• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim:1:

bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla:17:

Eveeettt şimdi herkes sıkı dursun...Başlıyorum anlatmaya.Şimdi biz bir gün sevgilimle film izleyelim dedik gece yarısı animasyon izlemeye karar verdik..izliyoruz falan benim uykum geldi kucağına uzandım öyle izliyorum falan.Neyse sonra ben dalmışım.Sonra ben hafif uyanır gibi oldum böyle papaprttt diye salıyorum rahatca gözlerim kapalıı.Sonraaa durup bi düşündüm bir kaç saniye bir farkettim kiii kendi evimde yatağımda değill sevgiliciğimin kucağındayım..Sonra hafif gözlerimi açtım duydumu duymadı mı anlamaya çalışmak için böyle gözleri pörtletmiş :53: bana bakıyor sonra farkına vardıı bir kahkaha patlattı öyle utandım ki yaaaaaa diye söylenip döndüm böyle bozuldum morardım uyumaya devam ediyor gibi ve şimdi hala hahhahaah kendi pırtınaa uyanan insan falan diye dalga geçer hem utanç verici hemde ölümüne komik ve eğlencelidii hihihi :21:

bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim:1:

bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla:17:

:52::52::52::52::52::52::52::52: sizde varya ne alemsiniz he

Hatta şuan o olayı hatırlattım ossurklu uyandırma servisimiz olcak ewlenince her gün sabah 8 e kurcam seni diye dalga geçiyor :1::1:

senin kakan seni terketmemiş heee güzeldi buu :52:

bence konu sahibi bu konunun adını "Osuruktan Teyyare, Selam Söyle O Yare" olarak değiştirmeli :52: :52: :52: :52:

Son düzenleme:
$2012-04-18 22.07.39-1.webp buda benım butun rezilliklerime ragmen seven nişanlımm eşeğimm:54:

yemin ediyorum gece gece karnima agrilar girdi he :D siz cok yasayin emiii

ayy baya kötü rezil olmuşsun yaa düşündümde biann ... öfffffffffffff:22:

kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı :1:

-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha:1::1::1::1::1::1::1:

daha da gelmem davosa:52:bu espriryi tuttum yaaaaaa

$köylü kýzlarýý.webp bu izmir kaynaklara pikniğe gittik dün orda çektim şalvar felanadlık gyidik kolumda döğme dudağımda ruj altımda şalvar nasıl ama:D soladaki uzun boylu benım obürü kuzenım

kızlar 1 tane daha geldi aklıma.
sevgilim ehliyetini yeni almıştı daha çıkmaya başladığımızın ilk haftaları falan. bendede 1 yıldır ehliyet var güya prof şöforüm hava atıyorum çocuğa. Neyse bi gün babasından aldı arabayı bu çorba içmeye gidicez. Yolda allaha emanet gidiyoruz ne hatalar yapıor ama yanında ben varım ya prof sürücü çocuk bana güveniyor ben diyorum aşkım bak şöyle sürcen falan telkinde bulunuyorum. Mekanın önüne geldik arabayı parkettik indik çorba içmeye buraya kadar sorun yok. Çorbacıdan bi çıktık arabanın sağı solu arkası araba dolmuş baktım benimki telaşlı naısl çıkcak bu burdan napacaz demeye başladı. Bana bırak ben hallederim dedim arabayı çıkarıyorum ordan usta hareketlerle(güya!) adamların hepsi dizildi bize bakıyor kim bu avanaklar diye bende kendi kendime niye bakıyorlar diyordum akşamın bir yarısı farları yakmazsan e bakarlar tabe kızım. Çıktık ordan ben sürmeye devam. Aşkım yollar bugün bi karanlık sanki demeye başladı benimki bide ne görim farlar kapalı:53: Bulamıyorumda nerden yanıyor arabaları farklı bizimkinden. Nasıl morardm ama sormak durumnda kaldım farlar nerde diye o gün bu gündür benle dalga geçer usta şöfor diye:31:

Kizlar esimle evlenmeden once ailemle tanistirmistim.ama abimle tanistirmamistim.ama abim gormek istedi..neyse esimle bir yer ayarladik guzel bir mekan...esimle gittik oraya abimi bekliyoruz...neyse abim geldi..tabi agir abi gibi takiliyor..kasiliyor falan.esimde baya bi gerilmisti neyse biz yedik ictik sohbet muhabbet derken sira geldi hesabi odemeye...esiminde uzunlamasina bir cuzdani vardi...personel muduru oldugu icinde yaninda sirketin parasinin bir kismi vardi...esim cuzdanini masaya koydu bekliyor hesabi..abim de bekliyor..neyse birden abim esimin cuzdanini eline alip icindeki bir tomar parayi cikarmaya calisti ve cikardi.esime uzatti.bizde esimle neye ugradigimizi sasirdik..ne yapiyo bu diye...tuhaf tuhaf bakiyoruz..cuzdanini bosaltti resmen...megersen bu o cuzdani hesap konulan cuzdana benzer birsey varya o sanmiş.icindeki parayi cikarmasinin sebebi de esimin hesabi odemek icin icine o parayi koydugunu ve garsonu bekledigini sanmis saff...rezil kepaze oldum valla...abime hala soylerim bir zamanlar kocamin cuzdanini hesap defteri sanip bosalttigini...o da bana derki onun o cuzdanina ne demeli oyle erkek cuzdanimi olurmus...:52::52::52:

demekki o erkek bu he tebrik ettim kendilerini:9: tum pırtlara ve altına cis kacırmalara ragmen hala senle :27:

evet ama zaten galıba o benım bu hallerımı seviyo. kasten yapmdıgımı bılıyor amam dogal olmamam bayılıoyr. hatta saçlarımı kestaneye boyadım uçlarda sarı vardı kendınde 3 gun konuşmadı benımle :8::8:

biraz fazla kıskancım.. evde arkadaşlarıyla kahvaltı yapacagımız zaman onlara giderken gazete aldım. magazin ekine bakayım dedim, ilk sayfasında tam boy bikinili cıbıl cıbıl bi manken var. hemen kıskanclık damarım tuttu o sayfayı görmesini istemedim ve sayfayı alıp salondaki kanepenin altına sakladım. neyse ki 2.sayfadan okumaya başladığını bile anlamamıştı. kahvaltıyı yaparken twitter'a yazdım bu olayı. kahvaltımız bittikten sonra sevgilim twitter'ımı kontrol etmiş sanırım, odaya girdiğinde arkadaşlarıma dönerek "bakın size ne göstericem" dedi ve arkasından benim kanepenin altına sakladığım gazete parçasını çıkardı. arkadaşları gülmekten yerlere yatmıştı bu kadar da olmaz diye. arkadaşlarından utandım ve o an yerin dibine girdim :52:

çok eğlendim gece gece ya uyucam uyuyamıyorum takip edicem hepsini okucam diye=))
ben de sık sık rezil olurum ama aklıma gelmiyor geldiği an paylaşıcam çok eğlenceli=))

çok eğlendim gece gece ya uyucam uyuyamıyorum takip edicem hepsini okucam diye=))
ben de sık sık rezil olurum ama aklıma gelmiyor geldiği an paylaşıcam çok eğlenceli=))

bende uyccam uyuyuamadım. ya insann aklına geliyorda gece gece kım yazcak diyosun okuyorsun ama bazn çok glup yazıyorsun :):52:

Back
X