Sevilmiyorum 2

ya ınsanlarda genel olarak evlılıgı yanlıs anlama mevzusu var

bır kere kayınvalıdeyle evlenılmez . sız resmen kayınvalıdenızle evlısınız yaslar kucuk ne acelenız vardı bunlar hep cocukluktan yasadıgınız her sorun tamamen cocukluktan .
kendı ayaklarınızın ustunde durup esınızle bırlıkte yasayacagınız bır ev olmadan evlılık olmaz sız sorunlarınızı bıle cozemıyorsunuz her sorunun yanında promosyonu kayınvalıde de var

ucunuzde bırbırınız olmadan yapamazsınız sız bosanmayın bence

dini isim nasıl oluyor

Kadına söyledim gitmiyor.

Kadına söyledim gitmiyor.
esınızle acık acık son kez konusun deyın kı evlılıgın ne oldugunu anlayamadık anlayamıyoruz ben boyle mutsuzum huzursuzum ve sana yansıtıyorum
annen şöyle boyle demeden

kayınvalıdenıze de deyın kı
evlılıgımızın ne oldugunu anlayamadık anlayamıyoruz boyle huzursuzum mutsuzum ogluna yansıtıyorum

özünde iyi biri. Merhametlidir. Beni düşünür. Ben inat ettim yapmadım. Çamaşırları o yıkadı hep. Ne bileyim. Seviyorum işte.

Ben eski konularınıza bakınca ne merhametli birini görüyorum, ne sizi düşünen birini.
Konularınızı okudukça tek temennim bizimle dalga geçiyor olmanız oluyor.

Aynısını söyledim. Ben hep burda değildim alışsaydınız olmayacak bitirin diyor.

Ben eski konularınıza bakınca ne merhametli birini görüyorum, ne sizi düşünen birini.
Konularınızı okudukça tek temennim bizime dalga geçiyor olmanız oluyor.
Sinirliyken öyle. Ama sinirle değilken gerçekten iyi biri. Montunu kapatır üşümiyim diye. Ayakkabımın bağcığı açıldı bağladı sokakta. Böyle şeyler yapar yani. Annesi bir gitse ben de ev işlerini artık yapıyorm zaten. Aramız iyi olcak hissediyorum.

Kocam sever de döver de diyosun. Yahu dengesiz bu adam benim eşimde bana mükemmel davranıyodu ama ben normal olmadıgını anlayınca kapayı çektm çıktım. Seni seven adam boşanma lafı etmez sen ediyo musun hayır çünkü seviyosun ve gerçeksin. Bunlar imitasyon gibi bişey

ayakkabı bağlamayı eğilip poponuz çıkmasın diye yapıyolar kibarlıktan değil sapıklıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…