Sevgili konu sahibi, öncelikle yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin, bebişinle sağlıklı bir ömür diliyorum sana
Seni anlamaya çalışıyorum..sevgiye ihtiyacın vardı ve bunu eşinde buldun, sevdiğine ve sevildiğine inanıyorsun o yüzden ayrılmak istemiyorsun..bebeğini babasından ayırmak istemiyorsun.
Kendine şunları sor..istediğin ilgiyi,şefkati senden esirgeyen, maddi olarakta para esirgeyen birine ömürboyu katlanabilecek misin?
Diğer yandan oğlunu kukla misali oynatan ve bir ömür sizinle yaşayacak kaynana kişisine iyi davranıp, anneciiim çok haklısınız deyip, hakettiği küfürleri sadece içinde tutabilecek misin?
Tüm bunların üstesinden gelirim diyorsan evliliğin gider..ama yok ben çenemi tutamam, ev işi yemek yapamam, hoşuma gitmeyen birşey olduğunda suratımı asarım diyorsan hiçbir kimseyle evlilik sürdüremezsin.
Burada “ay ben hiç çekmezdim şekerim” tavırlarına inanma..bu ülkede evli herkes birşeylere tahammül ediyor..kv, görümce,elti,koca vs..
Son olarak mükemmel evlilik yok..sadece oyunu kuralına göre oynayıp, idare eden var..sana şifreyi verdim..akıllı davranırsan herşeyi değiştirebilirsin ama bunu mızmızlıkla yapamazsın.