Bir gün sevgilimin evine gtmiştim oturup film izliyorduk odasında kurabiye varmış getirirmisin diye rica etti. Gittim kurabiyeleri aldım odadan şımara şımara salona dönerken ayağımın kaymasıyla yere kapaklandım. Canım öyle yandıki ama sesimi çıkarmadım oh dedim görmedi çaktırmayayım bari diye ama nafile kurabiyeler salona yuvarlanmış ben düşünce. Sevgilimde noluyo diye bakmaya geldiğinde yere yapıştığımı gördü tabi.Kurabiyelerin parçalandığınamı yanim rezilliğimemi bilemedim çok ta canım istemişti halbuki onları yemeyi
ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladımneyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum pek çaktırmadımda
Allahm ölecem gülmekden begendiklerimin hepsine nasıl güldüm anlatamam bu ne yaaakonuyu açan arkadaşdan ALLAH bin razı olsun akşam akşam güldürdü
keşke daha çok anlatan olsa valla komikler :))
ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladımneyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum pek çaktırmadımda
erkek arkadasımla yenı tanısıyoruz yolculuktayız üzerime kola dökmüştü canım benım o ankı heyecanla ve vereceğim tepkıyı bılmeden yandın mı demıstı kolayı döküp halbuki çayı ben içiyordum ben degıl ama aşkım biraz rezil olmustu bende çok dalga geçtm snra hep
o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdıkbende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim hala aklıma geldikçe gülüyorum
sevgilimle tatil yapmıştık bu kış otel odasındaydık Allah'ım ondan çekindiğimden afedersin tuvalet ihtiyacımı gideremiyordum hani ses felan olur diye
neyse ben banyodaydım saçlarımı düzeştiyordum bu arkadan geldi bana sarıldı bişeyler söyledi ben öyle bir gülüyorum aman tanrım oda ne baktım taramalı tüfek gibi gaz çıkarıyorum
üstelik sevgilim o sesin klozetten geldiğini sanmış
ben kızarıp bozarınca çaktı garibim ama nasıl utandım anlatamam soğuk soğuk terler boşandı sırtımdan aşkım sarıldı bana utanma sevgilim olabilir diye ama bu esnadada ikimiz kopuyoruz bir yandanoysaki yanında yemek yemekten dahi çekinen ben resmen ne hale düştüm ya
hiiiii anamm çok kötü olmuş yaaa
seninkine kalp krizi geçirticekmişsin kız
o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdıkbende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim hala aklıma geldikçe gülüyorum
ahahah bende anlatayım birtane yazarken bile gülüyorumm
- bu geçtiğimiz kış nişanlımla oturuyoruz solan salomance bizim ev içerde sabo yanıyo butun evi ısıtıyor. ben gittim gayyte ısındım 15 dk felan. Bizimki otruyor tekli koltukta mac izliyor ben önünden geçerken bir zooorrtt yaptım ahahahah amaaa nasıl oldum tişortumun koluyla oynuyordum gene devam ettım yurudum. demezmi bana duydumm duydum dıye ama yarı saat yarıldık gülmekten ama benim en çok o hiç birşey yokmuş gibi davranmama koptuk:>D ben duydumu duymadımı emın olamadım devam ettım yurudum en bilimm ahahah ama halen daha gülerizDaha Var anlatcam ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?