Konu başlığı hayal gücümüze mi kalmış
Selam kızlar, sevgilinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Aynı şehirde yaşayıp da bir hafta on gün buluşmamak normal mi? Sevgilim çok yoğun çalışıyor bu arada ama bilemiyorum yaa , insan eve gitmeden 10 dk bari uğramaz mı ? Çok üzülüyorum sizce neden böyle?
Hiç sevgilim olmadı eşimle görücü usulü tanıştık 1 sene telefonda görüştük sözlüydük haftada yada 10 günde 1 ailesiyle gelirdi :)) heyecandan kalbim pır pır eder sevdiği yemeklerden yapardım :))Selam kızlar, sevgilinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Aynı şehirde yaşayıp da bir hafta on gün buluşmamak normal mi? Sevgilim çok yoğun çalışıyor bu arada ama bilemiyorum yaa , insan eve gitmeden 10 dk bari uğramaz mı ? Çok üzülüyorum sizce neden böyle?
Degil yaSelam kızlar, sevgilinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Aynı şehirde yaşayıp da bir hafta on gün buluşmamak normal mi? Sevgilim çok yoğun çalışıyor bu arada ama bilemiyorum yaa , insan eve gitmeden 10 dk bari uğramaz mı ? Çok üzülüyorum sizce neden böyle?
Illa banlanalim istiyon değğ mi?
Illa banlanalim istiyon değğ mi?
5 dk evlerimizDervişin fikri neyse zikir oymuş başlığı yanlış yorumladm gece kızım geç uyudu ondan sanırım töbe töbe
Bu konuyu dile getir bence nasıl vakit geçireceksiniz paylaşım olmaz ki uzakta olsa neyse dıyecegım ama aynı ilde diyorsunuz mesafe nasıl kaç saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?