- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
biz aynıyız, ben 178, o ona göre 180 mişşşş, ama güneş gözlüklerini takıp karşıdan yaklaşınca gözümde öyle uzun gözüküyoki)) yanımda gözlüğü çıkarıp o bakışı görünce kendimi minyon hissediyoru 17:
ben 173 boyundayım sevgılımse benden sadece 3-4 santım war yanı nerdeyse aynıyız
ama bana öyle bır davranıyor ki, içtiğim su ılık mı soguk mu kahvaltı yaptımmı ilacımı aldım mı
sankı bebeğiymişim gıbı davranıyor ve benı cok sevıyor , uyutur uyandırır..sadakatinden şüphem yok
bunlar boyleyken gerısı umrumda değil...
Ben 1.64 o 1.74 ...
Ben 1.64 o 1.74 ...
Ben 1.73 o 1.79 çok sıkıntı oluyor yaatopuklu giyemiyorum yanında
neden ya giyersin 6 cm var arada biz 2 cm le napalım :)
İzin vermiyor yaa. Ondan kısa duracakmışım. Bir keresinde mantar topuklu bir bot giydim günü burnumdan getirdi yanında kankası gibi duruyormuşumben de sen topuklu giy dedim kovaladı
Benim boyum 1.58, sevgilim 1.83:) Onun uzun boylu olması çok hoşuma gidiyor, o da iyi ki aynı boyda değiliz ne o ölee arkadaş gibi diyor:)
aynı boyada olanlar ,sevgililerinden uzun olanlar yada boyları yakın olanlar başımıza taş geldi sanki
Benim boyum 1.58, sevgilim 1.83:) Onun uzun boylu olması çok hoşuma gidiyor, o da iyi ki aynı boyda değiliz ne o ölee arkadaş gibi diyor:)
ayy çok güldüm demek sende topuklu giyaslında erkeklerede gizli topuk denen bir şey var yani madem rahatsızlar kullansınlar dimi :)
Pardon ya ben aynı boyda olanlar, uzun olanlara + kısa olanları da ekleyip cevap yazmışım. Gidiyorummm
Aynen yaabir de normalde topuklu sevmezdim hiç şimdi yasak ya nasıl tatlı geliyor nasıl elim topuklulara gidiyor aklın durur. şıkır şıkır yaaaa
evet ya bu bende de var hiç sevmem normalde, çok rahatsız edici bulurum ,boyumda uzun diye gerekte duymam ama artık çekici geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?