Sevgilinizle ne sıklıkta

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar, sevgilinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Aynı şehirde yaşayıp da bir hafta on gün buluşmamak normal mi? Sevgilim çok yoğun çalışıyor bu arada ama bilemiyorum yaa , insan eve gitmeden 10 dk bari uğramaz mı ? Çok üzülüyorum sizce neden böyle?

başlığın yanına yazılabilecek onlarca şey var
görüşme sıklıgına gelince siz huzursuz adam rahat ise orda bir sorun var

Olabilir çok yoğun çalışıyor diyorsunuz inanın insan yorulunca 1 dk sini bile dinlenme hayaliyle geçiriyor.
Benim kardeşim polis sevgilisiyle 10-15 günde bir gorusuyorlar çünkü çok yoğun aynı semtte oturmalarına rağmen buluşamıyorlar çünkü çocuk yorgunluktan bayılıyor artık. Izin günlerinde dinlenince vakit geçiriyorlar.. az gorusuyorlar diye sevmiyo anlamına gelmez.. sizde üzülmeyin anlayış gösterin

Ayni sehirde yasadigim sevgilimle nnerdeyse hergun uzaktaki bi sevgilimle 6 sene boyunca iki uc kere baska uzakta olan sevgilimle de ayda bir gorustum ama en cok iki uc kere gordugumu sevdim belki ilk oldugundan dolayi olabilir.Tabi sabahlara kadar konusurduk bir saatlik uykuyla ise gittigini bilirim

Başlığı okuyup cinsellikli bi şey diye geldim değilmiş gidiyorum.
Edit: sevgiliyken yılda 2 kez görürsem benden mutlusu yoktu.

Her gece (uykusuz her geceeee soguk kis günlerinde rüyalarıma gelmeeeee diyeee)
Başlığa cevap yazmistim.

Edit: dalgayi birakip konu içeriğini okudum. Ona da cevabim ayni gibi gibi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…