sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

siz asmıssınız zaten ayagı kaldırıp pırt yapmak amaaaaaaaaannnnnn ne gulmusdur arkadakiler ben olsam kopardım ya

okurken gözlerimden yaş geldi resmen gülmekten

hahahaha koptummmmm yaa süper valla. zor tutuyorum kendimi

dipnot çekme bence sen hiçsen kalk sevgilinin önünde eğil sonrada o çocuk o manzaraaryı görünce ayrılamadı doğal olarak senden napsıngörmezden geliyor şakalarını işte vuslat için

nimetim ben nimet öpsünde başına koysun çenem açıldı haaa anlattıkça anlatasım geliyo geçenlerde de yeni çamaşır makinesi aldık, getirecek kişi tanıdıgıymış o yüzden beraber getirdiler. arkadaşı yeni makineyi koydu bağladı falan, eski makineyi götürdüler. ertesi sabah arıyo beni, bağırıyo. seni öldürücemm kimlere çattımm sen nasıl bişeysin ulannn diye. meğersem eski çamaşır makinesinin içinde kirli çamaşırlarımızı unutmuşum, annemin koca sütyenleri, benim kırmızı donlarım rezalet bitmiyo bizde

Konunu takipçisiyim morelim bozuk olduğunda felan bu konuyu okuyıcam artık

hahahaha insan fark etmemzmi ya

ooo hohohoohohn siz monoyonlaşma değilde siz baya aşmışın artık ahahah ben olsam arkanızdakıler vallaha kopardım

kızlaaaar bitane de ben anlatıyım sizin ki kadar utanılcak birşey değil ama sevgilimle beraberliğimizin 3. ayı falandı çok utangaçtım ozamanlar ilk sevgilim olduğu için. bi ödevimiz için berber sokakta çekim yapıyorduk. aniden beklesene bi hayatım dedi ve bana çiçekçiden çiçek aldı. bende çok utandım ya bu ne dedim o da çiçek dedi. bende hımm tamam bide ödevimiz için şunu yapalım diye lafı değiştirdim ve gülü almadım. yuhh çok odunsun ya sevgilin sana gül almış jest yapmış elimden bi almadın dedi. 3 yıllık sevgiliyiz hala her çiçek gül falan almasında bunla dalga geçer offf unutsun istiyorum çünkü hala söyledikçe o yaptığım kabalığa çok utanıyorum

ay alemsin yaaa rezillik

kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı

-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha

Benim de küçük tuvaletcimle ilgili problemim var, çok sık gelir ve kesinlikle yatmadan önce tuvaletimi yapmam lazım.
bir keresinde yapmadan uyuya kalmışım. Sonra gece uyandım, altımda bir ıslaklık resmen 21 yaşında genç bir kız olarak yatağıma işemişim
O uyku sersemliğiyle telefonu elime alıp sevgilime; "altıma işedim, beni böyle de sevebilecek misin " yazmışım. Kendime geldiğimde artık çok geçti. Çoktan rezil olmuş,sevgilimin diline dolanmıştım
Madem altına işiyorsun, bir sus di mi. Ama yok, illa rezil olcam

özellikle gece çok duyuluyo yaaa dimiii ben tatile gittiğimzde utancımdan tuvaletimi yapamadım gece. midemde guruldamalar, tam pırtlıcam kendimi kasmalar tutmalar.. içinde patlasın işallah derler ya onu yaşadım resmen napcaz bu tuvalet sorununu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…