- 22 Kasım 2010
- 11.304
- 20.259
- 598
aynen öyle ne münasebet kızlarımız elin oğluyla gidecek birlikte yaşayacakBence yanlış değil diyenler kız evladının sevgisiyle aynı eve çıktığını düşünürse eminim değişir fikirleri.
Millet bi garip olmuş iyice.
Sevgilinle eve cikma sen oraya cikinca anksiyeten gecmeyecek ayri yatak falan yalan o isler atesle barut yan yana durmaz yarin obur gun cocuk seni birakir yda gitmek zorunda kalir psikolojik olarak daha cokuntuye girersin..cocuk calisiyomis eger seni yaninda istiyosa nikah yapin hizli bi dugun falan neyse evlenin oyle cik..seni gercekten seven erkek bunu yapar
iki bucukBence dogru deil aileni uzme ogrendiklerini dusun sevgilinle kac yillik arkadssiniz
Iki bucuk sene oldu sevgilimin ebine daha once gitmistim kalmamistim ama ders calismaya gitmistim bi sorun olmadi elimize cok firsatta gecti ikimizde oyle insanlar degilizz genis degiliz o da bende ama benim bu rahatsizligimdan o da cok etkilendi baska carem yok oda daha iyi oluyim diyee istedi ayni evde olmayo onun disinda keyfi ikimizde istemyoruzBence dogru deil aileni uzme ogrendiklerini dusun sevgilinle kac yillik arkadssiniz
Ayrildiginizi dusun sonucta nikah yok dinimizde kayninla ayni odada tek olmak bile dogru deil ki senin hic biseyin su durumdaiki bucuk
Iki bucuk sene oldu sevgilimin ebine daha once gitmistim kalmamistim ama ders calismaya gitmistim bi sorun olmadi elimize cok firsatta gecti ikimizde oyle insanlar degilizz genis degiliz o da bende ama benim bu rahatsizligimdan o da cok etkilendi baska carem yok oda daha iyi oluyim diyee istedi ayni evde olmayo onun disinda keyfi ikimizde istemyoruz
oyle olmuyo iste o uc yil su gibi akti gitti cunku iyidim bu rahatsizligim basladignda gunler gecmiyo daraliyorum bi sey diyemcem ceken anlar beni Allah dusmanimin basina vermesin .ayni ortamda cokca kez bulunduk elimiede cokta firsat gecti bi sey olmaz bunu biliyorum tek emin olamadigim konu ailemin ogrenme ihtimali3 yıl dayanan 1 yilda dayanır ki üniversite çok daha çabuk bitiyor tatilleri çok fazla. Aynı yerde kalirsan hata yaparsın hem kendi hayatın için hemde ailene hata yaparsın. Birsey olmaz yalanlarına da sakın inanma emin ol o "birşey" olur.
Yanlış konuya mı yazdınız acaba?Ev sahibini aramayin once is den izin alil bekleyin esinizle bakalim neler oluyormus yadaa bir kamera koyun gizli sonuca gorede ev sahibiylemi konusursunuz yoksa ev degisikligine kadarmi gider bilemem ama rahatsiz edici korkunccc
aynı evde ıkı yatak gec o ıslerı goruntude oylede olsa aynı yatakta yatılır bırseylerde ıster ıstemez yasanır ha ben buna karsı degılım ama yasın daha kucuk dıye dusunuyorum sonradan pişman olacagın seyler yapma aynı evde yasamak dısarda gezıp tozmaya benzemez helekı sevgılınle hıc bulasma derım...Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?