- Konu Sahibi esmergirl356
-
benim esim boga erkeyi..kaydirigubbakcemile3Baklava senin kaynın istisnaymış canım.. Benım sevgilim, eniştem, en yakın dostum kardeşim dediğim insan Hep Başak Burcu.. üçünün de karakterine Bayılırım.. Ama ikizler erkeğiyle Boğa erkeği Benden uzak olsun..
benim esim boga erkeyi..kaydirigubbakcemile3
karekteri düzgün ama cok sinirli ve cok dikkafali...benim burcumda oglak..bazen catismalar oluyo.bazen sac bas girisiyoz ama yinede ne o bensiz nede ben onsuz yapamiyoruz...tencere yuvarlanmis kapagini bulmus..iki inatci bir arada..eyva eyvah..kaydirigubbakcemile3
Benim kocam Başak ben Aslan'ım.
Yemişim onun mantığını yani. :)
Başaklar çok kıl kız , yani uğraşması cidden zor..
kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?
aayyy kizlar hepinizin yazdiklarini okudum da çooooook Haklisiniz.. ya bi Birisinin hakkinda bi sey diyeyim.. kesinlikle kabul etmez !!! kizar soyleme oyle der, veya susar, veya konuyu degistirir ! dha fazla uzatmiim diye !! malesef Bir Basak erkegiyle = dedikodu edemeyiz !lmaz::umursamaz:
mantiklidir evet , cok ince dusunur herseyi.. bi de gözleriii cok gzldiiir yaaa , :asigim::asigim:
Benim Eşimde başak burcu malesef ben Koç burcuyum Aşırı titizdir çok dikkatlidir çalışkandır Sadıktır ama insana kafayıda oynattırır... Zeytinyağı gibi hemen üste çıkar haksız duruma düşürür eleştriye açık değildir.. Çenesi insanı süründürüreşimle zıt burclardayız en sevdiğim yanı kalbi temiz olması Bazen çok zorlanıyorum
basaklar sadık oluyor dimi kızlar? evine baglı bi eş oluyor
evet canım benim tabıdığım başaklar evine sadık eşine bağlıdır asla aldatmaz ama yinede bilemem tabi..boşanmayı asla düşünmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?