız degılım azcık asabı sinirli fevrı baya bır duygusal ve ıcıme kapanıgım dengeyı kurmam oyle zor ki. sımdıye kadarkı her sevgılımı kacırdım yani şey hıc olmadı cıkıyoruz evet mutluyuz amasonunda ya hep ben bıraktım ama nıhayetınde bıraktırıldım, yani ayrılık asamasına gelındı ve ben bırakmak durumunda kaldım. yıne aynı kapıyacıkıyor bu sekılde yıpranmayalım ıstedıkce son 3 haftadır bırbırımıze gırdık kavgalar bıtmıyor yıne kavga ettık işte. ayrıca ilişkideki şu doyum olayında ben bıle doyabılırım ama kızlar sadıktır kabullenıcıdır en azından benım aılemın kadınları boyle kabullenır sahıplenır ses etmez dön der bekler. neden bu kadar yorulyorum kı bu konularda hıc bılemıyorum fisfisfis

çok doğru....a.s

Konuya genelde cinsellik temelli bakılmış oysa evlenmek istemeyen bir erkek cinselliği başka bir kadınla yaşayıp,sevgilisiyle hayatını bekar olarak da sürdürebilir..

bir erkek evliliği sırf cinsel ilişki kurmak için istiyorsa beni kullanmasından bir farkı yoktur bunun.ben seks robotu değilim ki,benimle evliğini bir sürü farklı sebepten istemesi lazım.sevmesi sayması hayatı paylaşmak istemesi lazım.bekarkan sevişemiyoruz o yüzden evleneyim ben bununla derse iğrenç gelir bu bana,karakterimi yok saymış olur.

ama haklısınız çoğu erkek düzenli cinsel hayatı olsun diye evleniyor ee onların eşleri de bu mantığı güdüyor doğal olarak,bu nedenle cinselliği evlilik yapmak için silah olarak kullanan kadınları da anlıyorum.bu da cinselliği evlilikle takas etmek oluyor.. sen evlen bende seninle yatarım.haa sanmayın ki evlilik öncesi c.ilişkiyi tavsiye ediyorum,hayır.ama bunun silah olarak kullanılmasına da karşıyım.zaten bu oyuna düşen adam da gözümde bitmiştir.

kolonya'nın bahsettiği sadece cinsellik değil,rahat gezmek tozmak,hayatı paylaşmak belki sarılıp uyumak.. bunların evliliğe olumlu veya olumsuz katkısı olabilir bu adama göre değişir.sevgilini sen tanıyorsun..

zar mar yok kızım unutun onu kaydirigubbakcemile3
zarı gectım ben ugrasamıcam yeter savundum bakırelıgı 25 yıl yettı gari :lepi: bıraz da bunu yasayalım dedik laelaelaelaelae

bence hem zarı koruyalım hemde zeka seviyemizi yüksek tutalım.ikiside çok zor şeyler değil.isteyince yapılabilir...

evet adamına göre de degısır haklisen,

Arada kötü olsam da ağlayıp zırlasam da iyiyim çok şükür,sağol canım,daha da iyi olacam inşallah..
Hayat bu diyorum ya kimin başına ne geleceği belli değil..
Sana gelince; anlıyorum istiyorsun evlenmek,ailen de mutlaka konusunu açıp canını sıkıyordur olur olmaz yere..
Yaşadığın geçmişteki ilişkileri düşünme artık..
Hepsi geçti gitti..
ınsanların başına neler geliyor da bizler bilmiyoruz ki..
Boşver sen geçmişi..
ılişkilerde elbet kavga,gürültü olacak ama diyorum ya aslolan aşktır.. Eğer yeterliyse aşkınız elbet sonu güzel olur.. Adamın da kafasında planlar vardır..
Bence aşk tamam,mutluyuz birbirimizi tamamlıyoruz diyorsan,şu kaprislerini kenara bırak. Artık evlenme niyetin varsa aşkım,çiçeğim modunu koy,otur konuş neymiş derdi,paraydı,işti,güçtü,aileydi,şu,bu....Bunları öğren. Ama evlilik isteklisi gibi değil de geleceğe dair planlarını bil diye diyorum.. Evlilik öyle bir olay ki,ne kadar kaçarsan o kadar olmadık yerde çıkıyor tepene..Sen önce onu tanı,bil,gör.. Tamam sevişmek güzel dedim de evlenmek için ateşli geceler yetmiyor maalesef..
Profilinde yazdığın gibi çalışıyorsan biraz daha işinle ilgilen..Evlilik parasız olmuyor biliyorsun.. Erkekler kendi ayakları üzerinde duran,onlara muhtaç olmayan kadınlara dayanamaz unutma.. Önce sensin önemli olan..

