- 12 Temmuz 2006
- 59.938
- 228.688
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
mutemadiyenuzgun, özür dilerim ama siz hayatınız boyunca gerçekten mütemadiyen üzgün olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, boşanıp yalnız kalmak her dakika sizi aşağılayan kayınvalide ve eşle yaşamaktan daha mı kötü ?Saygı duymuyorlar ben konuşup kendimi savunuyorum saygısız oluyorum. Boşansam hayatımın sonuna kadar çocukla yalnız kalcam. Daha artık hiç kimseye güvenmem. Bir de kızım olsun çok istiyordum. Of böyle nasıl yaşayacağım.
Boşanırken yazdıklarınızı kullansalar ne olacak? Ben öyle bir eşle yaşasam boşanmak için saniye beklemem, istedikleri yazımı kullansınlar umursamam, hatta oh derim ne güzel kendi elleriyle sebepleri de delil olarak kullanmışlar, sağolun beni kendinizden kurtardığınız için der mutluluktan ne yapacağımı bilemem, sizi anlamıyorum gerçekten, hem eşinizden nefret ediyorsunuz, hem evliliğiniz kötü gidiyor, hem mutlu değilsiniz, hem saygıları yok diyorsunuz, hem kayınvalideden dert yanıyorsunuz hem de evli kalmak için direniyorsunuz, kayınvalide gitmeyecek, bebekte olacak, bebeği de sahiplenecekler, sen bakmayı bilmiyorsun deyip bebeğinizle zaman geçirmenize bile müsade etmeyecekler, isimde onların istediği isim olacak, o zaman ne yapacaksınız? Sevilmiyorum başlıklı bir konu daha mı açacaksınız?
Beni yanlış anlamayın maksadım ne dalga geçmek ne kırmak, ortadaki gerçekleri görmezden gelmeyi bırakmanızı istiyorum o kadar, sorun aslında eşiniz, eşiniz annesiyle sizin aranızdaki dengeyi kurmayı başaran bir adam olsaydı bugün kayınvalideniz kendi evinde olurdu, siz eşliğinizi, o anneliğini bilirdi, kimse kimseyi ezme, üstünlük kurma çabasına girmezdi, eşiniz size ben babayım benim dediğim isim konur demezdi, azıcık silkelenin artık gözünüzü seveyim.