Sevgilinizle ne sıklıkta

Aynı şehirde haftada 2-3kez görüşüyorduk,ist bursa arası da çogu zaman her hafta sonu,bi dönem tuzlada askerdi her ctesi-pazar ordaydım,sonra 600 km uzağa gitti bu sefer 20günde bir üçer gün beraber kalmaya başladık,otellere ucaklara verdiğimiz paralarla ev geçindirilir dedik velhasıl evlendik de kurtulduk bu seferi düzenden
Sevgilinizinki normal değil görüşmek için çaba göstermesi gerekiyor

Cnm biz haftada iki kere buluşuyorduk bazen iş yüzünden iki haftada bir bazen haftada bir idi.. Şmdi evliyiz

Pazarcı taktiği gibi olmuş öne iyileri dizip müşteri ye arkadan küçükleri vermek gibi :)) Konu başlığına bakıp açıyoruz hooop tırt çıkıyorSevgiliyken hergün ama gün ........
Buluşurduk

Aşağı ki mahallemde kendisi haftada 3 kez felan sabit görüşürüz. Haftaici yemek yapmaya giderim yemek yeriz haftasonuda sinema kahve felan öyle. Kaza gecirdigi icin suan ailesinin yanında 1 haftadır gorusemiyoruz. Bizde durumlar böyle

Hiç sevgilim olmadı eşimle görücü usulü tanıştık 1 sene telefonda görüştük sözlüydük haftada yada 10 günde 1 ailesiyle gelirdi :)) heyecandan kalbim pır pır eder sevdiği yemeklerden yapardım :))
Evlenincede acısını çıkardık
Güzel günler miş

Dervişin fikri neyse zikir oymuş başlığı yanlış yorumladm gece kızım geç uyudu ondan sanırım töbe töbe

Bu konuyu dile getir bence nasıl vakit geçireceksiniz paylaşım olmaz ki uzakta olsa neyse dıyecegım ama aynı ilde diyorsunuz mesafe nasıl kaç saat

Degil ya

5 dk evlerimiz

Bence çok yorgunsa, bedenen ya da zihnen ağır bir işte çalışıyorsa, mesafe çok fazlaysa (evler yakın değilse) olabilir yani, illa sık buluşmamanız sizi sevmediği anlamına gelmez. Ben de şu an sevgilimle sık görüşemiyorum, son senesi yoğun ders çalışıyor. Ben de bir yandan çalışıyorum bir yandan KPSSye hazırlanıyorum. Birbirimize eskisi kadar vakit ayıramıyoruz. Şartlar bu hale getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…