• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevineyim mi üzüleyim mi ben şimdi :(

turko2727 turko2727 İşim dolayısıyla Toki ile çok iç içe bir hayat içerisindeyim.
Çok net söylüyorum Şuan Toki'nin yaptığı evi benim diyen müteahhit yapamaz.
Çok güzel malzeme kullandırıyor işi verdiği firmalara,
Çok firma battı Toki'nin sözleşmeleri yüzünden çalıp çırpamadıkları için.
Sanırım yüksek giriş dedikleri daire çıkmış size Güle güle oturun sağlıkla ve hiç üzülmeyin,
İleri de istediğinizi alırsınız İnşAllah...

turko2727 turko2727 İşim dolayısıyla Toki ile çok iç içe bir hayat içerisindeyim.
Çok net söylüyorum Şuan Toki'nin yaptığı evi benim diyen müteahhit yapamaz.
Çok güzel malzeme kullandırıyor işi verdiği firmalara,
Çok firma battı Toki'nin sözleşmeleri yüzünden çalıp çırpamadıkları için.
Sanırım yüksek giriş dedikleri daire çıkmış size Güle güle oturun sağlıkla ve hiç üzülmeyin,
İleri de istediğinizi alırsınız İnşAllah...
Amin canim insallh ev guzel giris katin ustu altimda balkonlu evler var sanirim hayalimi yuksek tutmuşum ondan uzildum cok sagolun desteginiz icin

tabı kı yaparsınız, tek ama tek detay bence şu; güvenlik açısından kağı ve pencerelere perforje tarzı demırler yaptırın, hatta artık onları da çok şık yapıyorlar aksesuar gibi duruyor :)

Balkonda rahatca bi kahvalti yapabilirmiyim hep balkonum olsun istedim olaxak sonunda ama yuksek degil diye uzuldum

Müstakil evin ikinci katında oturuyorum, yani sizin gibi zemin üstü sayılır.. birinci kata 3 basamakla giriliyor öyle diyim.. kayınvalide altta oturuyor, bize her geldiğinde, senin kat çok havadar, ferah diyor.. balkona oturup keyif yapabiliyorum.. güle güle oturun evinizde, hiç dert etmeyin bence

üzülmeyin . belki ilerde satar başka alırsınız veya üst katlardan alırsınız orda. nasip işte. sukredin .

topraga ne kadar yakinsa o kadar huzur verir diye dusunuyorum

aile apartmaninda buyudum kendi bahcemiz vardi, bizim ev birinci kattaydi, o bahce o kadar yakin o kadar güzel olurdu ki.

ust katta kocaman teras olmasina ragmen o huzuru vermezdi mesela

bence bir iki üçüncü katlar ideal ya

hayirli olsun gule gule oturun inşallah

Ya inancli da bir insansiniz belli ki, hayirlisi boyleymis deyip akisina bıraksaniza. Hem dualar edip hem de şikayet ediyorsunuz. Ben anlamiyorum sizin gibileri.
Birşey olmaz ayrıca, eviniz olacak ne güzel. Çok rahatsız olursanız kendinizi toparlayinca satarsiniz.

babamlar tokide girişin altında oturuyolar ki bende oturdum 4 yıl o evde. altta bi kat daha var.önü açık balkonumuz mis gibidir. evlendim evim 7.katta yinede oranın balkonu daha keyifli gelir.

Belki ön değil arka cephedir geleni geçeni gormezsin. Hayırlı olsun bu arada

Back
X