sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

mişşş dediğine göre sence 180 değil galiba canım zaten 180 güzel boy canım uzaktan öyle durmasıda normal ayrıca yanında öyle hissetmende hoş :)

aynı olay yakın arkadaşımda var şu an kendi 174-175 falan arkadaş olmak üzere olduğu çocuk 170 miş çok karsız kalıyor bu yönden :)

ben 173 boyundayım sevgılımse benden sadece 3-4 santım war yanı nerdeyse aynıyız
ama bana öyle bır davranıyor ki, içtiğim su ılık mı soguk mu kahvaltı yaptımmı ilacımı aldım mı
sankı bebeğiymişim gıbı davranıyor ve benı cok sevıyor , uyutur uyandırır..sadakatinden şüphem yok
bunlar boyleyken gerısı umrumda değil...

ne güzel canım benim sevgilimde 2-3 cm falan uzun galiba benden(konuyu açtığım günden itibaren çok az uzadı sanırım) ve senin dediğin gibi öyle seviyor ki beni boy arka planda kalıyor

Ben 1.73 o 1.79 çok sıkıntı oluyor yaa topuklu giyemiyorum yanında

neden ya giyersin 6 cm var arada biz 2 cm le napalım :)

İzin vermiyor yaa. Ondan kısa duracakmışım. Bir keresinde mantar topuklu bir bot giydim günü burnumdan getirdi yanında kankası gibi duruyormuşum ben de sen topuklu giy dedim kovaladı

Benim boyum 1.58, sevgilim 1.83:) Onun uzun boylu olması çok hoşuma gidiyor, o da iyi ki aynı boyda değiliz ne o ölee arkadaş gibi diyor:)

İzin vermiyor yaa. Ondan kısa duracakmışım. Bir keresinde mantar topuklu bir bot giydim günü burnumdan getirdi yanında kankası gibi duruyormuşum ben de sen topuklu giy dedim kovaladı

ayy çok güldüm demek sende topuklu giy aslında erkeklerede gizli topuk denen bir şey var yani madem rahatsızlar kullansınlar dimi :)

ayy çok güldüm demek sende topuklu giy aslında erkeklerede gizli topuk denen bir şey var yani madem rahatsızlar kullansınlar dimi :)

Aynen yaa bir de normalde topuklu sevmezdim hiç şimdi yasak ya nasıl tatlı geliyor nasıl elim topuklulara gidiyor aklın durur. şıkır şıkır yaaaa

Aynen yaa bir de normalde topuklu sevmezdim hiç şimdi yasak ya nasıl tatlı geliyor nasıl elim topuklulara gidiyor aklın durur. şıkır şıkır yaaaa

evet ya bu bende de var hiç sevmem normalde, çok rahatsız edici bulurum ,boyumda uzun diye gerekte duymam ama artık çekici geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…