Bendende bir pırt anısı ozaman size...
sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlarsevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba . hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum
ya bence çok iğrençleşmişsiniz monotonlaştınız diye gerek yok okadarına
sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlarsevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba . hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum
mmmmmmmmben o anda altıma yapmısım derdim heralde ne gulmusdur kendi kendine ya
siz asmıssınız zatenayagı kaldırıp pırt yapmak amaaaaaaaaannnnnn ne gulmusdur arkadakiler ben olsam kopardım ya
okurken gözlerimden yaş geldi resmen gülmekten
o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdıkbende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim hala aklıma geldikçe gülüyorum
dipnot çekme bence sen hiçsen kalk sevgilinin önünde eğil sonrada o çocuk o manzaraaryı görünce ayrılamadı doğal olarak senden napsın görmezden geliyor şakalarını işte vuslat için
hahahaha koptummmmm yaasüper valla. zor tutuyorum kendimi
nimetim ben nimet öpsünde başına koysun çenem açıldı haaa anlattıkça anlatasım geliyo geçenlerde de yeni çamaşır makinesi aldık, getirecek kişi tanıdıgıymış o yüzden beraber getirdiler. arkadaşı yeni makineyi koydu bağladı falan, eski makineyi götürdüler. ertesi sabah arıyo beni, bağırıyo. seni öldürücemm kimlere çattımm sen nasıl bişeysin ulannn diye. meğersem eski çamaşır makinesinin içinde kirli çamaşırlarımızı unutmuşum, annemin koca sütyenleri, benim kırmızı donlarım rezalet bitmiyo bizde
ooo hohohoohohnsiz monoyonlaşma değilde siz baya aşmışın artık ahahah ben olsam arkanızdakıler vallaha kopardım
nimetim ben nimet öpsünde başına koysun çenem açıldı haaa anlattıkça anlatasım geliyo geçenlerde de yeni çamaşır makinesi aldık, getirecek kişi tanıdıgıymış o yüzden beraber getirdiler. arkadaşı yeni makineyi koydu bağladı falan, eski makineyi götürdüler. ertesi sabah arıyo beni, bağırıyo. seni öldürücemm kimlere çattımm sen nasıl bişeysin ulannn diye. meğersem eski çamaşır makinesinin içinde kirli çamaşırlarımızı unutmuşum, annemin koca sütyenleri, benim kırmızı donlarım rezalet bitmiyo bizde
hahahaha insan fark etmemzmi ya
kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı
-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?