- 20 Haziran 2019
- 25
- 3
- 1
- 40
- Konu Sahibi fatimazehra
-
Borç verip böyle gerilecektiniz madem keşke hiç teklif etmeseydiniz.
250 tl için yüz yüze gelmeye değmez.
Sizin üslubunuzda bir garip olmuş ne kadardır sevgiliydiniz bilmiyorum ama parayı ilk isterken bile sanki adam çoktan üstüne yatmış da vermek istemiyormuş gibi bi hava estirmişsiniz. Çoğunu yatırmış 250 tl kalmış halen sevdiği için yüzünüzü görmek istiyordur onu bile nereye çekmişsiniz. Beni yakın görme sözünün eri ol yatır paramı dese eski sevgilim çok bozulurdum
O zaman küslük değil de ayrılık olması gerekiyor . Ya güvenlikçiye bırakacak ya da kalır öylefarklı bir konudan küslük oldu ve çok ağır konuştu kime anlattıysam sen bu konuda haklısın bunu sana nasıl diyebildi dedi konunun sonu beni kullanmak anlamına geliyordu yani üstüne de alacaklı olunca olaylar böyle gelişti
O zaman küslük değil de ayrılık olması gerekiyor . Ya güvenlikçiye bırakacak ya da kalır öyle
hoş olmamış para mevzusu.250 tlyi al senin olsun başımın gözümün sadakası olsun derdim ben olsam.bu borç işi neden bu kadar büyüdü o kısmı anlamadım.heralde siz küsünce vermez diye düşünüp aceleci davrandınız o da alındı.güvenmiyorsanız para vermeyin kimseye.sevgilime para versem bu kadar üstelemezdim.üsteleyecek olsam parayı vermem zaten.
Bende kalan ceket ve tişörtünü almaya on kişiyle beraber gelip olay çıkaran eski sevgilim geldi aklıma..böyle şeyler okuyunca ders oluyor kimseden bir çorap bile almamak lazım250 tl ye güzel bir ders almışsınız ilişkiniz de sınanmış olmuş.
İki taraf da gerilmiş alttan almamış. Gereksiz bir muhabbet olmuş ama birbirinizin sınırlarını görmüş olmuşsunuz.
Bende kalan ceket ve tişörtünü almaya on kişiyle beraber gelip olay çıkaran eski sevgilim geldi aklıma..böyle şeyler okuyunca ders oluyor kimseden bir çorap bile almamak lazım
yok artıkBende kalan ceket ve tişörtünü almaya on kişiyle beraber gelip olay çıkaran eski sevgilim geldi aklıma..böyle şeyler okuyunca ders oluyor kimseden bir çorap bile almamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?