sevgiliyi bırakmak?

23 yaşında adam evlilik sorumluluğunu alamaz. Ayrıca belliki ileride iyi işler yapabilmek için ileri eğitimini düşünebilecek mentalitede, ve bu doğrusu ve zamanı onun için. Bırakın çocuk eğitimlerini alsın, siz evlenene kadar kim öle kim kala

Kız sen deli misin? Bu adamı 2 senede zor buldun erkek de erkek diye geze geze. Daha iyisini bulacağına emin misin? Zengin erkeğin çevresinde çok insan olur, seninse iki konundan biri kendini çirkin bulman, obez oluşun... Sen de biliyorsun ki ülkede erkek kıtlığı var. Daha iyi kazanan adam daha citirini bulur. Bence eldeki kuş daldaki kuştan iyidir,adamı bırakma. Hatta yapış ona

tanıştığınızda da aynı durumdaydı ama hediyeler azalınca ayy bu fakir yağğğğ falan diyip bırakmayı düşünüyorsun. ay hiç anlamıyorum böyle insanları madem para önemli direkt zengin birini bul, ne milletle dalga geçer gibi bir yıl sonra ayrılık muhabbeti yapıyorsunuz. ayrıl çocuğu kurtar kendinden hemen

Kız sen deli misin? Bu adamı 2 senede zor buldun erkek de erkek diye geze geze. Daha iyisini bulacağına emin misin? Zengin erkeğin çevresinde çok insan olur, seninse iki konundan biri kendini çirkin bulman, obez oluşun... Sen de biliyorsun ki ülkede erkek kıtlığı var. Daha iyi kazanan adam daha citirini bulur. Bence eldeki kuş daldaki kuştan iyidir,adamı bırakma. Hatta yapış ona

Valla katılıyorum. Çocuk genç daha ama gelecek vaat ediyor, şimdi parası olmasa bile 5 yıla olur. Vanessa yatırımı akıllıca yapmalı bu çocuğu kapmalı :KK8:

1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum

Çocuk haklı. 23 yaşında neden evlilik sorumluluğu alsın ya da mühendislik fakültesinden mezun olmak isterken neden para kazanmaya odaklansın.

Sizin bu çocuğun hayatında ne kadar kalacağınız belli bile değil. Köstek olmayın kimseye, bırakın kendisi için bir şeyler yapsın.
Hatta bir iyilik yapın ve ayrılın. 27 yaşındaki farazi geliri üzerinden üstünlük taslayan birinden kurtulur da sınavına odaklanır belki.

1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Dişlerini fircaliyor mu? Fircaliyorsa bırakma bence.

Adam 23 yasinda, sinava calisiyor falan cok garip ya oysa 22 yasinda para bulmaya bak diyip, iliski guzelliginden bahsederkek hesap odemeyi gecerli kilan sizzz evlilik dusunuyorsunuz ve bunu normal buluyorsunuz oyle mi?
Babadan zengin mi istersiniz, 16 yasinda ilk fabrikasini kurmus birini mi?

Zenginlerin cogu da guzel universitelerde okumus, guzel isi olan insanlar oluyor umarim siz de oylesinizdir

Biraz konu geçmişinize baktım. Siz zaten geleceği oomayan bir fakültede okuyan, hiçbir geliri olmayan, fiziksel olarak sıkıntıları olan, erkek arkadaşının arsasına ve ailesine dahi karışan, kumar oynayan, durmadan beleş bir şey çıkar diye çekilişlere katılan biriymişsiniz.
Siz ayrılın bu çocuktan

Kizim size ne? Amma ne koca meraklisi ciktin ha.. destek olacagina köstek oluyorsunuz yani sen sevgilinin karakterine degil parasina bakiyorsun dimi? Simdiden ayril canim cocuk senden kurtulduguna dua etsin :)

Sen önce okulunu bitir de, daha staj yapmayı toton yemiyo bir de çalışıp daha fazla para kazanacağın hayalindesin.

Çocuk çok güzel düşünüyor kendi geleceğine odaklanmış. 22 yaşında ne evliliği arkanızdan atlımı kovalıyor acaba? 23 yaşında biri ve sizden daha mantıklı düşündüğüne kanaat getirdim. Adam tamamen geleceği ve kariyerine odaklanmış bence siz bu adamı bırakın adam kariyerine doğru engel olmadan koşsun.

Yeterince kazanamazsa para kavgası yapılıyor evet.bu arada neden beğenmemiş arkadaşlar anlamadım

Vanessa, arada konularına denk geliyorum
Can sıkıntısından mi açıyorsun bu konuları?
Bence çocuk seninle ileriyi düşünmüyor
Ayrılmak için orta açmış ki siz de gol atarsınız diye

Bırakın mühendislik okusun, yükselsin kariyerinde. Çocuğu teşvik etmeniz gerekirken köstek mi oluyorsunuz?
Bu şekilde düşünüyorsanız zaten bencede ayrılın. Yazık etmeyin çocuğa.
Bu arada merak ettim sizin yaş kaç? Evlilik için mi bu acele?

Back
X