- Konu Sahibi esmergirl356
-
benımde sevgılım basak burcu ve bugune kadar karsıma cıkan en mukemmel ınsan dıyebılırım opuyorumnanaktan
cok ınce dusunur benım sevgılım cok tatlıdır sevgısını oyle guzel gosterır kı içini eritir insanın opuyorumnanaktan el ustunde tutar benı hep korur cok mantıkldır dedıgınz gbı herseyde bı mantık arar canım o benım canım ya
ama cok kurar mesela kızlar mesela ben ogun arkadaslarımla dısarı cıkmısım arıyo acmıyorum dıyelım resmennnn fılm senaryosu yazar kafasından arabayla kaza yapmamdan baslar hastanede bitirir olayı kendını yer bıtırır o telefon acılana kadar
ama cok tatlıdır cok esprılıdır dedıgınız gbı cok durust ve sadıktır allah tamamını erdırır ınsallah :Saruboceq:
kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?
basak burcuyum bence zor bır burc erkegını bılemem ama bayanı zor...
katı kuralları vardır değişmez kıncıdır bıraz soguk ve mesafelıdır...
ama asırı durust ve guvenılırdır dıyebılırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?