B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
İnsaları genellemeyi hiç sevmem ben..
Erkek de olsa kadın da olsa aynı..
Erkek sade cinsel amaçlı kullanıyorsa kadın bunu hisseder,işine gelmiyorsa ayrılır,ne kaybeder ki?:sm_confused:
Heee işine geliyor da olabilir,mutludur bu beraberlikten,kadın da korkuyordur evlilikten. "Aman kayınvalide,görümce,ıvırı zıvırı ne uğraşacam ya,iyiyim böyle,aşkım yanımda,istediğim her an beraberiz" diyordur...:1hug:
Kendimden biliyorum işte.. Evliliğin bana göre olmadığını biliyordum da işte kocem kandırmıştı benikaydirigubbakcemile3
Ayrıca erkek sade cinsel amaçlı bir kadınla beraber olmak istese zaten kolonya,ben ya da bizim gibi düşünen kadınlarla aşk,flört ilişkisi yaşamaz.. Tek gecelik ya da bu işi para karşılığı yapan kadınlarla muhatap olur bence..
bence yaşar.ben o kadar çok duydum ve gördüm ki.evli gibi yaşıyorum istediğimi alıyorum işte nie evleneyim ki ben bu kızla diyen bir çok erkek var hayatta
İnsaları genellemeyi hiç sevmem ben..
Erkek de olsa kadın da olsa aynı..
Erkek sade cinsel amaçlı kullanıyorsa kadın bunu hisseder,işine gelmiyorsa ayrılır,ne kaybeder ki?:sm_confused:
Heee işine geliyor da olabilir,mutludur bu beraberlikten,kadın da korkuyordur evlilikten. "Aman kayınvalide,görümce,ıvırı zıvırı ne uğraşacam ya,iyiyim böyle,aşkım yanımda,istediğim her an beraberiz" diyordur...:1hug:
Kendimden biliyorum işte.. Evliliğin bana göre olmadığını biliyordum da işte kocem kandırmıştı benikaydirigubbakcemile3
Ayrıca erkek sade cinsel amaçlı bir kadınla beraber olmak istese zaten kolonya,ben ya da bizim gibi düşünen kadınlarla aşk,flört ilişkisi yaşamaz.. Tek gecelik ya da bu işi para karşılığı yapan kadınlarla muhatap olur bence..
Eeee onu diyorum ben de..
Varsa öyle bir erkek,kadın zaten bunu hisseder..
İşine gelmiyorsa da ayrılır..
Hayat bu..
Her insanın aynı düşüncelerde olmasını bekleyemeyiz di mi?
Uyuşmuyorsak bitiririz..
tabi ki herkesin aynı düşünde olması söz konusu değil.benim demek istediğim bazıları bunu hissedemeyecek kadar saf aşık olabiliyolar.ya da olayın farkında yani kullanıldığının ama ya değişirse diyor ya da konduramıyor.bu arada kullanılıyor farkında değil...
Rica ederim..
Belki de çeliştiğin yer cinsellik değil de aşktır,sevdadır..
Eğer ki kullanıldığını hissediyorsan evet canım kullanılıyorsundur..
O zaman ne yapıcığız..
Zarı korumak yerine zeka seviyemizi yükseltmeye çalışıcız..şakkıdı
Böylece körü körüne aşık olmak yerine karşımızdakinin bize verdiği değeri daha iyi anlıyciz..
Ayrıca insanların asla değişmeyeceğini unutmıyciz..:ecrin_bebek:
O zaman ne yapıcığız..
Böylece körü körüne aşık olmak yerine karşımızdakinin bize verdiği değeri daha iyi anlıyciz..
O zaman ne yapıcığız..
kolonya'nın bahsettiği sadece cinsellik değil,rahat gezmek tozmak,hayatı paylaşmak belki sarılıp uyumak.. bunların evliliğe olumlu veya olumsuz katkısı olabilir bu adama göre değişir.sevgilini sen tanıyorsun..
evet cnm bılıyorum bosandın mutluymussun okudum da yazılarını şaşırdım cok hızla gelısmıs hatta yanlıs mı anladım dıye ıyıce okudum yazılarını :) ama dogruymus gecmıs olsun cok mutluymussun guzelmıs gıderken kaynana vs sanırım sorun yasanmıs bıtmıs, sımdı yıne ıyı görunuyorsun dışarıdan da tabı yansıttıgın,
benı de cok ısteyen oldu ve oluyor ben de hem ask olsun hem hepsı olsun dıyorum anlasayım mutlu olayım guzel gıtsın, ama ewde de cok baskı var kendı kafamda da cok evlılk baskısı var ve sımdı bu surec uzayınca acaaba? dıyorum uzadı dedıgım de 3 ay, ama dengeyı kuramıyorum cok ıfade yetenegı ıyı olan bı kız degılım azcık asabı sinirli fevrı baya bır duygusal ve ıcıme kapanıgım dengeyı kurmam oyle zor ki. sımdıye kadarkı her sevgılımı kacırdım yani şey hıc olmadı cıkıyoruz evet mutluyuz amasonunda ya hep ben bıraktım ama nıhayetınde bıraktırıldım, yani ayrılık asamasına gelındı ve ben bırakmak durumunda kaldım. yıne aynı kapıyacıkıyorbu sekılde yıpranmayalım ıstedıkce son 3 haftadır bırbırımıze gırdık kavgalar bıtmıyor yıne kavga ettık işte. ayrıca ilişkideki şu doyum olayında ben bıle doyabılırım ama kızlar sadıktır kabullenıcıdır en azından benım aılemın kadınları boyle kabullenır sahıplenır ses etmez dön der bekler. neden bu kadar yorulyorum kı bu konularda hıc bılemıyorum fisfisfis
bence hem zarı koruyalım hemde zeka seviyemizi yüksek tutalım.ikiside çok zor şeyler değil.isteyince yapılabilir...
Boşver sen geçmişi..
İlişkilerde elbet kavga,gürültü olacak ama diyorum ya aslolan aşktır.. Eğer yeterliyse aşkınız elbet sonu güzel olur.. Adamın da kafasında planlar vardır..
Bunları öğren. Ama evlilik isteklisi gibi değil de geleceğe dair planlarını bil diye diyorum.. Evlilik öyle bir olay ki,ne kadar kaçarsan o kadar olmadık yerde çıkıyor tepene..Sen önce onu tanı,bil,gör.. Tamam sevişmek güzel dedim de evlenmek için ateşli geceler yetmiyor maalesef..Evlilik parasız olmuyor biliyorsun.. Erkekler kendi ayakları üzerinde duran,onlara muhtaç olmayan kadınlara dayanamaz unutma.. Önce sensin önemli olan..
Evet adamına göre değişir ama Türk erkeklerinin yapısına göre düşünür ve istatiksel olarak bakarsak büyük çoğunluğun yapısına göre bu durumun evlilik kararını geciktirme ihtimali çok fazla..
Benim için önemli değil derler ama içten içe daha evlenmeden altıma yattı ,kimbilir kaç erkekler yaptı aynı şeyi diyerek düşünüp kafası karışanlar çok daha fazladır..
Benim için önemli değil derler ama içten içe daha evlenmeden altıma yattı ,kimbilir kaç erkekler yaptı aynı şeyi diyerek düşünüp kafası karışanlar çok daha fazladır..
Tabii ki canım..
Aksini iddia etmedim..
İsteyen her ikisini de koruyabilir...cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?