Evet adamına göre değişir ama Türk erkeklerinin yapısına göre düşünür ve istatiksel olarak bakarsak büyük çoğunluğun yapısına göre bu durumun evlilik kararını geciktirme ihtimali çok fazla..
Benim için önemli değil derler ama içten içe daha evlenmeden altıma yattı ,kimbilir kaç erkekler yaptı aynı şeyi diyerek düşünüp kafası karışanlar çok daha fazladır..

bence hem zarı koruyalım hemde zeka seviyemizi yüksek tutalım.ikiside çok zor şeyler değil.isteyince yapılabilir...

Tabii ki canım..
Aksini iddia etmedim..
İsteyen her ikisini de koruyabilir...cokacimcoook

evet canım para mara zaman demıstı en son, benım de param yk calısmak aslında destek gıbı okula yani aldıgım para anca yolu karşılıyor.
esaslı bır ıs bulmalıyım bu konuda haklısın yenıden ıs konusuna egılıcem hem yaz tatılınde evde olayım rahat olayım dıyorum bır yandan ama işe gıdıp hsonu denıze gıtmek daha guzel olacaktır saol cnm. :CüvCüv:

kendimizi kurdelası çözülmemiş bir hediye paketi,bazı şeyleri de karşımızdakine sunduğumuz bir lütuf olarak gördüğümüz sürece hayatımıza giren erkekler de o paketi kurcalayan haşarı yaramaz çocuklar gibi geliyor gözümüze...

hayatımda olmak ya da evlenmek için karşımdaki erkek benim belden aşağımı sorguluyorsa o erkek benim için bitmiş olur o an...ister bakire olayım ister olmayayım...

ne arıyoruz ne bekliyoruz ya da ne istiyoruz?ve karşımızdaki ne istiyor ?? aslolan budur...beklentiler aynı paralelde olmadıktan sonra geriye kalan hiç bir şeyin anlamı olmuyor.

Cidden benim çevremde hiç öyle düşünen erkek yok inanın..
Adam sevdiği kadının geçmişini sorguluyorsa hele ki cinsel yaşamı aklına takılıyorsa ben de onun bana olan aşkından şüphe ederim..:dilcikar:
Ben dürüstçe ne olduğumu söylemişsem kaç taneydi,nasıl oldu diye kafasını karıştıracağına beni kaybetmemenin yollarını düşünsün bence..:mymeka:
Zaten benimle birlikte bir ilişkiye başlamak istediyse nasıl biri olduğumu az çok anlayıp ona göre yola çıkmıştır.. Ben kendimi saklamadığıma göre irdelemenin de bir anlamı yok..
Sanki kendisi sütten çıkan ak kaşık da benim eski maceralarıma göre ilişkiye yön verecek...

kesinlikle geciktirir.. çoğu erkekte evlenme fobisi var zaten bide evlenmeden önce istediğini yapabiliosa bu onun işine gelecektir...

Benim için önemli değil derler ama içten içe daha evlenmeden altıma yattı ,kimbilir kaç erkekler yaptı aynı şeyi diyerek düşünüp kafası karışanlar çok daha fazladır..

adamlar öyle haklısın, ben de onun eskılerını kurcuklayınca sinır oluyorum o da az degıl kerata hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…