Sevilmek istiyorum

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Kızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.

Amaaaan:halay: bi aralar bende böyleydim sanırım. Ama inan artık kimsenin ilişkisine ozenmiyorum biri beni sevsin diye düşünmüyorum. Oh tek başına mis gibi hayat. Sevgilisi olanların derdi tasasi bitmiyor. Zaten flört aşamasını geçip ilerletenleri tebrik ediyorum. Öyle bir soğumuşum ki ilişki evililik diyince içimden bi öğğ deme hissi geliyor.
Bir sürü alakasız şey demiş olabilirim sonuç olarak yalnızlığın kıymetini bil❤ bi zaman sonra doğru insanla karşılaşacaksin

Kızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.
Al benden de o kadar

Standartım bu benimde.
Sevgiye inancım yok. Sevdiğini sanan herkesin üzdüğüne inancım ise tam.

Kendinizi sevin. Cidden kimsede birşey beklemeyin. Ne zaman biticeği belli olmayan sevgiye aç kalmak çok kötü birşey.

Zaman zaman bende sevilmek istiyorum ama sonunda ağlatıcak her insan.

Eksiğim ne diye düşündüğümde sevgisiz büyümek diyorum.
Özgüvensiz.
Babasına, abisine bile güvenmeyen biriyim.
Hastanelikte oldum gözüm mosmorda oldu.
Göğsüme darbelerde yedim.

Şu hayatta 24 yılda toplasan 1 yıl güldüm mu sanmıyorum.

Öz sevmiyor el oğlu hiç sevmez boşuna ümitlenme bunu kabullen kendine sımsıkı sarıl.

Genel olarak baktığım da fark ettim ki kisilik olarak fazla sevgiden ve ilgiden hoslanmayan insanların etrafında onun için ölüme gidecek insanlar var. Tam tersi karakter de olanlarda hep bir kaçanı kovalama yönünde ilerliyor. Siz de onlardan birisiniz demiyorum ancak kendinizi karşınıza oturtun ve sorun. Iliskilerinizi masaya koyun ve tek tek bununla nerde nasıl tanıştım, kıskanç miydim, fazla mi üstüne düştüm, çok mu trip attim vs vs. Her iliskinizin altına yaptiklarinizi eksileri ve artıları tartarak yazın. Mutlaka birşeyler ya eksiktir YADA fazla, dengeyi kurmanın yollarini arayın. Bu işin detayı çok da burayı uzun uzun yazarak meşgul etmiyim.

Genel olarak baktığım da fark ettim ki kisilik olarak fazla sevgiden ve ilgiden hoslanmayan insanların etrafında onun için ölüme gidecek insanlar var. Tam tersi karakter de olanlarda hep bir kaçanı kovalama yönünde ilerliyor. Siz de onlardan birisiniz demiyorum ancak kendinizi karşınıza oturtun ve sorun. Iliskilerinizi masaya koyun ve tek tek bununla nerde nasıl tanıştım, kıskanç miydim, fazla mi üstüne düştüm, çok mu trip attim vs vs. Her iliskinizin altına yaptiklarinizi eksileri ve artıları tartarak yazın. Mutlaka birşeyler ya eksiktir YADA fazla, dengeyi kurmanın yollarini arayın. Bu işin detayı çok da burayı uzun uzun yazarak meşgul etmiyim.
sevdiğim erkekler genel olarak bana pislik muamelesi yaptı. 3 yıldır hayatımda kimse yok ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Psikolojim düzeldi. Çünkü bana kötü davranan, kendimden nefret etmeme neden olan ilişkilerim yoktu. Ama bu sefer de yalnızım.

sevdiğim erkekler genel olarak bana pislik muamelesi yaptı. 3 yıldır hayatımda kimse yok ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Psikolojim düzeldi. Çünkü bana kötü davranan, kendimden nefret etmeme neden olan ilişkilerim yoktu. Ama bu sefer de yalnızım.
Zamanı gelmemiştir daha, biraz da nasip işi. Ben ki 27 yaşıma kadar aşk yaşamadım. Karşıma bunu yasatacak biri cikacagina da ihtimal bile vermiyordum. Ağlayarak mecburen geldiğim hiç istemediğim bir memlekette eşim ile karşılaştım. Bütün ezberlerim bozuldu ve benim gibi bir baskın dik başlı karakter değişik hâl aldı. Ben bazı şeylerden ödün verdim eşim verdi ve bugün bu konumdayiz. Yani sende birgün yerini bulacaksin zamana bırak.

Kimsenin sizi sevmesine ihtiyaciniz yok. Kendinizi siz sevin yeter..

Sadece hayal et;
bundan 10 yıl sonra evlisin,
istediğin eve sahipsin.
İyi bir işin var. Tatildesin.
Çocukların uyuyor.
Sen ve eşin oturmuş sohbet ediyorsunuz. Dışarıda kar yağıyor ve yarın cumartesi. Yaşadığın tüm zorlukları hatırlıyorsun.
Hepsi bugün içindi; ve sen başardın.

alıntıdır . Belki seni biraz olsun rahatlatır ☺🥰

Öncelikle yazdıklarınıza +1000000000000 demek istiyorum. (Daha fazlası için duvarıma bakabilirsiniz genelde hislerimi oraya kusuyorum.)

İkıncisi tabiki de sevgiye sevilmeye birileri tarafından kabul görünmeye onaylanmaya ihtiyacımız var. (Bkz. Maslow'un ihtiyaçlar teoremi 3. kat) Ha bizim zorunda olduğumuz sey ise sevgisiz de yaşayabilmek, güçlü durabilmek, sabredebilmek ve kabullenmek.

Back
X