sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

hahaaa kıyamamm :)) biz de ilk defa yanyana uyuyacağımız zaman sarıldık bi sessizlik oldu, o sırada Piiiiuuuuuğğğğğğğ diye bi ses geldi. ben hemen toparlandım nerden geldi o ses diye bakınıyorum bilgisayar mı açık acaba diye, meğer karnım gurulduyomuş sonra onunki de guruldadı boooorkkkkk diye bi sesle, dedim beste yapıyoruz herhalde şimdi sorsan duymazlıktan geliyorum utanç mutanc kalmadı

amannnnnn ya bide dusunsene tabi agdaya gitmedigin bir zaman o hareketi yapmıs olsan basıma gelse öldürün beni derim ya

Son düzenleme:

ahahah ya bu tarz şeyleri başkasından duyunca rahatlıryorum. çümkü yoksa biz manotonlaştık mı ilşkimizçokmu serkeşleşti diye. bşzde şimdi o geğiriyor ff pissssss

mmmmmmmm ben o anda altıma yapmısım derdim heralde ne gulmusdur kendi kendine ya

offf çok rezil olmuşsun yaaa

yaaaaaaaa ben okurken utandım

ayy cok fena seyler olmus ya heleki su gaz cıkarma olayları cok fena Allahtan henuz oyle bir vukuatım olmadı ama bu tuvalet olaylarına bende cok takılıyorum ses gitmesin diye hep sifonu cekip o anda yapıyom tuvaletimi

kardeş seninkide baya bi gazını çıkarmaya çalışmış ama ya

6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim. sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili DİPNOT: hala birlikteyiz

okurken gözlerimden yaş geldi resmen gülmekten

dipnot çekme bence sen hiçsen kalk sevgilinin önünde eğil sonrada o çocuk o manzaraaryı görünce ayrılamadı doğal olarak senden napsıngörmezden geliyor şakalarını işte vuslat için

Bendende bir pırt anısı ozaman size...
sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlar sevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba . hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

ya bence çok iğrençleşmişsiniz monotonlaştınız diye gerek yok okadarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…