Sevilmiyorum 2

Bilmiyorum. Benim için çok fedakarlık yaptı zamanında. Olgun değil çocuk gibi. Ama sevmediğini bazen düşünüyorum evet ama bazen de çok seviyor gibi hissediyorum. Ama annesinin yanında beni eziyor. Onların yanında sığıntı gibi kalıyorum üstüme üstüme gelip laf söylediklerinde. Bika
ayakkabı bağlamayı eğilip poponuz çıkmasın diye yapıyolar kibarlıktan değil sapıklıktan
Yok sanmıyorum eşim o kadar kıskanç değildir. Yani montumun fermuarını falan da çekiyor ama bilmiyorum of

Öyle demiyorum tabi ki. Düşünüyorum benim için gerçekten çok fedakarlık yaptı. Bazı arkadaşlar benim de olgun olmadığımı düşünüyor. Ve çekilmez olduğumu. Psikologa gitmeyi de düşünüyorum. Yoksa bunlarla çıldırıcam sonunda.

Kk bu polonya düşüncelerine alışık değildir, yıl 2020 muhittin nedir Allah aşkına

Yaptığı fedakarlıkları senin gözünde büyütmüş olmasın o. Bide sayıyodur da sana şimdi senin için şunu yaptım bunu yaptım diye.. Sizin nişan kutlaması da güme gidicek. Korkma boşanmaz masraf olmasın diye yarını kavgayla kapatmaya çalışıyodur.. Kimse nişanını kutlamıyor seninki güya seni çok seviyor ya kutlayacakmış gibi yapıp gözünü boyuyor sonrada basit bi mevzudan kavga kıyamet.. Bunlar şeytana pabucunu ters giydirir seni beni mi kandıramayacak..

Aynı zamanda doğum günüm. Saygılar evli değilken telefon almış kv yüzüme vurdu. Ben istemedim ki. Perdeler 4 bine alınmış. Bebek odası alınmayacak. Sadece beşik alınacak diyor. Bu kadın herşeye karışıyor. Ben dayanamıyorum.

Kv bir sürü şey saydı. Gururuma dokunuyor. Ben ne biçim bir evlilik yaptım Allah'ım.

Senin sorununu söyliyim o evde saygı yok eşinde tam bir hödük sana neden saygı duymuyorlar? Üstelik hamile birinin bunları yaşamadı normal mi yahu!

Senin sorununu söyliyim o evde saygı yok eşinde tam bir hödük sana neden saygı duymuyorlar? Üstelik hamile birinin bunları yaşamadı normal mi yahu!
Saygı duymuyorlar ben konuşup kendimi savunuyorum saygısız oluyorum. Boşansam hayatımın sonuna kadar çocukla yalnız kalcam. Daha artık hiç kimseye güvenmem. Bir de kızım olsun çok istiyordum. Of böyle nasıl yaşayacağım.

Nasıl bu hale geldiniz? Başım döndü eski konularına baktım

Kv bir sürü şey saydı. Gururuma dokunuyor. Ben ne biçim bir evlilik yaptım Allah'ım.
Boşanma olursa sizin evlilikteki bütün kusurları da ortaya dökerler, nafaka tazminat vs için. Kv de evde oldugu için şahitlik yapar. Temizlik ütü yemek seni suçlu çıkaracak Allah ne verdiyse........ Aman Allahım felaket tellallığı yapıyomuş gibi hissettim bianda ama görüneni söylüyorum yanlıs anlama. Koz vermemeye calıs diycem de zor robot deilsin ve hamilesin... Sogukkanlı ol aklını koru..

Evet onun farkındayım. Bir de bir kağıda not yazmıştım senden nefret ediyorum. Artık seni sevmiyorum. Sen beni kandırdın şerefsizsin tekisin diye. Eşim sanki düşmanım saklamış onu kullanır mahkemede.

Aman hakaret falan da etme cümlelerini iyi seç cımbızlarlar hiçte unutmazlar gün gelir sorarlar hesabını

Ben korkuyorum eşimden ailesinden. Burda çok yalnızım. Annemin yanına gitmek istiyorum çok mutsuzum. Ama gitsem geri dönüşü yok direkt boşanma.

Ben korkuyorum eşimden ailesinden. Burda çok yalnızım. Annemin yanına gitmek istiyorum çok mutsuzum. Ama gitsem geri dönüşü yok direkt boşanma.
Korkmakta haklısın eşin hem kendini sevdiriyor hem korkutuyor. Adamın karakteri bu değişeceğini sanmıyorum. Annen durumunu biliyor mu? Sadece koca olsa neyde kv de gitmiyor başınızdan senin işin zor kardeş. Annen arkandaysa ayrılsan huzura erermişsin gibi geliyor bana.

Umarım bir gün sizin de şu psikopat kv ve onun her dediğini dinleyen pasif kocanızdan kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…