Sevilmiyorum 2

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
İki gün önceki konudan sonra yine yeni gelişmeler var. O günün akşamı barıştık. Eşim gelip sarıldı. Ertesi sabah geldi birlikte uyumuyoruz ama ben seni çok seviyorum yanlış anlama işte uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum falan dedi. Bir şekilde kalbimi hoş etti. Yarın doğum günüm hatta bugün saat on ikiyi geçti. Sabah pasta alacaktı biraz gezecektij aynı zamanda nişan yıl dönümü pek dalga geçmiştiniz onu kutlayacaktık. Bugün işten geldi sarıldık. Herşey güzeldi. Bugün baya da uğraşmıştım yerleri sildim mutfak dolaplarını sildim süpürge yaptım aspiratör falan temizledim toz aldım baya yoruldum. Eşime de gösterdim mutlu oldu. Sonra sofrada bebeğin ismiyle ilgili konuşuldu daha önce de çok kez konuşulmuştu. Muhittin ismi koymak isteniyor. Kv bin babasının ismi. Ben asla eski isimlerden koymak istemiyorum. Daha modern ve aynı zamanda dini olarak anlamı güzel bir isim istıyorum. Sofrada söyledim bunu kv şimdi o isim konulmayacak mı dedi. Eşim de ben gider koyarım onun haberi bile olmaz dedi. Bir de eltim çekiştirildi zamanından kvnin ismini koymamış. Ben de sinirlendim banyo yaptım odama geçtim. Eşim geldi sen neye kırıldın söyle söyle üsteledi söyledim. Sonra ben babayım benim istediğim konur dedi. Çay koy dedi sonra odaya geçtik. Ben de benim dediğim konacak bitti dedim. Oturma odasına geçtik. Annesine anlattı. Annesi sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun dedi. Ben de baskı kuruyosunyz dedim. Bağrış çağrış başladı. Eşim yine ben boşancam. Yarın ne güzel hayaller kuruyordum birlikte kutlayacağız diye diyor. Birlikte dediği üçümüz. Boşanmayacağım kocamı seviyorum diyorum. Kv nafaka mı yiyeceksin boşanmayıp diyor. Yine mi ben sorum çıkardım şimdi. En sonunda kafayı yedircekler bana. Artık tek ve son çarem sadece dua sanırım. Allah'a sığınmak. Bana dua edin. Ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa verin lütfen. Bu arada biz yalnız kalıp anlaşmayı öğrenmeliyiz diyorum ben yokken alışsaydınux ben 50 yıl da kalırım. Burası artık benim evim bu evlilik yürümez diyip duruyor.

Eski isimleri çok severim ben. Benim ve kardeşim isimleri dedem ve babaannemin isimleri. Ben de kayınpeder ve kaynana isimleri koyma taraftariyim saçmasapan yeni nesil isim koymak yerine çoğu insana garip gelebilir ama.
Gönülleri olsun koyun ya. Bir tanede modern isim bulun. Zaten çoğu kişi öyle artık. Arkadaşımın annesi hemşire ve sosyeteye bakan bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Bütün bebeklerin isimleri eski kayınpeder ismi+ modern isim. Kimse zaten Muhittin demez, öteki ismi ile seslenir. Bazı şeyleri biz büyütüyoruz. Aslında güzel şeyler bunlar.

Eşinizin tavrı hiç hoş değil ne demek ben babayım ben koyarım sende annesin, ortak isim buluruz demeli ne demek ben koyarım onun ruhu duymaz... sizi saymıyor sorunlu bir tip eşiniz, kv çok cazgır ne demekmiş ben alıştım sen git bu evlilik yürümez, allahım size sabırlar versin, bu adam adam değil kusura bakmayın

Kv oğlunu alıp emzircek utanmasa zaten bir garip. Evde tuzluğu vardı onu attım diye laf söylüyor bana. Benim tuzluğum var kullanmıyorum diyorum. Ben
İsim konulabilir yanina baska isimle. sen artik sorun cikarmadan o kadinin gitmesini sabirla beklemeye calis o zamana kadar ona koz vermemen lazim
Kadının yüzüne söylüyorum. Yalnız kalmamız lazım diye. İlk gün sizi yalnız bıraktım ben gece arabada yattım diyor. Tövbe ya sağol yani.

Canım sen de evlilige hazir degilmişsin yazdiklarindan belli eski konundan da biliyorum. O kaďının gelmesi senin kendin etmenden kaynaklı. Şuan baya politik olup evi çekip çevirmen lazim. Annen sana psikolojik larak destek olmuyor mu

Annem takma kafana ev işlerini yap geç odanda otur kavga etme diyor. Ben zaten odama geçiyorum eşim zorla çağırıyor ayrı oturtmuyo

Evlilik böyle bir şey değil ki. Benim dediğim olacak yada senin dediğin olsun değil. Ortak yol bulmaya çalışmalısınız. O muhittin diyorsa siz yanına bi şey eklersiniz olur biter. Sizide tavrınızdan dolayı hatalı buldum ama kocanız neden hemen gidip annesine yetiştiriyor? Aynı evde yaşıyor olsanızda kv yi devre dışı bırakın. Yanında tartışmayın,inadına güzel davranın birbirinize. Eşinizle de konuşun. Şu an onlar ikili siz tek kalmışsınız evde. Böyle olmaz.Olayları lehinize çevirin. Her zaman söylüyorum, erkekler dırdırcı kadın sevmiyor! Konuşacaksın ama öyle bi konuşacaksın ki itiraz edemeden hak verecek. Yeri geldiğinde susacaksın ki konuştugunun kıymeti olsun. Akıllı davranın biraz.

Sende o kayınvalide ve eş oldukça o ev sana zindan çocuğa yazık..
Ben böyle konuşmalar hiç görmedim kendi ailemde. Yengem eniştemde. Yani her dk boşanma lafı. Kv herşeyin içinde. Ne alaka yeni ben doğuruyorum herkesten çok ben seslenecem o çocuğa hem istıyorum ki zamana uygun olsun hem anlamı dini olarak güzel olsun hem de kulağa söylenişi hoş gelsin.

Ya benim eşim böyle bir sorun olunca ben odaya çekiliyorum o gidip özellikle anneisnin yanında konuşup büyütüyor. Üstüme gelip duruyorlar. Bıktım. Çıldırmak üzereyim. Ağlıyorum sinirden numara yapıyor diyor kv.

Eşin ve annesi henüz evlendiğinizin farkında değil sanırım . Allah sabır versin ama evlilikler böyle kvler yüzünden bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…