- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Ben seviyorumCiddimisiniz ya benim altimda ev var cok yuksek degil cok enginde degil ama balkonu rahat kullanmak iicn yuksek kat istiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seviyorumCiddimisiniz ya benim altimda ev var cok yuksek degil cok enginde degil ama balkonu rahat kullanmak iicn yuksek kat istiyordum
Amin canim insallh ev guzel giris katin ustu altimda balkonlu evler var sanirim hayalimi yuksek tutmuşum ondan uzildum cok sagolun desteginiz icinturko2727 İşim dolayısıyla Toki ile çok iç içe bir hayat içerisindeyim.
Çok net söylüyorum Şuan Toki'nin yaptığı evi benim diyen müteahhit yapamaz.
Çok güzel malzeme kullandırıyor işi verdiği firmalara,
Çok firma battı Toki'nin sözleşmeleri yüzünden çalıp çırpamadıkları için.
Sanırım yüksek giriş dedikleri daire çıkmış size Güle güle oturun sağlıkla ve hiç üzülmeyin,
İleri de istediğinizi alırsınız İnşAllah...
Balkonda rahatca bi kahvalti yapabilirmiyim hep balkonum olsun istedim olaxak sonunda ama yuksek degil diye uzuldumben 1.katları çok severim, balkonu en seyirli olan kattır![]()
Balkonda rahatca bi kahvalti yapabilirmiyim hep balkonum olsun istedim olaxak sonunda ama yuksek degil diye uzuldum
Cam balkon yaptır, daha kullanışlı olur. Açılıp kapananlardan.Balkonda rahatca bi kahvalti yapabilirmiyim hep balkonum olsun istedim olaxak sonunda ama yuksek degil diye uzuldum
cokmu engin olur
cok enginde degil
Toki evleri ne kadar kiYuksek olsun istemistim balkond arahatca kahvalti yapmak icin falan
Eviniz oluyo hemde bu devirde fiyatlar ucmusken , siz kalkıp balkonda kahvaltı edebilirmiyim diye dusunuyorsunuz eee pes diyorum dua edip şükür ediceginiz yerde allah akıl fikir versin. ..Yuksek olsun istemistim balkond arahatca kahvalti yapmak icin falan
“Yüksek olmayan, alçak” anlamında kullanmış konu sahibi.engin ne?