sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

bi benzeride benim başıma geldi zar zor 1 tek gül aldırdım onu da oturduğumuz yerde unuttum birdaha da almadı

ayyy çok tatlısın valla, bu ne acele demekkk

Öbür başlığa yazmıştım buraya da yazayım bari herkes nasiplensin, gülsün

Hadi aklıma gelmişken yazayım bari birkaç bir şeyler. Ben baya sakarımdır.

İşte o sakarlıkların ard arda sıralanıp resmen komedi filmi çektiğimiz gün

Yeni çıkmaya başladığımız zamanlardı. Cafede oturuyoruz o kahve istedi. Garson da getirdi benim önüme koydu kahveyi. Yan yana sarılmış oturuyoruz. Ben de kendimce servis edip artistlenicem ya kahveyi önüne çekip koyarken adamın malum bölgeye dökülmesin mi bir zıplayışı vardı herkes bize baktı tabi tuvalete koştu falan hemen sonradan söyledi kaç gün yürürken acısını hissetmiş Neyse bu oldu o gün bitmedi biz sinemaya gittik. Mısırları almış oturuyoruz keyifle yine sarılmışız. Film de çok sıkıcı bir korku filmi hiç açmıyor beni mısırlarla ilgileniyorum tam bir sahne geldi sessizken sessizken birden patır kütür sesler ben heyecandan elimdeki mısırı adamın üstüne boca bir yandan da toparlamaya çalışıyorum ama artık içi dışı tuz, mısır adamın biz filmden de çıkıyoruz tabi Çıkışta da hafiften yağmur çiseliyor. Bende şemsiye yok, sevgilim tamam aşkım gel ikimiz bir yağmurda yürürüz diye romantizm yapıyor -o kadar canına kastetmişim adam bana mısın demiyor - Yalnız ellerinde poşetler var "Aşkım açar mısın şunu ya?" dedi ben aldım açmaya çalışıyorum ıslanıyoruz hafiften de "Hadi aşkım açsana ya ıslanıyoruz." diyor ben de yırtınıyorum açacağım diye sonunda "Açılmıyor, açılmıyor işte hrrr!" diye şemsiyeyi bir geriye ittim ki tak adamın alnında patladı şemsiye yere eğildi çarşının ortasında adam kıvranıyor. Allahım herkes bize bakmıştı En son akşam eve bırakırken de "Bugünden canlı çıktım ya bir daha ölmem herhalde aşkım" demişti

Son düzenleme:

alemsin çok güldüm çoooookkk

Akşam üstü bahçede oturmuş kahve içiyoruz.
Nasıl olduysa benim kahveme böcek girmiş, yudum aldığımda ağzımda birşey hissettim ama böcek olduğu aklımdan bile geçmiyor.Peçeteyle çıkarmamla kıpırdağını görünce kucağına kustum.
Keyif yapıyordum güzel güzel ne ararsın kahvemde?

Son düzenleme:
bende erkek arkadaşımla cafede oturup çay içiyordum, erkek arkadaşım hararetli bi konu anlatıyordu şöylede böylede falanda filanda neyse çayını yudumladı yutmayı unuttu konuşmaya devam ediyo ağzından çay dökülüyo haha baya koptuk orda, sürekli yüzüne vurup gülerdik:)) birkeresinde de sinemada koltuğu indirdim sandım ama geri kalkmış ben tam oturacakken az daha yere yapışıodum kolumdan tuttu başladı gülmeye sinema bitene kadr gülmüştü çünkü yolda düşenlere çok gülerdi kendini tutamazdı eşek uff rezil hissetmiştim kendimi:))

çay olayı daha komikmiş ama :)))

kızlar cok alemsiniz ben normalde sadece okurum ama ilk defa kendimi tutamadım yazmak istiyorum :) sevgilimle iki senedir birlikteyiz benim biraz kilo takıntım oldugunu bilir .Gecen gün bana sen kilo verirken nerden verirsin dedi bende hic düsünmeden ben hep g.tten veririm diye bagırdım cok utanıyorumm coookkk :):):):)

hadi kzılar ya gülelm biraz yokmu hiç kimsenin anısı bıraz şurası şenlensin :)

Ben bitane daha anlatayım size. Ay allahım yaa

- Geçene hafta kavga ediyoruz ama öyle böyle değil yani. Konu yemek ben onun istediği yemeği yapıcakmışım illaki.. neyse Bu ben de tavuk lu makarna isiyor bende sebze yiyelim diyoruz ama tam birbirimize girecem Ben önce tam bağırırken bi gaz kaçırdım o haşinlikle alllah bide bağırıkende senin taFuklu makarnanımı çekcez dedm ahahahahahahhahahahahaha çokcuk zaten hem TAFUKtan hemde ebnden soğudu ahahahhhahhaha ama bir osurdum ki sormayın gitsin han bi anda gelir ya sizdee haşınle Düşünün yani

çok hoşsun canımmmmmm yaqaa:)) Allah da seni güldürsünnn :)))ben çok güldümmm

süpeerrrrr :))ya çok güldümmmmmmm sağol canımmmm

hadi kzılar ya gülelm biraz yokmu hiç kimsenin anısı bıraz şurası şenlensin :)

Var var olmaz mı? Hiç biter mi rezillikler ya bende

Bir gün ortağı (x bey), eşi, sevgilim ve ben yemek yiyoruz. İşten filan konuşuyorlar. İşte bunu böyle mi yapsam şöyle mi yapsam karar veremiyorum dedi. Ben de "X beye sorsana." diyeceğime "X beyi soysana." dedim. :26: Masada bir gerginlik anı ardından patlayan kahkahalar. "Tabi canım ben x'i hep soyarım zaten üstüne de birer sigara yakarız." demesin mi

Son düzenleme:
utanc verici ne varsa yasadik buraya da yazdik artik utanma kalmadi, hikaye mikaye de kalmadi haha :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…