çiçek almayı sevmeyen sevgilimi uzun ısrarlarım sonucunda çiçek almaya ikna ettim. evlerine gideyim dedim, küçük bi saksıdaki 10-15 gül ile apartmanın önünde bekliyomuş beni. görür görmez "bu ne lann" demiştimkeşke o kadar kro olmasaydım da, "uzun bi süre benden çiçek miçek bekleme, al bu saksıdaki güllerle yetin" demeseydi
Bitane de benden :)
sevgilimle daha yeni çıkmaya başladık 2. günümüzdü konuşacak konu bulamıyoruz yaa ortaya konu attı hadi burç uyumlarımıza bak dedi bende bi sitede buldum boğa ve akrep uyumunu 2 satır okudum çok uyumlu falan yazıyodu tencere kapak misali yazıyodu hoşuma gitti tam o sırada patron gelince ben yazının gerisini okumadan buna yolladım.. yarım saat geçti sevgilim okumuş bana çok güldü sapık mısın sen dedi ilk günden bu ne acele dedi yazının gerisini bir okudum ki tamamen seks hayatını anlatıyomuş :) Daha 2. günden rezil oldum bunun geriside geldi tabi
Öbür başlığa yazmıştım buraya da yazayım bari herkes nasiplensin, gülsün
Hadi aklıma gelmişken yazayım bari birkaç bir şeyler. Ben baya sakarımdır.
İşte o sakarlıkların ard arda sıralanıp resmen komedi filmi çektiğimiz gün
Yeni çıkmaya başladığımız zamanlardı. Cafede oturuyoruz o kahve istedi. Garson da getirdi benim önüme koydu kahveyi. Yan yana sarılmış oturuyoruz. Ben de kendimce servis edip artistlenicem ya kahveyi önüne çekip koyarken adamın malum bölgeye dökülmesin mi bir zıplayışı vardı herkes bize baktı tabi tuvalete koştu falan hemen sonradan söyledi kaç gün yürürken acısını hissetmişNeyse bu oldu o gün bitmedi biz sinemaya gittik. Mısırları almış oturuyoruz keyifle yine sarılmışız. Film de çok sıkıcı bir korku filmi hiç açmıyor beni mısırlarla ilgileniyorum tam bir sahne geldi sessizken sessizken birden patır kütür sesler ben heyecandan elimdeki mısırı adamın üstüne boca bir yandan da toparlamaya çalışıyorum ama artık içi dışı tuz, mısır adamın biz filmden de çıkıyoruz tabi Çıkışta da hafiften yağmur çiseliyor. Bende şemsiye yok, sevgilim tamam aşkım gel ikimiz bir yağmurda yürürüz diye romantizm yapıyor -o kadar canına kastetmişim adam bana mısın demiyor - Yalnız ellerinde poşetler var "Aşkım açar mısın şunu ya?" dedi ben aldım açmaya çalışıyorum ıslanıyoruz hafiften de "Hadi aşkım açsana ya ıslanıyoruz." diyor ben de yırtınıyorum açacağım diye sonunda "Açılmıyor, açılmıyor işte hrrr!" diye şemsiyeyi bir geriye ittim ki tak adamın alnında patladı şemsiye yere eğildi çarşının ortasında adam kıvranıyor. Allahım herkes bize bakmıştı En son akşam eve bırakırken de "Bugünden canlı çıktım ya bir daha ölmem herhalde aşkım" demişti
bende erkek arkadaşımla cafede oturup çay içiyordum, erkek arkadaşım hararetli bi konu anlatıyordu şöylede böylede falanda filanda neyse çayını yudumladı yutmayı unuttu konuşmaya devam ediyo ağzından çay dökülüyo haha baya koptuk orda, sürekli yüzüne vurup gülerdik:)) birkeresinde de sinemada koltuğu indirdim sandım ama geri kalkmış ben tam oturacakken az daha yere yapışıodum kolumdan tuttu başladı gülmeye sinema bitene kadr gülmüştü çünkü yolda düşenlere çok gülerdi kendini tutamazdı eşek uff rezil hissetmiştim kendimi:))
birlikte olmadan hamile olduğunu nasıl sanıyorsun ya da sevişmeden hamile olucağın düşüncesini aklına sokan şey ne yahu
benim de aklıma takıldı
ya nasıl anlatsam sürtünme falan acaba bişey bulaşır mı diye
ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladımneyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum pek çaktırmadımda
Donun patlamışpantolonunuz diyeydi bari öküzz
6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim.sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili DİPNOT: hala birlikteyiz
hadi kzılar ya gülelm biraz yokmu hiç kimsenin anısı bıraz şurası şenlensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?