• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle ne sıklıkta

Aksiyonlu baslik,siradan konu piiiii
Hic bana gore degilmis ;)
Gunde iki uc konusurduk evlenmeden once. Her gun gorusurduk mutlaka ama oyle denk gelirdi meslektas olunca. Yoksa ozel bir cabamiz yoktu

Iliskiler de mutasyona ugruyor anlasilan.
Ay ben hiç anlamıyorum ya. Bence normal değil. Bakın yurtdışında okuyorum ve benim sevgilim askerde olduğu halde Kıbrıs paketi yapmaya çalışır. Tabii daha yapamadı ama olsun. Hatta akıllı telefonunu kaptırdı, almaya çalışıyor yapamazsa yeni telefon isteyecek. Yami demem o ki seven insan iki eli kanda olsa da yazar arar. Yapısında yok diye bir şey olamaz aşk insanı kör eder.

Ay ben hiç anlamıyorum ya. Bence normal değil. Bakın yurtdışında okuyorum ve benim sevgilim askerde olduğu halde Kıbrıs paketi yapmaya çalışır. Tabii daha yapamadı ama olsun. Hatta akıllı telefonunu kaptırdı, almaya çalışıyor yapamazsa yeni telefon isteyecek. Yami demem o ki seven insan iki eli kanda olsa da yazar arar. Yapısında yok diye bir şey olamaz aşk insanı kör eder.

Oyle tabii, normal bir durum degil. Hep bir seyler bahane olarak one suruluyor ama bosuna... Seven insan her seyi yapar.

Demek ki o cekim olusmuyor ki sevgilisini de gormek istemiyor. Insan varligi heyecan veren kisiyi gormek istemez mi?

Oyle tabii, normal bir durum degil. Hep bir seyler bahane olarak one suruluyor ama bosuna... Seven insan her seyi yapar.

Demek ki o cekim olusmuyor ki sevgilisini de gormek istemiyor. Insan varligi heyecan veren kisiyi gormek istemez mi?
Yalnız bu kişiye alışmamak lazım çünkü bir yerden sonra ezikliğe sebep oluyor maalesef :(

hahaha bende başlığa art niyetli girdim :oops: bizde öyleydik .... haftada bir görüşürdük cidden çok yoğun çaışıyordu ve zaten ben diyordum o yorgun halini görünce buluşmayalım diye buluşsakta saat 9 da gözleri kapanıyordu yorgunluktan. biraz anlayışlı olun bence aynı durumda sizde olabilirdiniz

Telefonla görüşün ne yoracak arabada gelirken bile görüşülür .18 yıllık evliyim böyle şey mi olur .

Back
X